Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu hormonun 1,5 altında olması gerektiği söylenmişti bana yüksekse transferini erteleriz de dediler . Ben hayırlısı olsun diye bekledim. Sende öyle düşün hem zaten 1,5 üstü p4 değerinde gebelik oluşmuyormuşarkadaşlar merhaba ben de bu bölüme yeni geldim bizde tüp bebeğe başladık ilk denemem yani şu saate kadar her şey iyiydi yumurtalar büyümüştü çoğalmıştı ama son yapılan progesteron tahlili 1.59 mu ne çıkmış yani bu ne demek bir bilgisi olan var mı ? toplama yapılacak ama transfer diğer aya kaldı çok üzgünüm ben kendimi çok hazırlamıştım şuan ağlayarak yazıyorum
Sıkıntı yapma. Dondurulmuş embriyo transferinin tutma şansı daha yüksekmiş. Geçen ay bana taze transfer yapıldı ama tutmadı maalesef. Hem bu ay rahmin dinlenmiş olur. Opu sonrası yıprandığı söyleniyor çünkü.arkadaşlar merhaba ben de bu bölüme yeni geldim bizde tüp bebeğe başladık ilk denemem yani şu saate kadar her şey iyiydi yumurtalar büyümüştü çoğalmıştı ama son yapılan progesteron tahlili 1.59 mu ne çıkmış yani bu ne demek bir bilgisi olan var mı ? toplama yapılacak ama transfer diğer aya kaldı çok üzgünüm ben kendimi çok hazırlamıştım şuan ağlayarak yazıyorum
Benim 2 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse eylülün başında transferim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah sağlıklı bebeklerim olur. 1 hafta önce histereskopi oldum önümüzdeki hafta kontrole gidicem. Sanırım o zaman bana da ilaçları yazacaklar. Adetimi beklicem artık.Canım heyecan vardı transferim çok rahattı fakat ben çok sıkışık gitmişim hemşire hanımlar kontrollü bir şekilde sürekli ultrasondan bakarak idrarı boşaltmamı sağladılar, yeterli konum gerçekleşince de transferim oldu sanırım 5 dakika sürdü. İlaçlara devam artı olarak kan sulandırıcı iğne verildi. Ayın 23 ü test tarihim inşallah hayırlı olur . Sen ne durumdasın ?
Siz ne aşamadasınız? İlk denemeniz mi?Aaa canım bende orda yaptırıyorum zeki hocaya inşallah mutlu haberler alırsın canım
İğne kullanıyorum canım daha yolun başındayım bayramdan önce opu olacakİnşallah canım, sen ne aşamadasın ?
Yok canım 3. DenememBenim 2 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse eylülün başında transferim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah sağlıklı bebeklerim olur. 1 hafta önce histereskopi oldum önümüzdeki hafta kontrole gidicem. Sanırım o zaman bana da ilaçları yazacaklar. Adetimi beklicem artık.
Siz ne aşamadasınız? İlk denemeniz mi?
Çıkar benim hastanem 10. Günde istemişti zaten testiKizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Halkında hayırlısı canım benim zeki hoca üçümüze de Umut olur inşallah , kendisine güvenim sonsuzBenim 2 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse eylülün başında transferim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah sağlıklı bebeklerim olur. 1 hafta önce histereskopi oldum önümüzdeki hafta kontrole gidicem. Sanırım o zaman bana da ilaçları yazacaklar. Adetimi beklicem artık.
Siz ne aşamadasınız? İlk denemeniz mi?
Bende iki tane vuruldum sadece ama çok yakıyor kaç dakika boyuncaKan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba
Ben de kullaniyorum ayni durumdayim kirmizi lekeler ardindan morarmalar, aradim normal yapar diyorlar:/Kan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba
Maşallah çok sevindim darısı bizlere insKızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242
Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar benim 1 Ağustos'ta transferim oldu ve çok şükür bu gün değerim belli oldu 242