Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

arkadaşlar merhaba ben de bu bölüme yeni geldim bizde tüp bebeğe başladık ilk denemem yani şu saate kadar her şey iyiydi yumurtalar büyümüştü çoğalmıştı ama son yapılan progesteron tahlili 1.59 mu ne çıkmış yani bu ne demek bir bilgisi olan var mı ? toplama yapılacak ama transfer diğer aya kaldı çok üzgünüm ben kendimi çok hazırlamıştım şuan ağlayarak yazıyorum

Canım bu hormonun 1,5 altında olması gerektiği söylenmişti bana yüksekse transferini erteleriz de dediler . Ben hayırlısı olsun diye bekledim. Sende öyle düşün hem zaten 1,5 üstü p4 değerinde gebelik oluşmuyormuş

Sıkıntı yapma. Dondurulmuş embriyo transferinin tutma şansı daha yüksekmiş. Geçen ay bana taze transfer yapıldı ama tutmadı maalesef. Hem bu ay rahmin dinlenmiş olur. Opu sonrası yıprandığı söyleniyor çünkü.

Ne bilim kızlar üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor ki vardır bunda da hayır diyorum ama yine de çok üzülüyorum

genel de yüksek çıkmıyor dediler bende de yüksek çıkınca kötü oldum ya malesef

Benim 2 tane dondurulmuş embriyom var kısmetse eylülün başında transferim olacak. Şimdiden çok heyecanlıyım. İnşallah sağlıklı bebeklerim olur. 1 hafta önce histereskopi oldum önümüzdeki hafta kontrole gidicem. Sanırım o zaman bana da ilaçları yazacaklar. Adetimi beklicem artık.
Aaa canım bende orda yaptırıyorum zeki hocaya inşallah mutlu haberler alırsın canım
Siz ne aşamadasınız? İlk denemeniz mi?

Merhabalar benim bir sorum olacaktı Embriyo başlangıçta yavaş sonra hızlı sonra tekrar yavaş gelişme göstermiş. Bu durum ne anlama geliyor acaba?Bu durumda transfer yapılabilir mi riskler nelerdir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yok canım 3. Denemem

Kizlar lutfen yardim 2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
Çıkar benim hastanem 10. Günde istemişti zaten testi

Kan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba

Halkında hayırlısı canım benim zeki hoca üçümüze de Umut olur inşallah , kendisine güvenim sonsuz

Kan sulandirici igne kullananlar sizde morluklar içinde kalıyor musunuz. Her yanım morardı var mı buna bir çözüm acaba
Ben de kullaniyorum ayni durumdayim kirmizi lekeler ardindan morarmalar, aradim normal yapar diyorlar:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…