• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

kizlar embriyolara genetik test yaptiran var mı aranizda?

Ben yaptirdim, 2 gün önce transfer oldum
benim de 5 embriyo var, sperm hareketinde sıkıntı vardi, yaptirsak iyi olur dedi doktor. Sizin sıkıntı neydi, genetikten birsey cikti mi?

Benim sorunum kromozom bozuklugu var, 9 embryodan 2 tanesi saglkli geldi,
hayirli olsun canim insallah tutar. Bizde doktor seçeneği bana birakinca emin olamadim yaptirmakta, çünkü maddi olarak biraz aşmaya basladı, yaptirmasam bu seferde sonradan birsey olsa daha büyük yikim

hayirli olsun canim insallah tutar. Bizde doktor seçeneği bana birakinca emin olamadim yaptirmakta, çünkü maddi olarak biraz aşmaya basladı, yaptirmasam bu seferde sonradan birsey olsa daha büyük yikim
Yaptir bence,benim donmus yumurta ve sperm oldugu icin tekrar dondurup cozdurmeyi riske etmemek adina yapilmadi ama dogru olani yapilmasi

Türkiyede fiyatlar nasil oldugunu bilmiyorum ama ben 10.000 eurodan fazla ödedim
Yaptirirsan tane tane gönder fiyat acisindan daha az tutar

Opu oldum geldim 9 tane alındı. Geçenki de 8 taneydi iki yerlestirildi 5. gün embriyosu ama sonuç negatif :KK12:inşallah bu sefer kaliteli yumurta sağlam bi tutunma olur hayırlısı ile.
cemrem hakkında hayırlısı olsun.inşallah bu defa yüzün güler...

Back