• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Canım sen adet oldum derken böyle bi değerle karşılaştın bak bence olumsuz düşünme dua edelim hayrlı ise katlansın sonucun.Tevekkül edelim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
İnşallah canım. Ben olumsuz düşünmeyeyim derken doktor canımı sıktı. İnsan inşallah katlanır iyi olur der. Hemen düşük bir değer diye canımı sıktı. İnşallah Allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın.

Oncelikle tebrik ederim.bu normal gebelik testi değil mi erken olanlardan değil.ben erken olanlarla 8.gün yapmıstım tek çizgim vardı:/
normal olanlardan,kardeşim 3tl ye almış eczaneden :) erken gebelik testinden birkere ağzım yandı benim gebe olmadıgım halde silik çizgi çıkmıştı predictor la bakmıştım birdaha hayatta yapmam.benim test günüm ayın9unda seninkisi nezaman belki onla ilgilidir.ben test gnünden 2gün önce yapmış oldum yani,senin kaçıncı gün embriyosuydu o da etkiliyor.herkesin değeri çok değişken hiç canını sıkma bence.pozitif çıkmasından daha önemli olan birşey varsa o da sağlıkla kucagına almak. ALLAH hepimize onu nasip etsin

İnşallah canım. Ben olumsuz düşünmeyeyim derken doktor canımı sıktı. İnsan inşallah katlanır iyi olur der. Hemen düşük bir değer diye canımı sıktı. İnşallah Allahım hepimize hayırlı yazılar yazsın.
sen onlara bakma canımcım,bu işin uzmanlık olanları var.aile hekimi dediğin çoğu pratisyen zaten,genelgeçer kuralllarla değerlendiriyorlar bazı şeyleri ama bizim mevzumuz başka normal gebelik gibi değerlendirmek anlamsız olur.sen o hekimin dediğini hiç kafana takma,kendi uzman hekimin nediyorsa ona odaklan.

Yok canım ne benim ne de eşimin ailesinde yakın kuşakta hiç tek yumurta yok.ama bunlar laboratuvar bebesi oldukları için herşey olabilir. Kan testimi akşam yaptırıcam muhtemelen yazarım sonuç çıkınca :KK66:
Tek çift ne çıkarsa kısmet:KK49:insallah güzel güzel devam eder herşey bekliyoruzzz:nazar::anneadayı:

Bugün 8.günümdü.karın ağrılarım artınca telaşlandım ve gözümü karartıp yaptım bi test.son yarım saattir test bana bakıyor ben teste duygularım birbirine girdi ne söylesem az gelecek içimdekileri anlatmaya
:halay:Süper yaaaa ne güzel kopkoyu çıkmış ayy ikiz mi yoksa maşallah subhanallah Allahım bu mutluluğunu daim etsin Can'ım.
normal olanlardan,kardeşim 3tl ye almış eczaneden :) erken gebelik testinden birkere ağzım yandı benim gebe olmadıgım halde silik çizgi çıkmıştı predictor la bakmıştım birdaha hayatta yapmam.benim test günüm ayın9unda seninkisi nezaman belki onla ilgilidir.ben test gnünden 2gün önce yapmış oldum yani,senin kaçıncı gün embriyosuydu o da etkiliyor.herkesin değeri çok değişken hiç canını sıkma bence.pozitif çıkmasından daha önemli olan birşey varsa o da sağlıkla kucagına almak. ALLAH hepimize onu nasip etsin
Hiç sorma aynı şey benim de başıma geldi hem de iki kez.
Predictor berbat bir test. Hep yanlış sonuç çıkarıyor. Sonuç hayalkırıklığı. Zaten benim de yaptığım testlerde normal gebelik testi daha koyu çıkmıştı hassas testten.

:halay:Süper yaaaa ne güzel kopkoyu çıkmış ayy ikiz mi yoksa maşallah subhanallah Allahım bu mutluluğunu daim etsin Can'ım.

Hiç sorma aynı şey benim de başıma geldi hem de iki kez.
Predictor berbat bir test. Hep yanlış sonuç çıkarıyor. Sonuç hayalkırıklığı. Zaten benim de yaptığım testlerde normal gebelik testi daha koyu çıkmıştı hassas testten.
kız dur ne ikizi benimkisi tek embriyoydu,bölünmesin şimdi durduk yere kendi kendine.aynısından iki tane napacam onlarıı :rolleyes:şaka biyana allah hepsine sağlık versin ben ne olsa razıyımm,hayırlısı olsun hakkımızda :anneadayı:

sen onlara bakma canımcım,bu işin uzmanlık olanları var.aile hekimi dediğin çoğu pratisyen zaten,genelgeçer kuralllarla değerlendiriyorlar bazı şeyleri ama bizim mevzumuz başka normal gebelik gibi değerlendirmek anlamsız olur.sen o hekimin dediğini hiç kafana takma,kendi uzman hekimin nediyorsa ona odaklan.
Doğru diyosun canım. Artık bu konuda onlarla konuşmıycam. Testi yaptırıp çıkıcam. Sadece mide bulandırıyorlar.

kız dur ne ikizi benimkisi tek embriyoydu,bölünmesin şimdi durduk yere kendi kendine.aynısından iki tane napacam onlarıı :rolleyes:şaka biyana allah hepsine sağlık versin ben ne olsa razıyımm,hayırlısı olsun hakkımızda :anneadayı:
Öyle Can'ım benim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun yeter ki annesine babasına. Gerçi benim de 3. Gün transferi 9. Gün bayağı belirgin çıkmıştı. Kan değerleri ikiz gibi görünmüyor ama. Biz ikiz istiyoruz orası ayrı tabi. :))Kan sonucunu hemen yaz. Merakta bırakma.

Öyle Can'ım benim hayırlı sağlıklı bir evlat olsun yeter ki annesine babasına. Gerçi benim de 3. Gün transferi 9. Gün bayağı belirgin çıkmıştı. Kan değerleri ikiz gibi görünmüyor ama. Biz ikiz istiyoruz orası ayrı tabi. :))Kan sonucunu hemen yaz. Merakta bırakma.
senin 2 embryo galiba ama değil mi? valla benim de hiç çocugum olmasa istedim ikiz olsun ohhh ne güzel birdaha stress olmazdı kardeş yapacam diye:cool:

senin şansın var ozaman çiftlemeye,inşallahh herşey gönlünün istediği gibi olsun hayırlısıyla :KK66:
Sağol Can'ım. Şimdilik kan değerine göre yorumlarsak pek öyle görünmüyor ama sadece bu da ölçüt değil tabi. Bekleyip göreceğiz. Nasip.

Merhaba kızlar . Konuyu Bayadır takip edemedim . Hamile olan arkadaşlarım gözünüz aydın . Negatif sonuç alan arkadaşlarım da hiç üzülmesinler. Rabbim ne zaman isterse ozaman verecek elbet biz elimizden geleni yapalım da. Ağustos olarak konuyu açtım ama bende nihayet tedavim e yeni başlıyorum . Hepinizden dua bekliyorum :KK19:

İnşallaaah canım darısı bekleyen herkesin başına sağlıkla gelsinler inşalaaah

sofiaryaaa çok sevindimmm maşallah hayırlı olsun allah ım inşallah tamamına erdirsin pıtırcığı kucağına aldığın günü de görmeyi nasip etsinn inşallahhhh:nazar::dua:

sofiaryaaa çok sevindimmm maşallah hayırlı olsun allah ım inşallah tamamına erdirsin pıtırcığı kucağına aldığın günü de görmeyi nasip etsinn inşallahhhh:nazar::dua:
canımmm amin inşallaaaahh,hepimize allah o duyguyu tattırsın enkısa zamanda :)

Back