• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Bugün 8.günümdü.karın ağrılarım artınca telaşlandım ve gözümü karartıp yaptım bi test.son yarım saattir test bana bakıyor ben teste duygularım birbirine girdi ne söylesem az gelecek içimdekileri anlatmaya
ya sofiiii ne kadar sevindim anlatamammm.. hayırlı olsun tatlım sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah.

benimde tüp bebek tedavisi öncesi yapılan testler ile sanırım haşimato troidim olduğunu gördüm. ama daha dr gitmedim pazartesine dr gideceğim arkadaşım. sizin tüp bebek sürecinizde bu troid ile ilgili bir sıkıntınız oldumu tedaviniz ne aşamada arkadaşım
Benimki hasimota değildi ama 2.5 altında olması gereken triodim 7.35 ti.Doktorum dusuk sebebi olabilir diye endoktrine göndermişti.

Hayırlı olsun canım idrar testi yaptınmı çıkmışmıydı benimde 9günüm ama idrarda çıkmadı birşey teste korktum oyüzden
Sagol canim...idrar testi yapmadim.canim ..idrar yaniltici olabilir ben dayanamayip kan tahlili yaptirdim...insallah kan tahlilin degerin guzel olur

Bugün 8.günümdü.karın ağrılarım artınca telaşlandım ve gözümü karartıp yaptım bi test.son yarım saattir test bana bakıyor ben teste duygularım birbirine girdi ne söylesem az gelecek içimdekileri anlatmaya
Gözün aydın canım tebrikler..,!,,Senin ikinci çizgi cok net neredeyse kırmızı ...çok sevindim senin adına ..:nazar: ayyy kan testin cumartesi dimi erkenden haber vermiş sana minik meleğinn....hadi insallah herşey sorunsuz güzel devam eder ve saglıkla alırsın meleğini kucağına...:KK200:

Gözün aydın canım tebrikler..,!,,Senin ikinci çizgi cok net neredeyse kırmızı ...çok sevindim senin adına ..:nazar: ayyy kan testin cumartesi dimi erkenden haber vermiş sana minik meleğinn....hadi insallah herşey sorunsuz güzel devam eder ve saglıkla alırsın meleğini kucağına...:KK200:
Canımmmmm çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.inan hala rüyada gibiyim kimseye söylemedim eşim bitek,tahlile o baktı zaten ben bakamadım. İnan bukadar erkenden bukadar kırmızı olması beni de çok şaşırttı diyorum hatta tek embriyo koyduklarını bilmesem ikiz diyeceğim :) hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım önemli olan sağlıkla kucağına almak Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize,kan testim ctesi Ydi buarada evet 10gün olıyodu transferden sonra

. Maşallah çok belirgin çıkmış Rabbim tamamına erdirsin inşallah :)

Kizlar, yarin transferim saat 12de. Benim icin dua ederseniz cok sevinirim. Allah hepimizi hayirli ve saglikli evlatlarla sevindirsin
Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Canımmmmm çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı.inan hala rüyada gibiyim kimseye söylemedim eşim bitek,tahlile o baktı zaten ben bakamadım. İnan bukadar erkenden bukadar kırmızı olması beni de çok şaşırttı diyorum hatta tek embriyo koyduklarını bilmesem ikiz diyeceğim :) hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım önemli olan sağlıkla kucağına almak Allah o günleri de göstersin inşallah hepimize,kan testim ctesi Ydi buarada evet 10gün olıyodu transferden sonra
Bende bir an için ikiz mi dedim tek koydurduğunu biliyorum ama ..ay bazen blastosist aşamasından sonrada embriyo bölünüyor biliyorsun dimi belkide ikiz olur:emir_bebek::emir_bebek: varımı ailede tek yumurta ayy çok heyecanlandım ..kan testi yapınca haber ver şeker:anneadayı::KK200:

İNANMIYORUM BU KADARMI BENZER SIKINTILARIMIZ BENDE DE MİYON VAR ARKADAŞIM
O ALINACAK BENİMDE AMA ÖNCESİNDE OPU YUMURTA DONDURMA İŞLEMİ VAR
SENİN OPU VE MİYON OPERASYONU İKİSİ BİR ARADAMI OLDU SİZ HANGİ MERKEZDE TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ?
GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN TEŞÜKKÜR EDERİM SİZ BENDEN BİR TIK ÖNDE GİDİYORSUNUZ
BEN DÜN KAĞAN AYDOS ADLI BİR DR VİDEOSUNU İZLEDİM SİZDE İZLEYİN TROİD VE ZEKA GERİLİĞİ HUSUSUNDA KESİNLİKLE ETKİSİ YOK DİYORDU BEN RAHATLADIM
SİZİN EMBRİYOLAR KAÇINCI GÜNDE DONDURULDU GENETİĞE GÖNDERDİNİZMİ
RABBİM HAYIRLISI İLE BİRBİRİMİZE GÜZEL HABERLER ALMAK NASİP EDER İNŞALLAH O ZAMAN BENİM BU AY OPU OLURSA MİYON OPERASYONU O ZAMAN BENİMDE EN GEÇ OCAĞA TRANSFER OLUR SANIRIM

Opu sırasında miyomda alındı benim.sonrasıda agrısız zahmetsiz korkmayın gayet kolay geciyor.biraz agrı oluyor tabi ama önemli değil yenilemesin yeter.ben antalya tüp bebek merkezindeyim.opudan 2 ay sonaya attılar transferi ama geç olsun güç olmasın diorum inşallah.gusel haberler verelim inşallah bizlerde

gözün aydın cnm Allah tamamına erdirsin inşallah. Herkesin Allah gönlüne göre versin

Ayyy çok sevindirici bi haber daha nasıl mutlu oluyorm bu sonuçları görünce sağlıkla kucağına alırsın inşaallah.

Bende bir an için ikiz mi dedim tek koydurduğunu biliyorum ama ..ay bazen blastosist aşamasından sonrada embriyo bölünüyor biliyorsun dimi belkide ikiz olur:emir_bebek::emir_bebek: varımı ailede tek yumurta ayy çok heyecanlandım ..kan testi yapınca haber ver şeker:anneadayı::KK200:
Yok canım ne benim ne de eşimin ailesinde yakın kuşakta hiç tek yumurta yok.ama bunlar laboratuvar bebesi oldukları için herşey olabilir. Kan testimi akşam yaptırıcam muhtemelen yazarım sonuç çıkınca ;)

Back