- 12 Haziran 2016
- 515
- 593
- 53
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım idrar testi yaptınmı çıkmışmıydı benimde 9günüm ama idrarda çıkmadı birşey teste korktum oyüzdenKizlar transferimin 9.gunundeyim degerim 39.46 cikti
Canım daha dokuzuncu günmüş hiç belli olmaz kan testi belirleyici..canını sıkma şimdiden ..insallah güzel haberler verirsin bize..Hayırlı olsun canım idrar testi yaptınmı çıkmışmıydı benimde 9günüm ama idrarda çıkmadı birşey teste korktum oyüzden
İnşallah canım pek bir belirtide hissetmiyorum bakalım az daha bekleyeyim test içinCanım daha dokuzuncu günmüş hiç belli olmaz kan testi belirleyici..canını sıkma şimdiden ..insallah güzel haberler verirsin bize..
sagol canim insallah sagliklidir hep dua ediyorumGözün aydın canım zorlu bir süreç geçirdin.. sürü duygusal inişler çıkışlar ..ama bak bebişin sana sımsıkı tutunmuş..insallah sorunsuz devam eder ve minik mucizeni kucağına alırsın...
Benim de haşimoto tiroid değerim yüksek cıktı.Doktorum remzi bey ama hiç önemsemedi önemli olan TSH değeri dedi.transferimin 10.günü su an gergin bi sekilde test günü bekliyorum.sizin için de hayırlısı olsun inşallah:)Arkadaşlar gebeliği nasip olan arkadaşları tek tek tebrik ediyorum rabbim sağlıkla kucağınızda göstersin kuzuları
Aranızda troid sorunu olan arkadaşlar varsa sorum olacak yardımcı olurlarsa sevinirim.
Bende eylül adeti ile tedaviye başlıyorum tüp bebek için rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Kizlar transferimin 9.gunundeyim degerim 39.46 cikti
Rica ederim inanın endişelenecek birşey yok doğru ilaç dozuyla 1 ay da hersey normale döner.hatta benim endokrinoloji doktorum haşimatonun anlatıldığı kadar sorun olmadığını söylemişti gebe kalmak için ama tabiki tüm hormonların doğru değerde olması daha güsel olur.sizin tedaviniz ne aşamada?
Benim de haşimoto tiroid değerim yüksek cıktı.Doktorum remzi bey ama hiç önemsemedi önemli olan TSH değeri dedi.transferimin 10.günü su an gergin bi sekilde test günü bekliyorum.sizin için de hayırlısı olsun inşallah:)
Canım sen adet oldum derken böyle bi değerle karşılaştın bak bence olumsuz düşünme dua edelim hayrlı ise katlansın sonucun.Tevekkül edelim mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.Ya arkadaşlar sağlık ocağındaki doktor değerimin biraz düşük olduğunu takip edilmedi gerektiğini söyledi. Sanki kimyasal gibi konuştu. Çok canım sıkıldı. 12. gün için 29.3 çok mu düşük bir değer. Off bi sevindirmiyorlar insanı.
Evet bahçecide remzi beyde.Benim tsh 1.2 idi sanırım. TPO yüksekti tam hatırlamıyorum yanlıs bilgi vermeyeyim de.38 yas bir ay sonra 39 olcam.Bana ilaç verilmedi tiroid için.Amh değerim 0.9 idi.İlk toplamada 11 yumurta toplandı 5 tane olgundu 1 tane döllendi.Taze transfer yapılacaktı riske atmamak için doktorum havuz yapmak istedi. 2.toplamada yine 11 yumurta toplandı 3 döllendi. İlk dondurulan 2.gün embriyosu idi ama çözdüklerinde blast hale geldi.diğer 3ü 3.gün embriyosuydu ve bir tanesi compact idi ikisi transfer edildi.28 agustos transferim oldu.test tarihim 12 eylül ama ben ctesi yapmayı düşünüyorum.cok gerginim ve negatif olacak sanki bilmiyorumSİZDE BAHÇECİDEMİ TEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ ARKADAŞIM. SİZ HAŞİMOTO İÇİN İLAÇ KULLANIYORMUSUNUZ ARKADAŞIM BENİ AZ ÖNCE ARADI TSH 2,5 ALTINDA OLMALI TRANSFERDE DEDİ İLAÇ YAZDI SİZİN YAŞINIZ KAÇTI BEN 40 YAŞINDAYIM İLAÇ KULLANMALISIN DEDİ BİR İLAÇ YAZDI BANA. İLACINIZI KULLANDIĞINIZ SÜRECE BİR SIKINTISI OLMAZ DEDİ ARKADAŞIM. TEST YAPTINIZMI HİÇ İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİZİ ALIRIM.
TÜP BEBEK DRUNA DEĞERLERİ WATSHAPYA İLE BİLDİRDİM BANA İLAÇ YAZDI ONU ALACAĞIM BANA YUMURTA TOPLAMADA BU DEĞERİN SORUN OLMADIĞINI TRANSFERDE DÜŞMESİ GEREKTİĞİNİ BUNUN İÇİN İLACA BAŞLAMAMI SÖYLEDİ AYRICA ENDOKRİNOLOJİ İLEDE GÖRÜŞ TÜP BEBEK İÇİN TEDAVİ GÖRDÜÜNÜZÜ SÖYLEYİN DEDİ. BENİM YAZDIĞIM İLACTANDA BAHSEDİN DEDİ
BEN EYLÜL ADETİNİ BEKLİYORUM CANIM O ZAMAN BAŞLAYACAK İLK DENEMEM OLACAK
İLGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM SİZİN TEDAVİ NE AŞAMADA
Bugün 8.günümdü.karın ağrılarım artınca telaşlandım ve gözümü karartıp yaptım bi test.son yarım saattir test bana bakıyor ben teste duygularım birbirine girdi ne söylesem az gelecek içimdekileri anlatmaya
Biz agustos 26 da opu yaptırdık bende bide miyom vardı o alındı.3 tane embriyo donduruldu buarada.eylül 21 de miyom yenilemiş mi die kontrol edilecek eger yenilemezse 2 kasımda transfer Allah nasip ederse.hipotroid için verilen ilaç herkese aynı zaten euthyrox ama mg ı değişik oluyor.transfer ne zaman olacak sizin Allah nasip ederse düşer ozaman a kadar değerleriniz.tsh değeri 2,5 altında tutmaya calısıyorlar genelde gebelik için önemli olan o.internette arastırınca troit yuzunden cocukta zeka geriliği düşük vs bisürü sey okuyorsunuz insan korkuyor ama sadece doktoru dinlemek lazım.
Canim gozun aydin cok sevindim. Ay ne guzel yaaaaa iki gundur cok guzel haberler topikte bizede umut oluyor. Saglicakla al bebisini kucagina insallahhhhBugün 8.günümdü.karın ağrılarım artınca telaşlandım ve gözümü karartıp yaptım bi test.son yarım saattir test bana bakıyor ben teste duygularım birbirine girdi ne söylesem az gelecek içimdekileri anlatmaya
İnşallaaah canım darısı bekleyen herkesin başına sağlıkla gelsinler inşalaaahCanim gozun aydin cok sevindim. Ay ne guzel yaaaaa iki gundur cok guzel haberler topikte bizede umut oluyor. Saglicakla al bebisini kucagina insallahhhh
Oncelikle tebrik ederim.bu normal gebelik testi değil mi erken olanlardan değil.ben erken olanlarla 8.gün yapmıstım tek çizgim vardı:/Bugün 8.günümdü.karın ağrılarım artınca telaşlandım ve gözümü karartıp yaptım bi test.son yarım saattir test bana bakıyor ben teste duygularım birbirine girdi ne söylesem az gelecek içimdekileri anlatmaya
inşallah hakkında hayırlı olan haberi alırsın arkadaşım. iki katı artmış.Bugün 15.gün 120.83 çıktı 13.gün değerim de 52.76 çıkmıştı doktordan haber bekliyorum acaba ne diyecek