Adet olursan gebe olma ihtimalini direk ekarte etmiş olur,hem kanlanma daha az olur adetten sonra bu da ameliyatı daha kolay kılar bekletme sebebi budur muhtemelen,transfer için de iki yöntem var,biri doğal siklusta hiçbir ilaç kullanmadan spontan ovulasyonu takip eden günde transferi yapabilirler,sonrasında progestan ile rahim yatağını destekleyip tutunmayı kolaylaştırır falan,bir de estrofem ile doğal yumurta büyümwsini baskılayıp hiç ovulasyonun gerçekleşmediği bir siklus yaratıp transferi öyle de yapabilir her ki bu ikinci yazdığım daha çok tercih ediliyor,kontrollü olması açısından,ortalama transfer günü olaraktan adet döngünüzün kaçgün olduğuna bağlı kaş günde bir adet olursunHımm ya o zaman benim doktorum neden beni adet olmam için bekletiyor hemen transfer yapılsın istiyorum ayrıca transfer de adettin kaçıncı günü yapılır bunun belli bi tarihi var mı yoksa endimetrium hazır olana kadar ilaç mı kullanılıyor
Adet olursan gebe olma ihtimalini direk ekarte etmiş olur,hem kanlanma daha az olur adetten sonra bu da ameliyatı daha kolay kılar bekletme sebebi budur muhtemelen,transfer için de iki yöntem var,biri doğal siklusta hiçbir ilaç kullanmadan spontan ovulasyonu takip eden günde transferi yapabilirler,sonrasında progestan ile rahim yatağını destekleyip tutunmayı kolaylaştırır falan,bir de estrofem ile doğal yumurta büyümwsini baskılayıp hiç ovulasyonun gerçekleşmediği bir siklus yaratıp transferi öyle de yapabilir her ki bu ikinci yazdığım daha çok tercih ediliyor,kontrollü olması açısından,ortalama transfer günü olaraktan adet döngünüzün kaçgün olduğuna bağlı kaş günde bir adet olursun
Can'ım hayırlı olsun. İlaç etkisi olduğunu sanmıyorum zira çatlatma iğnesi dışından başka ilaçların böyle bir etkisi Yok bildiğim kadarıyla. Opu bu ay olduysa eğer Çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiştir.Günaydın hanımlar, 30 ağustosta transferim oldu 5.gün embriyosu testte çift çıktı ilaçların etkisinden olabilir mi sizce ? Transfer ggünü hariç 7.gün bugün
Eki Görüntüle 2040669 Eki Görüntüle 2040670
Teşekkür ederim canım çatlatma iğnesi 23 ağustostaydı ayy insan sevinemiyoda erken diyeCan'ım hayırlı olsun. İlaç etkisi olduğunu sanmıyorum zira çatlatma iğnesi dışından başka ilaçların böyle bir etkisi Yok bildiğim kadarıyla. Opu bu ay olduysa eğer Çatlatma iğnesinin de etkisi geçmiştir.
Benim de 3. Gün embriyosuydu. 9. Gün böyle silik çıktı ve o gün değerim 46 çıktı. Test gününde de yeteri kadar arttı şükür. Bugün tekrar test yaptırıcam. Her aşamasında stres oluyorsun aslında daha erken diye. Ben de hala adapte olabilmiş değilim.Teşekkür ederim canım çatlatma iğnesi 23 ağustostaydı ayy insan sevinemiyoda erken diye
İnşallah mutluluğumuz yarım kalmasın Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin,isteyen herkese hayırlısıyla versinBenim de 3. Gün embriyosuydu. 9. Gün böyle silik çıktı ve o gün değerim 46 çıktı. Test gününde de yeteri kadar arttı şükür. Bugün tekrar test yaptırıcam. Her aşamasında stres oluyorsun aslında daha erken diye. Ben de hala adapte olabilmiş değilim.
Günaydın hanımlar, 30 ağustosta transferim oldu 5.gün embriyosu testte çift çıktı ilaçların etkisinden olabilir mi sizce ? Transfer ggünü hariç 7.gün bugün
ayy inşallahHayirli olsun canim geliyor bebis.
29-30 günde bir adet olurum canımAdet olursan gebe olma ihtimalini direk ekarte etmiş olur,hem kanlanma daha az olur adetten sonra bu da ameliyatı daha kolay kılar bekletme sebebi budur muhtemelen,transfer için de iki yöntem var,biri doğal siklusta hiçbir ilaç kullanmadan spontan ovulasyonu takip eden günde transferi yapabilirler,sonrasında progestan ile rahim yatağını destekleyip tutunmayı kolaylaştırır falan,bir de estrofem ile doğal yumurta büyümwsini baskılayıp hiç ovulasyonun gerçekleşmediği bir siklus yaratıp transferi öyle de yapabilir her ki bu ikinci yazdığım daha çok tercih ediliyor,kontrollü olması açısından,ortalama transfer günü olaraktan adet döngünüzün kaçgün olduğuna bağlı kaş günde bir adet olursun
Çok sevindim inşallah ay ne güzel haberler bunlar..insallah Saglıkla kucağına alırsın bebeğini...maşallahKızlarr test sonucum 120.1
Hamileyimminşallah devam eder cuma tekrar test
Ohh bir haber de burda bence güzel haberler gelecek sendende Hadi koş kan testine..Günaydın hanımlar, 30 ağustosta transferim oldu 5.gün embriyosu testte çift çıktı ilaçların etkisinden olabilir mi sizce ? Transfer ggünü hariç 7.gün bugün
ayy inşallahherşeye ağlama modundayım şu an
30günden hesaplarsak,doğal siklusta adetin 16.günü ovulasyon gerçekleşiyordur sende eğer adetlerin düzenliyse.embriyolarını da zaten toplayıp dondurdukları için Doğal siklus yaparsa kendi ovulasyon tarihine yakın bi zaman da transferi yapar adetinin 14 ila 18.günleri arasında ama estrofem başlarsa ultrasonda rahim kalınlığına göre bir tarih belirler muhtemelen transferden sonra implantaayon için rahim kalınlığı can alıcı nokta.tabi bunlar hep tahmin ;(29-30 günde bir adet olurum canım
Aaa maşallahh negüzel çıkmış benim de 30unda olmuştu transfer ama ben çıkmaz diye hiç tahlil yapmadım.sizin tek embriyo muydu? Test tarihim 9unda benimGünaydın hanımlar, 30 ağustosta transferim oldu 5.gün embriyosu testte çift çıktı ilaçların etkisinden olabilir mi sizce ? Transfer ggünü hariç 7.gün bugün
30günden hesaplarsak,doğal siklusta adetin 16.günü ovulasyon gerçekleşiyordur sende eğer adetlerin düzenliyse.embriyolarını da zaten toplayıp dondurdukları için Doğal siklus yaparsa kendi ovulasyon tarihine yakın bi zaman da transferi yapar adetinin 14 ila 18.günleri arasında ama estrofem başlarsa ultrasonda rahim kalınlığına göre bir tarih belirler muhtemelen transferden sonra implantaayon için rahim kalınlığı can alıcı nokta.tabi bunlar hep tahmin ;(
Normal adet tarihin gectiyse yaparsan cikiyomus eczaci oyle demisti. Benim de 8. Gun cikti.Aaa maşallahh negüzel çıkmış benim de 30unda olmuştu transfer ama ben çıkmaz diye hiç tahlil yapmadım.sizin tek embriyo muydu? Test tarihim 9unda benim
Nezaman bakıldı ğrogesterona yumurtalar toplanmadan önce mi? Yasmin i kontrollü bir siklus için başlamıştır,Yasmin kombine hormon içeren bir Doğum kontrol hapı yani içinde hem östrojen var ben progesteron.aslında öyle çokta yüksek çıkmamış,transferi ertelemesinin sebebi sadece progesterrpn mu emin misin?çünlü bu değer siklus ortasında bakıldıysa dediğim gibi çokta yüksek değil 3e kadar yolu var belki rahim dinlendirme yapmak istemiştir ondan ertelemiştirmaşallah sen baya bir şey biliyorsun o zaman bende sana sorayim :) şimdi benim 14 ağustos 'ta yumurta toplandı transfer yapılmadı çünkü progesteron tahlilim 1. 56 çıktı 1. 50 nin altında olması gerekiyormuş neyse bu ay da kullanmam için bana yasmin ile folic verdiler peki neden bu ay transfer yapılmadı bana da ilaç verdi ki ?
Benim bugün beklemen adet tarihim ama ben tedavinin başında tatildeyim diye 3güm estrofem kullanıp süreci birkaç gün ileriye atmıştım o etkiler mi acaba diye düşünüyorumNormal adet tarihin gectiyse yaparsan cikiyomus eczaci oyle demisti. Benim de 8. Gun cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?