- 18 Mart 2017
- 108
- 121
- 53
Test günüm adetten 2 gün sonra o yuzden cok korkuyorum canımBazen çıkmayabiliyor canım. Şimdiden üzme kendini. Test gününü bekle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test günüm adetten 2 gün sonra o yuzden cok korkuyorum canımBazen çıkmayabiliyor canım. Şimdiden üzme kendini. Test gününü bekle
İnşallah adet görmeden pozitif sonucu görürsün canım. Tedirginliğini yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. İnşallah herşey güzel olur gönlüne göre olur canımTest günüm adetten 2 gün sonra o yuzden cok korkuyorum canım
Bence çok iyi olur ama aylık açılan başlıklar biraz kısa sürüyor. Şuan Temmuz topiği durağan mesela.kızlar bi fikrim var katılırmısınız bilmiyorum. Bi liste oluştursak herkes yaşını kaçıncı deneme olduğunu ve tedavinin hangi aşamasında olduğunu yazsa hem kimin test gününün yaklaştiğini kimin test yapıp pozitif sonucu aldığını daha iyi takip etmiş oluruz ne diyorsunuz.
Canım çok tesekkur ederim anca sizler anlarsınız zaten.Allah herkesin gönlüne göre versin insallahİnşallah adet görmeden pozitif sonucu görürsün canım. Tedirginliğini yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. İnşallah herşey güzel olur gönlüne göre olur canım
Belirtin transferden sonramı başladı mesela benim göğüslerindeki hassasiyet transfer öncesi kendimi göstermişti sonuçta vücudumuza birsürü hormon alıyoruz vücut adapte olana kadar gögüş şişkinliği uçlarında agrı oluyor sonra vücut tanıyor ve sanırım belirtiler dediğimiz şeyi eskisi kadar hissetmiyoruz..benimde göğüs hassasiyetim pek kalmadı yani canım bence bunların hepsi hormonlara verdiğimiz yanıt..yanı tabii kaçıncı günün transfer sonrası bilmiyorum ama canını sıkma bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz belki akıntı artısı olabilir diye düşünüyorum ...ama tipik belirtiler Betahgc yükselişi ile oluyor diye düşünüyorum....kafanı örümceklendirme...En başından beri hiç belirtim olmasa hiç kafaya takmazdım ama olan şeylerin kaybolmış olması canımı sıktı biraz.hayırlısı ya neddiyeli
Bence erken yapmışşın.. idrarda bukadar erken belli olmaz canım daha 1 hafta var kan testine ..boşuna üzme kendini..birhada yapma test insan yıpranıyor..sonuçta en son hekimin yapacağı kan testi belirleyici..erkende yapsan o gün yine yapacaksın..üzme kendini bebişlerinide strese sokmacalışıyorlar şimdi onlar içerde kazı çalışmaları devam ediyor...Transferimin 8.günü erken gebelik testi idrar sonucum negatif biri blast diğeri compact 2 adet embriyo konmustu.pozitif olsaydı idrarda cıkardı di mi
İnsallah dediğin gibidir sen böyle yazınca yüzüm güldü yeniden cok tesekkur ederimBence erken yapmışşın.. idrarda bukadar erken belli olmaz canım daha 1 hafta var kan testine ..boşuna üzme kendini..birhada yapma test insan yıpranıyor..sonuçta en son hekimin yapacağı kan testi belirleyici..erkende yapsan o gün yine yapacaksın..üzme kendini bebişlerinide strese sokmacalışıyorlar şimdi onlar içerde kazı çalışmaları devam ediyor...
Canın bildiğim kadarıyla histeroskopi sonrası adet düzensizliği olabiliyor..Beklediğin adet gününden bazen 10-15 güne kadar gecikme olabiliyor diye biliyorum..Merhaba kızlar. Ben transfer için adet olmayı bekliyorum ama bir türlü adetim gelmedi. Bugün 39. günüm ve 3 kez test alıp yaptım bişey çıkmadı. Geçen ay histereskopi olmuştum acaba onun etkisi mi diye düşünüyorum. Aklıma da başka bişey gelmiyor. Bu hafta da gelmezse haftaya doktora gideceğim artık.
Aslında evet ya,benim memeler OPU sonrası hassaslaşmaya başladı progestana başlamamla eş zamanlı yani ki ovulasyon döneminde de Benim hep meme hassasiyetim olur,onlar yumuşar ben adet olurum.ben nebileyim progstana hala devam ediyorum böyle acısının azalması beni kederden kedere sürükledi off söz vermiştim kendime ya rahat olucam diye yine olmadı yine anksiyetem tuttu,şu iş hayırlısıyla bir sonuçlansa Allah'ım!! Senin de önceden vardı şimdi hafifledi mi? Benim bugün 6.gğnüm transferden sonra.sen kaçıncı gündesin?Belirtin transferden sonramı başladı mesela benim göğüslerindeki hassasiyet transfer öncesi kendimi göstermişti sonuçta vücudumuza birsürü hormon alıyoruz vücut adapte olana kadar gögüş şişkinliği uçlarında agrı oluyor sonra vücut tanıyor ve sanırım belirtiler dediğimiz şeyi eskisi kadar hissetmiyoruz..benimde göğüs hassasiyetim pek kalmadı yani canım bence bunların hepsi hormonlara verdiğimiz yanıt..yanı tabii kaçıncı günün transfer sonrası bilmiyorum ama canını sıkma bu kadar erken gebelik belirtisi olmaz belki akıntı artısı olabilir diye düşünüyorum ...ama tipik belirtiler Betahgc yükselişi ile oluyor diye düşünüyorum....kafanı örümceklendirme...
Sanırım ilaçlardan dolayı ben de oluyor bildiğiniz sırtım sırılsıklam oldu bu yaz hep, kış gelsin diye dua ettim.Avuçlarım falan o kadar sıcak oluyor ki sanırsın ateş çıkacak.Ya kizlar bisi soracam sizlere atesiniz var mi ozellile bebisi olanlar yuksek ates devam etti mi ya da bi ara yukselip sicak basmalari oluyor muydu sizde
Benim göğüs hassasiyetim 2 gün önce çok fenaydı bugün ve dün hafifledi iyice. Ben transfer gününü saymadan 3 gündeydim .Güzel seyler Ümit ediyorum tabii ama kendini heba edip senin tabirinle kederden kedere sürüklememinde bana bir faydası yok şu süreçte ..progesteron yanetkileri başlıbaşına cakma gebelik belirtisi bizimle dalga gecer gibi yani....Kendimi cok dinlersem zaman gecmez ... Iyi seyler diliyorum umud ediyorum göbişimdeki canlarla arada bir iletişimi sıkı tutmak adına konuşuyorum...eeedaha ne yapiiim yaww...No panik!Aslında evet ya,benim memeler OPU sonrası hassaslaşmaya başladı progestana başlamamla eş zamanlı yani ki ovulasyon döneminde de Benim hep meme hassasiyetim olur,onlar yumuşar ben adet olurum.ben nebileyim progstana hala devam ediyorum böyle acısının azalması beni kederden kedere sürükledi off söz vermiştim kendime ya rahat olucam diye yine olmadı yine anksiyetem tuttu,şu iş hayırlısıyla bir sonuçlansa Allah'ım!! Senin de önceden vardı şimdi hafifledi mi? Benim bugün 6.gğnüm transferden sonra.sen kaçıncı gündesin?
aahhah aynı benim transferden sonraki 3.gnüm,bende böyle rahattım.progesteronun etkilerinin gebeliği taklit etmesi normal,zaten progrsteron gebeliğin başkahramanı.. yok bugun iyi değilim ben herhalde ya hava da kapalı istanbulda onun da etkisi olabiilir,melankoliğim biraz.sabahta rapor işleri için uğraştım işe gitmeyeyim diye stres oldum halledene kadar.şimdi çıkıcam evden zaten daraldım,şöyle çimlere yayayım kendimi gideyimde.geçmiyoooor günlleeeeeerr (ahahaahha fonda pink floyd çalıyor ama benim içim özcan deni zBenim göğüs hassasiyetim 2 gün önce çok fenaydı bugün ve dün hafifledi iyice. Ben transfer gününü saymadan 3 gündeydim .Güzel seyler Ümit ediyorum tabii ama kendini heba edip senin tabirinle kederden kedere sürüklememinde bana bir faydası yok şu süreçte ..progesteron yanetkileri başlıbaşına cakma gebelik belirtisi bizimle dalga gecer gibi yani....Kendimi cok dinlersem zaman gecmez ... Iyi seyler diliyorum umud ediyorum göbişimdeki canlarla arada bir iletişimi sıkı tutmak adına konuşuyorum...eeedaha ne yapiiim yaww...No panik!
Hahaaa 3. Günden Ziyade 3. Tüp bebek denemesinden olsa gerek ..valla canım hep rahat olalım ..yayıl çimlere ohh missss güneş yokmuş ama sanki güneş içine işlemiş sıcacık..ay yok sonrada sıcak basar seni sen yine daralırsın ..güneş in sıcaklığı hafif bir esinti ile teninde dolaşsın...hıh bu oldu..güzel olacak herşey..zamanı varsada var..bizim değiştirebileceğimiz seyler değildi..bekleyip göreceğiz...aahhah aynı benim transferden sonraki 3.gnüm,bende böyle rahattım.progesteronun etkilerinin gebeliği taklit etmesi normal,zaten progrsteron gebeliğin başkahramanı.. yok bugun iyi değilim ben herhalde ya hava da kapalı istanbulda onun da etkisi olabiilir,melankoliğim biraz.sabahta rapor işleri için uğraştım işe gitmeyeyim diye stres oldum halledene kadar.şimdi çıkıcam evden zaten daraldım,şöyle çimlere yayayım kendimi gideyimde.geçmiyoooor günlleeeeeerr (ahahaahha fonda pink floyd çalıyor ama benim içim özcan deni z
evet bizim değişirebileceğimiz şeyler değil,ama işte o değişime gerçekten ihtiyacm var.30yaşında tek çocuklu tipik memur hayatı srüyorum bayadır.çocukları çook severim bir çocuk bana yeni bir uğraş olur diyorum,olmazsa eğer yükseklisans yapmak,evi kırsala taşımak,işten ayrılmak gibi alternatilerimde var ama :) sen de istanbulda mı yaşıyorsun?Hahaaa 3. Günden Ziyade 3. Tüp bebek denemesinden olsa gerek ..valla canım hep rahat olalım ..yayıl çimlere ohh missss güneş yokmuş ama sanki güneş içine işlemiş sıcacık..ay yok sonrada sıcak basar seni sen yine daralırsın ..güneş in sıcaklığı hafif bir esinti ile teninde dolaşsın...hıh bu oldu..güzel olacak herşey..zamanı varsada var..bizim değiştirebileceğimiz seyler değildi..bekleyip göreceğiz...