- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 173
Gelsin güzel güzel haberler. Hayırlı olsun tatlımKızlarr test sonucum 120.1
Hamileyimm inşallah devam eder cuma tekrar test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelsin güzel güzel haberler. Hayırlı olsun tatlımKızlarr test sonucum 120.1
Hamileyimm inşallah devam eder cuma tekrar test
Hmmm ben ilaci hic birakmadim dusuk riski yaratir korkusuyla. Bir gun bile birakmadim tatilde gittim aldim ilaci. Etkilemeyebilir ama bence ya. Kesin bir sey denemez. Sonucta hamile olup hicbir sey kullanmayanlar var. Normalde daha once dusuk yapmadiysan dusuk riskli biri deilsen icmesen de bebis olur ki.Benim bugün beklemen adet tarihim ama ben tedavinin başında tatildeyim diye 3güm estrofem kullanıp süreci birkaç gün ileriye atmıştım o etkiler mi acaba diye düşünüyorum
İnşallah güzel haberler alırsın canım. hakkında hayırlısı olsunKizlar transferin 20. Gunu test degerim 313.36 esjmi bekliyorum dr.a gidicez sizce deger nasil
Anlamadim ki var mi yok mu?
Estrofemi doktor sadece tedaviye 4.günde gecikmeli başlayacağı için yumurtalar büyğmeye başlamasın diye verdi zaten yoksa rutin tedavimin bir parçası değil.opu dan sonra sadece ğrogestan fitil verdi onu kullanıyorum.neyse ben c.tesiyi bekliyim artık napiyiiimm sabırsızlık etmek istemiyorum. :)Hmmm ben ilaci hic birakmadim dusuk riski yaratir korkusuyla. Bir gun bile birakmadim tatilde gittim aldim ilaci. Etkilemeyebilir ama bence ya. Kesin bir sey denemez. Sonucta hamile olup hicbir sey kullanmayanlar var. Normalde daha once dusuk yapmadiysan dusuk riskli biri deilsen icmesen de bebis olur ki.
A-aaa bu nasıl sürprizli bir durumdur böyle?! Geç mi implante oldu acaba ??Kizlar transferin 20. Gunu test degerim 313.36 esjmi bekliyorum dr.a gidicez sizce deger nasil
Ya canım nolcak bizim bu hallerimiz benimde önce düşük çıktı şimdi de iki kat artıyor bi sevinemedim rahat rahatKizlar transferin 20. Gunu test degerim 313.36 esjmi bekliyorum dr.a gidicez sizce deger nasil
ama 20. Gun canim normal mi?İnşallah güzel haberler alırsın canım. hakkında hayırlısı olsun
bilmiyorum ki 20.gun olunca supheliyim halaA-aaa bu nasıl sürprizli bir durumdur böyle?! Geç mi implante oldu acaba ??
gercekten mi? Seninde mi oyle?Ama 20.gunum canim benimYa canım nolcak bizim bu hallerimiz benimde önce düşük çıktı şimdi de iki kat artıyor bi sevinemedim rahat rahat
Canım doktorun ne dedi. Sordun mu.Kizlar tam olsun diye diger degerlerimi de yazdim. Ben artik umidi kesmistim. Ama sizce umitlenmeli miyim?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
Evet ümitlen artış iyi bence senin ilk 2 si tuttu sonra biri düştü tek mantıklı açıklaması bu doktor ne diyorKizlar tam olsun diye diger degerlerimi de yazdim. Ben artik umidi kesmistim. Ama sizce umitlenmeli miyim?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
Canım sonuçlarım güzel bugün keseyi de gördük doktor haftası ile uyumlu dedi 2 hafta sonrası için kalp atışına gel dedi
ama 20. Gun canim normal mi?
bilmiyorum ki 20.gun olunca supheliyim hala
gercekten mi? Seninde mi oyle?Ama 20.gunum canim benim
Kizlar tam olsun diye diger degerlerimi de yazdim. Ben artik umidi kesmistim. Ama sizce umitlenmeli miyim?
9.gun 32.25
11gun 40.64
13.gun 53.13
15.gun 83.03
20.gun 313.13
Biz sizle konusmustuk hani 10. Gün yaptırın demistim çünkü o gün önemli erkenden yaptırınca insan çok tedirgin oluyorBenimde şöyle oldu
8.gün 30.4
10.gün 26.9 (Burada ümidimi kaybettim çünkü test günümdü )
13. Gün 52.76
15. Gün yani bugün 120.83
Doktorum artış iyi ilaçlara devam Pazartesi yine kan ver dedi. Ay varsa var yoksa yok bu ne ya arada kalmak ne kadar kötü inan ne hissedeceğimi şaşırdım
Benimde şöyle oldu
8.gün 30.4
10.gün 26.9 (Burada ümidimi kaybettim çünkü test günümdü )
13. Gün 52.76
15. Gün yani bugün 120.83
Doktorum artış iyi ilaçlara devam Pazartesi yine kan ver dedi. Ay varsa var yoksa yok bu ne ya arada kalmak ne kadar kötü inan ne hissedeceğimi şaşırdım
Evet canım konuşmuştuk hatırlıyorum seni idrarda 8. gün silik çizgi görünce eşim tutturdu kan verelim diye bende dayanamadım sonrası böyle işte. Evet aynı yerde yapıldı hepsi ya 5.gün embriyosuna göre sanki az gibi değerler ona biraz kafam takılıyorBiz sizle konusmustuk hani 10. Gün yaptırın demistim çünkü o gün önemli erkenden yaptırınca insan çok tedirgin oluyor
Idrar yap
Aynı yerde mi yapıldı bu tahliller
Benim daha Olmadi. Bu ay olacakmis. Ay sonuna dogru. Tahmini 1 kasimda transferin olacak dedi. Aslinda ben gecen ay istedigi tum tahlillerle regl oldugumda gittim. Baslar diye umit ediyordum. desolett verdi eylul reglinde dedi. Neden oyle yapti anlamadim biraz uzuldum. 11 eylule kadar kullan 13 eylulde gel dedi. Cok guveniyorum ona insallah bosa cikmam taktir allahtan. Bir arkadasim ancak 5. Tup bebek denemesinde kemal beyde kavustu bebegine. Darisi hepimizin basina insallah
Düşüş olması dışında bence değer normal düşüş olmasına ne dedi doktorEvet canım konuşmuştuk hatırlıyorum seni idrarda 8. gün silik çizgi görünce eşim tutturdu kan verelim diye bende dayanamadım sonrası böyle işte. Evet aynı yerde yapıldı hepsi ya 5.gün embriyosuna göre sanki az gibi değerler ona biraz kafam takılıyor