Canım çok şükür senin bi tane var ben gelmişim 30 uma hala çocul yok
Canım daha beteri var ben 35 im hala çocuk yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok şükür senin bi tane var ben gelmişim 30 uma hala çocul yok
Kızlarr test sonucum 120.1
Hamileyimm inşallah devam eder cuma tekrar test
Kizlar transferin 20. Gunu test degerim 313.36 esjmi bekliyorum dr.a gidicez sizce deger nasil
Anlamadim ki var mi yok mu?
Evet herkesin değeri illa yüksek olacak diye birşey yokmuş önemli olan düzenli artış göstermesi. Doktorum 8. Gün için erken kan vermişsin dedi ama düşüş çok fazla olmadığı için bekleyelim ilaçları kullan dedi hep pozitif yaklaştı ben daha karamsardim inşallah pazartesi de artar hayırlısı neyse o olsun hepimiz içinDüşüş olması dışında bence değer normal düşüş olmasına ne dedi doktor
Burda bir kadın yazmıştı iyi bir özel hastane yanlış ölçmüştü acaba yanlış mı ölçüldü eger şu surecten sonra yükseliş devam ederse bence herşey yolundadir
Değeri başkalarıyla kıyaslama hepimizin 5 gunluk ama hucre sayisi farklı atıyorum birinin 32 iken diğerinin 20 e bu b hcg yi hücre salgılıyor o yüzden 2 3 katı kadar olmasind sıkıntı yok yeter ki artsin
Canım doktorun ne dedi. Sordun mu.
Evet ümitlen artış iyi bence senin ilk 2 si tuttu sonra biri düştü tek mantıklı açıklaması bu doktor ne diyor
cok sevindim hayirlisi olsunCanım sonuçlarım güzel bugün keseyi de gördük doktor haftası ile uyumlu dedi 2 hafta sonrası için kalp atışına gel dedi
Rabbim inşallah kucağıma almayı da nasip eder inşallah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip eder
sen hep iyi dusun iyi olsun insallah canimBenimde şöyle oldu
8.gün 30.4
10.gün 26.9 (Burada ümidimi kaybettim çünkü test günümdü )
13. Gün 52.76
15. Gün yani bugün 120.83
Doktorum artış iyi ilaçlara devam Pazartesi yine kan ver dedi. Ay varsa var yoksa yok bu ne ya arada kalmak ne kadar kötü inan ne hissedeceğimi şaşırdım
1500 üzeri kese görünüyor sanırım
22 600
24 te 1200 26 2400
Bence salı gün git canım diloktor vajinal baksın kese var mı yok mu
Kimyasal olsa düşerdi bence simdiye
Canlarim dr dis gebelik olabilir dedi utrasonla bakti ama tupleri tam goremedi yunurtalarim buyuk oldugu icin onune geciyormus.progesteron hormonuna baktirdik dr istedi. O yuksekse normal gebelik dedi ama ileride kalple ilgili sorunlar olabilir kalbi durabilir dedi. Progesteron dusukse dis gebelik dedi simdi kanda progesteron hormonuna baktirdim sonuclar iki saate cikarmis. Nolur bana dua edin arkadaslar. Insallah saglikli bir bebegim olurAy canım ben olmadı sanmıştım seninki ya Allahtan umut kesilmiyor hadi inşallah iyi haberler ver bize.bugun ne gusel haberler aldık böle.ya ne zaman gitceksiniz doktora bizede haber ver lütfen
Canım ya dur hemen panikleme belki korktuğun gibi olmayacak Allah büyüktür Rabbim hayırlıysa nasip etsin ben her zaman böyle dua ederim hayırsızsa olmasın. Dualarımız seninle inşallah korkulan olmayacak Allah büyükcok sevindim hayirlisi olsun
sen hep iyi dusun iyi olsun insallah canim
Canlarim dr dis gebelik olabilir dedi utrasonla bakti ama tupleri tam goremedi yunurtalarim buyuk oldugu icin onune geciyormus.progesteron hormonuna baktirdik dr istedi. O yuksekse normal gebelik dedi ama ileride kalple ilgili sorunlar olabilir kalbi durabilir dedi. Progesteron dusukse dis gebelik dedi simdi kanda progesteron hormonuna baktirdim sonuclar iki saate cikarmis. Nolur bana dua edin arkadaslar. Insallah saglikli bir bebegim olur
CAnım çok sağol ben hemşireyim azcık onun da etkisi varProf olmussun tatlimm masallah
Masallah canim baya bilgilisin cok sansliyiz bilgilerini bizle paylasiyorsun.CAnım çok sağol ben hemşireyim azcık onun da etkisi var
evet canim insallah hayirlisi olurCanım ya dur hemen panikleme belki korktuğun gibi olmayacak Allah büyüktür Rabbim hayırlıysa nasip etsin ben her zaman böyle dua ederim hayırsızsa olmasın. Dualarımız seninle inşallah korkulan olmayacak Allah büyük
Insallah sendedir canim benim allah gonlundekini razi eylesin. Sag salim al bebisini kucaginacok sevindim hayirlisi olsun
Canlarim dr dis gebelik olabilir dedi utrasonla bakti ama tupleri tam goremedi yunurtalarim buyuk oldugu icin onune geciyormus.progesteron hormonuna baktirdik dr istedi. O yuksekse normal gebelik dedi ama ileride kalple ilgili sorunlar olabilir kalbi durabilir dedi. Progesteron dusukse dis gebelik dedi simdi kanda progesteron hormonuna baktirdim sonuclar iki saate cikarmis. Nolur bana dua edin arkadaslar. Insallah saglikli bir bebegim olur
amin insallah canimInsallah sendedir canim benim allah gonlundekini razi eylesin. Sag salim al bebisini kucagina
aynenn canim sukurler olsunKizlar bebisler cogaliyor. Pozitif dusunelimmm bebisleri beslemeye devammm.
Tebrik ederim canim cok sevindim saglicakla al bebegini kucaginaKizlarrrr progesteron degerim 15 uzeri gelmesini bekleriz ama dusukse dis gebelik dedi
Sonucum 34.5 cikti Allahima sukurler olsun
Dr.a mesaj attim cok iyi dedi
Ama sanirim basi kalabalik bisey yazmadi daha
Yazinca sizede yazarim herkese cok tesekkur ederim
Inşallah sağlıklı hayırlı evladın olur çok içten diyorum canım lütfen sende olumlu düşünmeye caliscok sevindim hayirlisi olsun
Ayyy son msji görmemişim hayırlı olsun canımevet canim insallah hayirlisi olur
Tebrik ederim canim cok sevindim saglicakla al bebegini kucagina
Allah razi olsun kizlar sizden cok sagolun amin insallahInşallah sağlıklı hayırlı evladın olur çok içten diyorum canım lütfen sende olumlu düşünmeye calis
Hepimiz için canım son günlerdeki artış iyi bence sende hamilesin inşallahta sağlıklı bir şekilde devam edecekEvet herkesin değeri illa yüksek olacak diye birşey yokmuş önemli olan düzenli artış göstermesi. Doktorum 8. Gün için erken kan vermişsin dedi ama düşüş çok fazla olmadığı için bekleyelim ilaçları kullan dedi hep pozitif yaklaştı ben daha karamsardim inşallah pazartesi de artar hayırlısı neyse o olsun hepimiz için
Tek embriyoydu evet, bende kendimi tek çizgiye odaklayarak yaptım ama şaşırdım çifti görünceAaa maşallahh negüzel çıkmış benim de 30unda olmuştu transfer ama ben çıkmaz diye hiç tahlil yapmadım.sizin tek embriyo muydu? Test tarihim 9unda benim
Çok sevindim canım ya Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Kizlarrrr progesteron degerim 15 uzeri gelmesini bekleriz ama dusukse dis gebelik dedi
Sonucum 34.5 cikti Allahima sukurler olsun
Dr.a mesaj attim cok iyi dedi
Ama sanirim basi kalabalik bisey yazmadi daha
Yazinca sizede yazarim herkese cok tesekkur ederim