aynisi bana da oldu canim. Ben transferden sonra 10.gunde tum belirtilerim gitmisti. Ne gogus agrisi ne de kasiklarda batma hicbir sey kalmadiGünaydın arkadaşlar, bu sabah itibariyle bütün belirtilerim kaybolmış durumda ne bu şimdine kasık ağrısı,ne o göğüslerimdeki aşırı dolgunduk ve acı sadece akıntım var baya şefffaf offf çok sıkıldım yaa çok üzgünüm
dr 16.gun dediyse daha yarisindasin oyle dediyse bir bildigi vardir elbet cunku hep 10 yada 12.gun oluyor acaba senin ovulasyon dongun mu uzun suruyorUmarım dediğin gibi olur canım cidden cok üzgünüm su an
ben katilirim guzel fikirkızlar bi fikrim var katılırmısınız bilmiyorum. Bi liste oluştursak herkes yaşını kaçıncı deneme olduğunu ve tedavinin hangi aşamasında olduğunu yazsa hem kimin test gününün yaklaştiğini kimin test yapıp pozitif sonucu aldığını daha iyi takip etmiş oluruz ne diyorsunuz.
Ben ben 4. Yıldır. Evliyim eşimde bende belli bir yaşa geldik ki ve 3 yıldır bu bebek konusu ile elim kolum bAglı yasıyorum bir süredir yıldır yurt dışındayız işe baslıyamıyorum tedaviler ameliyat hesey yarım yamalak plansız oluyor ki bu hiç alıştığımız birşey değil .tabiiki bu süreç yaşayan herkeze bir takım zorlukları beraberinde getiriyor ...ama ne yapalım ...başkalarının çocuğuna bakıyorum sürekli takıntı oldu bebek görünce kafa gidiyor bende agugugu yapıyorum bazen kafayı tırlatıcak gibi oluyorum...ama derin bir nefes alıp toparlanmaya çalışıyorum...başka çarem yok bir süreç geçecek ve bende anne olacağım...biraz zaman...evet bizim değişirebileceğimiz şeyler değil,ama işte o değişime gerçekten ihtiyacm var.30yaşında tek çocuklu tipik memur hayatı srüyorum bayadır.çocukları çook severim bir çocuk bana yeni bir uğraş olur diyorum,olmazsa eğer yükseklisans yapmak,evi kırsala taşımak,işten ayrılmak gibi alternatilerimde var ama :) sen de istanbulda mı yaşıyorsun?
bu kafayı yeme durumu tamamıyle içgüdüsel bence.çüünkü asıl problem çocugumuzun olmayışı değil,asıl problem üreyemiyor olmak.yani en ilkel, temel yaşamsal mevzuyu gerçekleşiremiyoruz ve dengemizi bozuyor.çnkü sıkıntı sadece çocuk sahibi olmak olsa,benim mesela çocugum var hiç dert etmemem lazım bu durumu ama canım sıkılıyor böyle olmasına.çünkü kısırım çünkü üreyemiyorum ve canımı sıkan bu.hayat döngüm kesintiye ugramış gibi hissediyorum.Ben ben 4. Yıldır. Evliyim eşimde bende belli bir yaşa geldik ki ve 3 yıldır bu bebek konusu ile elim kolum bAglı yasıyorum bir süredir yıldır yurt dışındayız işe baslıyamıyorum tedaviler ameliyat hesey yarım yamalak plansız oluyor ki bu hiç alıştığımız birşey değil .tabiiki bu süreç yaşayan herkeze bir takım zorlukları beraberinde getiriyor ...ama ne yapalım ...başkalarının çocuğuna bakıyorum sürekli takıntı oldu bebek görünce kafa gidiyor bende agugugu yapıyorum bazen kafayı tırlatıcak gibi oluyorum...ama derin bir nefes alıp toparlanmaya çalışıyorum...başka çarem yok bir süreç geçecek ve bende anne olacağım...biraz zaman...
aynisi bana da oldu canim. Ben transferden sonra 10.gunde tum belirtilerim gitmisti. Ne gogus agrisi ne de kasiklarda batma hicbir sey kalmadi
dr 16.gun dediyse daha yarisindasin oyle dediyse bir bildigi vardir elbet cunku hep 10 yada 12.gun oluyor acaba senin ovulasyon dongun mu uzun suruyor
Hiç bi fikrim yok
ben katilirim guzel fikir
Altına imzamı atıyorum. Kesinlikle tek açıklaması bu.bu kafayı yeme durumu tamamıyle içgüdüsel bence.çüünkü asıl problem çocugumuzun olmayışı değil,asıl problem üreyemiyor olmak.yani en ilkel, temel yaşamsal mevzuyu gerçekleşiremiyoruz ve dengemizi bozuyor.çnkü sıkıntı sadece çocuk sahibi olmak olsa,benim mesela çocugum var hiç dert etmemem lazım bu durumu ama canım sıkılıyor böyle olmasına.çünkü kısırım çünkü üreyemiyorum ve canımı sıkan bu.hayat döngüm kesintiye ugramış gibi hissediyorum.
Merhabalar bende antalya tup bebekte tedavideyim. Dr um kemal ozgur. Sizinki hangisi? Benimde transferim tahmini 1 kasim. Hakkimizdan hayirlisi olsun canim.Ya canım cok sağol cok moral oldu.biz antalya tüp bebek merkezine gidiyoruz.bizim embriyolar dondurulcak 2 kasımda transfer olucak.ben opu sırasında miyom aldırdım sanırım ondan dolayı.birde dondurulmuş embriyo ile tutma olasılığı daha yüksekmiş diyorlar ama bakalım hepimiz için hayırlısı.benim ilk denemem bu arada.sen bereye gidiyorsun? Kaçıncı denemeniz? İnşallah sende yakında cok gusel haberler alırsın
Evet canim antalya tup bebek hastalarina ozel bir uygulama yapmis. Programi indirip protokol numaran ve sifrenle giriyorsun embriyonun resminden gordugun tahliller tedaviler hepsi orda isleniyor. Cok guzel bir program akillicaayrıca hangi merkezmiş o yahu embriyo durumunu internete mi giriyorlar? Bi taraftan güzel bişey aslında ama diğer taraftanda böyle internetten araştırayım bakayım diyince kafan karışır biraürü terim biraürü durum var
Merhabalar bende antalya tup bebekte tedavideyim. Dr um kemal ozgur. Sizinki hangisi? Benimde transferim tahmini 1 kasim. Hakkimizdan hayirlisi olsun canim.
Merhabalar bende antalya tup bebekte tedavideyim. Dr um kemal ozgur. Sizinki hangisi? Benimde transferim tahmini 1 kasim. Hakkimizdan hayirlisi olsun canim.
Canım çok şükür senin bi tane var ben gelmişim 30 uma hala çocul yokevet bizim değişirebileceğimiz şeyler değil,ama işte o değişime gerçekten ihtiyacm var.30yaşında tek çocuklu tipik memur hayatı srüyorum bayadır.çocukları çook severim bir çocuk bana yeni bir uğraş olur diyorum,olmazsa eğer yükseklisans yapmak,evi kırsala taşımak,işten ayrılmak gibi alternatilerimde var ama :) sen de istanbulda mı yaşıyorsun?
Evet Allah ona uzun ömür versin, gerisi mühim değilCanım çok şükür senin bi tane var ben gelmişim 30 uma hala çocul yok
Benim daha Olmadi. Bu ay olacakmis. Ay sonuna dogru. Tahmini 1 kasimda transferin olacak dedi. Aslinda ben gecen ay istedigi tum tahlillerle regl oldugumda gittim. Baslar diye umit ediyordum. desolett verdi eylul reglinde dedi. Neden oyle yapti anlamadim biraz uzuldum. 11 eylule kadar kullan 13 eylulde gel dedi. Cok guveniyorum ona insallah bosa cikmam taktir allahtan. Bir arkadasim ancak 5. Tup bebek denemesinde kemal beyde kavustu bebegine. Darisi hepimizin basina insallahCanım yanlış yazmışım opu 26 agustos da oldu benim :)
Insallahh canim yaa allah gonlundekini versin. hepimizin belkide denk geliriz transfereCanım yanlış yazmışım opu 26 agustos da oldu benim :)
Adetle alakalı değil canım ya,ben ameliyatın ertesi günü adet olmuştum hatta.tabi ovulasyondan sonra olmasa daha iyi olur,gebelik olursa şayet sıkıntı olmasın diye,ben ameliyata girmeden beta hcg istemişti doktor arkadaş, :)hidrosalpeks için laporaskobi yaptıran arkadaşlar laporaskobiyi ne zaman yaptırdınız yani adetin kaçıncı günü gittiniz yada adetle bi bağlantısı yok mu
Hımm ya o zaman benim doktorum neden beni adet olmam için bekletiyor hemen transfer yapılsın istiyorum ayrıca transfer de adettin kaçıncı günü yapılır bunun belli bi tarihi var mı yoksa endimetrium hazır olana kadar ilaç mı kullanılıyorAdetle alakalı değil canım ya,ben ameliyatın ertesi günü adet olmuştum hatta.tabi ovulasyondan sonra olmasa daha iyi olur,gebelik olursa şayet sıkıntı olmasın diye,ben ameliyata girmeden beta hcg istemişti doktor arkadaş, :)
bunu bende merak ediyorumHımm ya o zaman benim doktorum neden beni adet olmam için bekletiyor hemen transfer yapılsın istiyorum ayrıca transfer de adettin kaçıncı günü yapılır bunun belli bi tarihi var mı yoksa endimetrium hazır olana kadar ilaç mı kullanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?