• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek yaptıracak olanlar !!!

Ouw hala geçmedi mi?? Bizim 3 ay kullanmadığımız antibiyotik grubu kalmadı salak gibi o dönem ben de şikayet Yok diye çok düşük doz antibiyotik kullandım ben. Mallık işte insanın basireti bağlanıyor.kullansana prezervatif belli adam hasta sana da bulaştırıyor, ya Yok çok salaklık aklıma geldikçe çok üzülüyorum nasıl kendi hatam olmasa hiç dert değil ama böyle insan eliyle olma bir durum var ya ortada hani önüne geçilebilir bir durum, düşündükçe kafamı duvarlara vurasım geliyor :KK43:
Benim ilk tüp bebek denememde eşim 3 ay boyunca antibiyotik kullanmıştı kullandığı antibiyotik spermin dna üretimini olumsuz etkiliyormus aslında hekimimiz sorun olmaz demişti ama sorunlu embriyo oldu triploidi..bu bilgiye biz araştırmalarımızla ulaştık eşim Amerika'da yapılan klinik çalışmalar vs epey araştırdı ..geçici bir süre ama o süre içinde tüp bebek yaptık o yüzden ilk denememde transfer olmamıştı..Esin Psh baktırdı mı canım..nasıl?

Benim ilk tüp bebek denememde eşim 3 ay boyunca antibiyotik kullanmıştı kullandığı antibiyotik spermin dna üretimini olumsuz etkiliyormus aslında hekimimiz sorun olmaz demişti ama sorunlu embriyo oldu triploidi..bu bilgiye biz araştırmalarımızla ulaştık eşim Amerika'da yapılan klinik çalışmalar vs epey araştırdı ..geçici bir süre ama o süre içinde tüp bebek yaptık o yüzden ilk denememde transfer olmamıştı..Esin Psh baktırdı mı canım..nasıl?
Yok hayır baktırma dı,aslında spermiyogram dışında birşey yapılmadı ama eşim tedavi olalı 2 sene oluyor hatta o dönem biz çocuk playından vazgeçtik eşim zaten istemiyordu 2.çocugu ben gittim memelerimi falan yaptırdım hatta :) ahh tanrımmmm :)) sonra yine yeniden hormonlarına yenik düştüm ve burdayım ama şuan eşimde bir şikayet Yok,ki o dönem prostatit olma sebebini de net bir şekilde bildiğimiz için, etken ortadan kalkınca enfeksiyon birdaha tekrarlamadı.ama kalıcı DNA hasarı oluşmuşmudır bilemiyoruz.bunu da konuştuk aslında embriyolog ve hekimle ve aldığımız cevap eğer DNA hasarı varsa oluşan embriyonun muhtemelen ağır konjenital anomaliye sahip olup gebeliğim devamının sağlanamayacağı bebeğim düşeceği yönünde oldu. Bu da bizi bir açıdan rahatlattı yani 2 şansım var birincisi karnımdaki embriyo ve bir diğeri laboratuvardaki dondurulmuş olan.ikisinden de sonuç alamazsam daha fazla denemeyeceğim.tek çocukla yola devam,yeter! Bana. Kalsa bitane evlatlık alırım hiç bukadar uğraşmazdım bile ama ona da eşim sıcak bakmadı kendimizin olmayacaksa hiç olmasın sonuçta bitane kızımız var dedi, bişey diyemedim

Yok hayır baktırma dı,aslında spermiyogram dışında birşey yapılmadı ama eşim tedavi olalı 2 sene oluyor hatta o dönem biz çocuk playından vazgeçtik eşim zaten istemiyordu 2.çocugu ben gittim memelerimi falan yaptırdım hatta :) ahh tanrımmmm :)) sonra yine yeniden hormonlarına yenik düştüm ve burdayım ama şuan eşimde bir şikayet Yok,ki o dönem prostatit olma sebebini de net bir şekilde bildiğimiz için, etken ortadan kalkınca enfeksiyon birdaha tekrarlamadı.ama kalıcı DNA hasarı oluşmuşmudır bilemiyoruz.bunu da konuştuk aslında embriyolog ve hekimle ve aldığımız cevap eğer DNA hasarı varsa oluşan embriyonun muhtemelen ağır konjenital anomaliye sahip olup gebeliğim devamının sağlanamayacağı bebeğim düşeceği yönünde oldu. Bu da bizi bir açıdan rahatlattı yani 2 şansım var birincisi karnımdaki embriyo ve bir diğeri laboratuvardaki dondurulmuş olan.ikisinden de sonuç alamazsam daha fazla denemeyeceğim.tek çocukla yola devam,yeter! Bana. Kalsa bitane evlatlık alırım hiç bukadar uğraşmazdım bile ama ona da eşim sıcak bakmadı kendimizin olmayacaksa hiç olmasın sonuçta bitane kızımız var dedi, bişey diyemedim
Canım benim yaaa memeler bomba desene:KK31:yok zaten geçici bir süre yapıyor kullanmayı bırakmasını takiben 90 gündü sanırım depo sperm bitip vücut Yeni sperm ürettikce sağlıklı sperm oluşuyor kalıcı değil tabii ..psh önemli tabii erkekte ama herkes çok sık baktırmaz benim eşim öyle belli aralıklarla birtakım tahliller yaptırır k
ama enfeksiyon sonrası artmıştı...tabii senin 1 tane prensesin var ama kardeşte hiç fena olmaz ..2 deneme olmazsa bırakırım ne demek biraz inat yap..eger eşin içinde uygun olsaydı bir adaptasyon bebek fena olmazdı tabii..valla ben inat ettim dogurabildiğim kadar doğuracağım ..kendimi buna adıyorum..henüz 1 taneyi bile bulmadığım için acgözlülükte yapıyor olabilirim ama yumurtalar o kadar kıymete bindi ki her ay heba olacak olması canımı sıkıyor..ilaçsız tek tek toplatıp dondurabilirim mesela .ay ne bileyim bir sürü fantaziii...ınsallah en kısa zamanda denemelerimiz bize kuzucuklar olarak döner canım.

Transferin 8. Günü adet kanaması olup 8. Gün beta değeri 1,20 olan biri olarak yine de test günüm diye biraz önce sonucu bilmeme rağmen kan verdim. Acaba hamilemiyim diye. Sanki sonuç değişecekmiş gibi :( :(

Günaydın arkadaşlar, bu sabah itibariyle bütün belirtilerim kaybolmış durumda ne bu şimdi :işsiz: ne kasık ağrısı,ne o göğüslerimdeki aşırı dolgunduk ve acı sadece akıntım var baya şefffaf offf çok sıkıldım yaa çok üzgünüm

Transferimin 8.günü erken gebelik testi idrar sonucum negatif:( biri blast diğeri compact 2 adet embriyo konmustu.pozitif olsaydı idrarda cıkardı di mi

Günaydın arkadaşlar, bu sabah itibariyle bütün belirtilerim kaybolmış durumda ne bu şimdi :işsiz: ne kasık ağrısı,ne o göğüslerimdeki aşırı dolgunduk ve acı sadece akıntım var baya şefffaf offf çok sıkıldım yaa çok üzgünüm
Can'ım herkeste belirti farklılık gösterir. Benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Şimdi ise o kadar sönük ki hiç acı Yok. Progestan iğne vurulduğum halde.
Ve ne belirtin var desen ara ara kasık ağrısı dışında farklı hiçbir belirti Yok aslında.

Transferimin 8.günü erken gebelik testi idrar sonucum negatif:KK43: biri blast diğeri compact 2 adet embriyo konmustu.pozitif olsaydı idrarda cıkardı di mi
Can'ım ben de 9. Gün erken gebelik testi yaptım. O kadar silik çıktı ki sadece gölge gibi. Çıkmamış olabilir. Bir de tavsiyem şu ki erken gebelik testi yapma boşuna para verme. Sabah erken testte silik çıktı öğleden sonra normal test yaptım ve çok daha koyu çıktı. Tamamen kandırmaca yani.

Can'ım herkeste belirti farklılık gösterir. Benim ilk hamileliğimde göğüslerime dokunamıyordum ağrıdan. Şimdi ise o kadar sönük ki hiç acı Yok. Progestan iğne vurulduğum halde.
Ve ne belirtin var desen ara ara kasık ağrısı dışında farklı hiçbir belirti Yok aslında.

Can'ım ben de 9. Gün erken gebelik testi yaptım. O kadar silik çıktı ki sadece gölge gibi. Çıkmamış olabilir. Bir de tavsiyem şu ki erken gebelik testi yapma boşuna para verme. Sabah erken testte silik çıktı öğleden sonra normal test yaptım ve çok daha koyu çıktı. Tamamen kandırmaca yani.
Umarım dediğin gibi olur canım cidden cok üzgünüm su an

En başından beri hiç belirtim olmasa hiç kafaya takmazdım ama olan şeylerin kaybolmış olması canımı sıktı biraz.hayırlısı ya neddiyeli

Back