Yok hayır baktırma dı,aslında spermiyogram dışında birşey yapılmadı ama eşim tedavi olalı 2 sene oluyor hatta o dönem biz çocuk playından vazgeçtik eşim zaten istemiyordu 2.çocugu ben gittim memelerimi falan yaptırdım hatta :) ahh tanrımmmm :)) sonra yine yeniden hormonlarına yenik düştüm ve burdayım ama şuan eşimde bir şikayet Yok,ki o dönem prostatit olma sebebini de net bir şekilde bildiğimiz için, etken ortadan kalkınca enfeksiyon birdaha tekrarlamadı.ama kalıcı DNA hasarı oluşmuşmudır bilemiyoruz.bunu da konuştuk aslında embriyolog ve hekimle ve aldığımız cevap eğer DNA hasarı varsa oluşan embriyonun muhtemelen ağır konjenital anomaliye sahip olup gebeliğim devamının sağlanamayacağı bebeğim düşeceği yönünde oldu. Bu da bizi bir açıdan rahatlattı yani 2 şansım var birincisi karnımdaki embriyo ve bir diğeri laboratuvardaki dondurulmuş olan.ikisinden de sonuç alamazsam daha fazla denemeyeceğim.tek çocukla yola devam,yeter! Bana. Kalsa bitane evlatlık alırım hiç bukadar uğraşmazdım bile ama ona da eşim sıcak bakmadı kendimizin olmayacaksa hiç olmasın sonuçta bitane kızımız var dedi, bişey diyemedim