• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

Ben tatlıyı çok seviyorum. Şekerim çıkar diye çok korkuyorum. Büyük ihtimalle perşembe günü şeker yüklemesi testi için hastaneye gideceğim. Umarım şekerim normal çıkar.

Ben kilomu eşime söyleyemiyorum. Doktora kilo çizelgemi veriyorum, sakın eşime söylemeyin diyorum.

Eşim sürekli uyarıyor beni; çok yeme, yürüyüş yap falan...

Az sonra yemekten cokacimcoook sonra yürüyüşe çıkacağım

ben 49 kiloyla başladım gebeliğe. bugün tartıldım 54 olmuşum ya :) canım çok fazla hamurişi çekiyo poğaça simit gibi şeyler. dışarı çıkıp almak zor geliyo yapsam çok yicem kilo fırlayacak :)
ben de başka şeylerle oyalanıp unutmaya çalışıyorum ama olmuyoooo :)

bende bi ara tatlıya dadandım ama frenledim kendimi. korktum şeker yüksek çıkar bide başıma bela olur diye.

insan bazen diyoki aman dünyaya bi dahamı gelcem ye gitsin anasını satayım.hem belki azranazın canı çekiyodur öyle değilmi ama?

slm kızlar
en son buraya yazdıktan sonra çarşıya çıktım
gezerken o kadar tatlı bebek takım ları gördüm ki
eşimi bekleyemedim artık aldım bişeyler
kapşonlu takım minik ayakkabılar zıbın ve hastane çıkış seti aldım ilk hazırlığımı yapmış oldum

Güle güle kullanır inşallah.
Ben de her çıkışımda bişeyler alıyorum. 2 takım hastane çıkış seti aldım.Mağazadaki kadın yaz kış içindekiler değişmez demişti;yani bodysi uzun kollu diye tereddüt etmiştim.Herhalde yeni doğanlara hep öyle giydiriyorlar.
Gerçi sonra bir dolu kısa kollu body de aldım ayrı olarak ama yine de alınanlar kullanılsın istiyor insan.
ilk hastane çıkışı takımını ünlü bir markadan almıştım, 2.sini çarşıdan çok ta bilinmeyen bir markadan aldım.Onun bodysinin iç dikişleri diğerininkiler kadar yumuşak gelmedi bebeği rahatsız eder diye giydirmek istemem. Biz kimbilir neler giydik, çok mu abartıyorum acaba :uhm:
Ben aldığım herşeyin etiketlerini söküyorum bebeğimi rahatsız etmesin diye.Bizi bile çoğu etiket rahatsız ediyor çünkü.

bende geçen gün aldım minik minik çoraplar ufacık bir pembe elbise zıbın vb.aklım estikçe alıyorum.2 tane yelek ördüm.annemde 4 tane örmüş kapşonlu hırka ördü teyzem.kaynanam örmüş bişeyler.arkadaşlarım örmüş hırkalar.inan bebişim kışlık giyeceği hazır zaten:CüvCüv:

benim eşim bursa da 1 aydır. o olmadan bişey almak içimden gelmiyodu. 1 ay daha kesin orda. bekleyemedim aldım artık.

elta canım sanırım doğum tarihlerimiz aynı.ağustosun ilk haftası seninde.23+3 gözüküyor

ademir
senin örgüler hazır o zaman :) ne güzel ya.
benim kaynanam torununu umursamıyo bile örgü hayatta örmez

benim eşim bursa da 1 aydır. o olmadan bişey almak içimden gelmiyodu. 1 ay daha kesin orda. bekleyemedim aldım artık.

Benim eşim giyim alışverişini sevmiyor. Ben anlamam sen al diyor. mobilya, araba koltuğu, araba gibi şeyleri beraber alacağız.

Ben sadece kışlık bir battaniye ördüm. Herkes birşeyler örüyor çünkü. Ama duramam, yakında bişeyler örmeye başlarım :1rolleyes:

boşver zaten erkeklerle insan pek bişey alamıyor.mesela ben eşimle nezaman niyetlenip bişey alalım diye çıksam kesim bir sorun çıkıyor.en son bana kız bebek kadının işi cicili bicili alman lazım dedi beni karıştırma dedi çok zoruma gitti bende daha söylemiyorum.erkek olsaydı belki alırdı.yada bana öyle geliyor.böyle söylediğim zamanda kızıyor bana.evlat bu kız erkek farkedermi falan diye.ama biliyorum onunda içinde her baba gibi erkek çocuk yatıyodu.önceden hep derdi çünkü evlenmeden önce bir oğlumuz olursa kuöföre götürürüm oğlumla vakit geçiririm derdi.hayali suya düştü.

ademir
senin örgüler hazır o zaman :) ne güzel ya.
benim kaynanam torununu umursamıyo bile örgü hayatta örmez

herşey örgü olsun canım.bebek olsun giyicek okadar çok şey çıkarki.benim ablamın oğlu var şuan 5 yaşında daha onun giymediği onca şey var bebeklikten ablamda toplamış bana getirdi geçen gün.

kızlar ben hala birsey almadım biliyormusunuz?çok gec bulunca insan korkuyor...7 aya kadar bekle diyor herkes....ama gaza geldim aksam işten cıkışta ben de birşeyler alacam oğluma :emir_bebek:

kızlar ben hala birsey almadım biliyormusunuz?çok gec bulunca insan korkuyor...7 aya kadar bekle diyor herkes....ama gaza geldim aksam işten cıkışta ben de birşeyler alacam oğluma :emir_bebek:

doğru söylüyosun aceleyede gerek yok.zaten alacağımız şeyler belli.okadar abartılcak şeylerde değil haksızmıyım.zaten bebişlerimiz bi olsun millet ne ciciler getirir biz bile şaşarız

allahım hepimizin dualarını kabul etsin...bebeklerimiz saglıklı olsun .analı babalı büyüsün... :Saruboceq:

Annem de bana yeter artık alma, mobilyasını doğduktan sonra alın diyor.
Ama ben hazırlıklı olmak istiyorum.
Yaz gelip sıcaklar artınca gezemem belki rahatça. Hem eşyaların yıkanıp ütülenmesi ve hastane bavulunun hazırlanması gerek. Allah korusun ama erken gelmeye kalkarsa bebiş evdekileri bulup toparlayana kadar canları çıkar eşimin falan.

Annem de bana yeter artık alma, mobilyasını doğduktan sonra alın diyor.
Ama ben hazırlıklı olmak istiyorum.
Yaz gelip sıcaklar artınca gezemem belki rahatça. Hem eşyaların yıkanıp ütülenmesi ve hastane bavulunun hazırlanması gerek. Allah korusun ama erken gelmeye kalkarsa bebiş evdekileri bulup toparlayana kadar canları çıkar eşimin falan.

sen işini garantiye almak istiyosun ozaman.aslında iyi fikir.benim mobilyalarımı annemler alıcaklar.o yüzden doğuma yakın zamanlarda alırlar sanırım.tabi ben beğenicem yine.bu arada dün iş çıkışı mağazaları dolaştım çok güzel tüllü müllü pembe elbise akkabısı falan set şeklinde aynı gelinlik gibi bişeydi.çok beğendim haftasonu alırım dedim.gece rüyama girdi almak istiyorum.hatta önümüz ramazan bayramı tam bayram kıyafeti gibiydi.

Merhaba günaydın herkezeee, ben yokken yazılan sayfaları okudum.Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum , hepimiz inşallah sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
Bende henüz hiç alışveriş yapmadım , erken olduğunu düşünüyorum , battaniye ördüm sadece üzerini işleyip astar yapıcam , annemde örüyor bişiler şimdilik o kadar.

Back