• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

slm kızlar
yarın büyük gün. kontrole gidiyorum detaylıya gircem kızımı görcem . cinsiyeti de kesinleşecek inşallahhhh

kızlar doktorlar asıyla ılgılı banada bir söylemediler....benimde 3.doktorum...artık doktor aramaktan bende yoruldum...bu arada ayrıntılı ultrasona dün girdim..cok şükür herşey yolundahihoyyytbide ben suanda 21+3 haftayım 5,5 aylıkmı oluyoooo...byyyy

Merhaba,
1 ayı 4 hafta olarak hesapladığınızda 5,5 aylık olur ama aslında bu yanlış bir hesaplama şeklidir. Çünkü 1 hafta 7 gündür ve biz 1 ayı 4 hafta diye hesaplarsak 1 ay 28 gün olur.
Halbuki Şubat ayının 4 yılda bir 28 gün olması haricinde aylar 30 veya 31 gündür.
Bu nedenle gebeliği hafta olarak söylemek en doğrusu.

Ben 24 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihime göre hesapladığımda gecen hafta 5,5 ayım bitti. Bebişim kız. Sabırsızlıkla haftaların tamamlanmasını bekliyorum. Umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

sabahın ilk iletisini ben yazayım dedim.valla aşı falan yaptırmadım doktor yaptır dedi ama ben zaten korkuyorum iğneden.ya kızlar arada baş ağrısı tutuyo.sizdede oluyormu?ilaçta kullanmadığım için doğal yollara baş vuruyorum.

Merhaba,
Aşı yapılırken derin bir nefes alırsan pek acımaz. Ben bu ayın 27si gibi 2. dozu yaptıracağım.
Benim migrenim vardı zaten. Arada beni de tutuyor. Birkaç kere aspirin içtim ama içim rahat etmiyor. Kimi doktorlar zararsız diyorlar ama özellikle son 3 ayda alınmaması gerekirmiş. Ben de lavanta yağıyla masaj yapmayı, sessiz ortamda bulunmayı tercih ediyorum başım ağrıdığında.

Bu hafta içinde şeker yüklemesi yaptıracağım. Çok korkuyorum şekerim çıkar diye. Üstelik çok ta kilo aldım :(
59 la hamile kalmıştım. 24. haftamda 68 oldum. Bu kiloların yarısını da 4,5 aydan sonra hızla aldım. Bu hızla gidersem 20 kiloda biter herhalde hamileliğim.

salder canım haberlerini bekliyoruz.bugün fıstığını görmeye gidecektin.

Merhaba,
1 ayı 4 hafta olarak hesapladığınızda 5,5 aylık olur ama aslında bu yanlış bir hesaplama şeklidir. Çünkü 1 hafta 7 gündür ve biz 1 ayı 4 hafta diye hesaplarsak 1 ay 28 gün olur.
Halbuki Şubat ayının 4 yılda bir 28 gün olması haricinde aylar 30 veya 31 gündür.
Bu nedenle gebeliği hafta olarak söylemek en doğrusu.

Ben 24 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihime göre hesapladığımda gecen hafta 5,5 ayım bitti. Bebişim kız. Sabırsızlıkla haftaların tamamlanmasını bekliyorum. Umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.

tesekkür ederim canımm....Dedigin gibi en iyisi hafta olarak söylemekk...aynı sabırsızlık bendede varrr...gecmiyor günler :1no2:

selam canlarım,
pür neşeyim bugün. kontrolden geldim herşey normalmiş
detaylı gircem sanıyodum 5 dk bitti hepsi doktor çok acele etti. :(
organlarına baktı ama çok hızlı bi şekilde.
akıntı normalmiş çok gelirse haberimiz olsun dedi bide içim rahat etsin diye fitil verdi.
minicikti ya canım benim . kesin kız dedi doktor :)
veee ağırlığımız 350 grammış :) bi kalıp peynir kadar bile değil düşünsenize. :)

selam canlarım,
pür neşeyim bugün. kontrolden geldim herşey normalmiş
detaylı gircem sanıyodum 5 dk bitti hepsi doktor çok acele etti. :(
organlarına baktı ama çok hızlı bi şekilde.
akıntı normalmiş çok gelirse haberimiz olsun dedi bide içim rahat etsin diye fitil verdi.
minicikti ya canım benim . kesin kız dedi doktor :) :CüvCüv:
veee ağırlığımız 350 grammış :) :ecrin_bebek:bi kalıp peynir kadar bile değil düşünsenize. :):emir_bebek::emir_bebek:

sanırım daha gelmedi salder bende merak ediyorum.aslında merak ettiğim konu cinsiyette farklılık olabiliyormu ?bu arada ben hamile kaldığımdan buyana 5 kilo aldım normal öyle değilmi?

cok sevindim canımm... benim kide 20 dak falan sürdü... önemli olan saglıklı olması.. benim oglusum agzını acıp kapıyoduuu.. :emir_bebek: canım benimmmm...sadece onu görmüştümm...

aa canım hoşgeldin sevindim bebişinin sağlıklı olmasına.demek prenses 350 gr.benimde nisanın 1inde 450 gr dı.şimdi ne kadar acep?

randevum sabah 9 du ama doktor sezeryana gitmiş 10.30 da anca gelebildi. nasıl tatlıydı kızım. ellerini çapraz yapmış uzanıyodu yaramazım benim :)
cinsiyetine kesin kız mı dedim doktor evet daha değiştirmemiş dedi :)

sanırım daha gelmedi salder bende merak ediyorum.aslında merak ettiğim konu cinsiyette farklılık olabiliyormu ?bu arada ben hamile kaldığımdan buyana 5 kilo aldım normal öyle değilmi?

süpersin bence....ben hamile olmadan önce 3 akmek yerdim günde 1 gram almazdımmmm... şimdi acım kilo alıyorummmm...11 kilo lülülülülülü hedefim 25 olacak herhalde..... kaydirigubbakcemile3

güneycim
bende o görüntüsünü görmek isterdim kızımın ama doktor hızlı çıktı :(
ademir
seninkinin ağırlığı iyiymiş benim kızın ağırlığı çok az geldi bana acaba yeteri kadar besleyemiyo muyum

5 kilo normal, çok iyi.
En son kontrolde kızım yüzünü kapadı elleriyle, bir türlü göstermedi.Ağzını açıp kapadığını ve minicik dilini gördüm çok mutlu oldum.
salder, bebişinin kilosu normal. benimki 23. haftada 440 gramdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
şu 40 haftayı doldursak da kavuşsak bebeklerimize.
hepiniz benden daha öndesiniz biz geç kalmışız :)

Ay kıyamam ben en son gıttıĞımde benım fıstıĞımda balık gıbı aĞzını aÇıp kapatıyodu.hatta doktor bana annesı karnın aÇ heralde kızın aĞzını aÇıp kapatıyo falan demıŞtı.kıloya gelınce zaten 5,5 6 aydan sonra vÜcut kılo alınması ıÇın bır hormon salgılıyomuŞ.yanı bu dÖnemlerde hamur ıŞlerınden bÖrek ÇÖrek tarzı Çıkolata vb Şeylerden mÜmkÜn olduĞunca uzak durmalıyız.bızım ve bebıŞımız ıÇın yararlı olan gıdalar tÜketmelıyız.doktor bana sÜreklı salata ve meyve ye dedı.nefsını kÖreltecek kadarda dıĞer gıdalardan tÜket dedı.ama ben dayanamıyorum ne bulursam yıyorum Şu aralar.ıŞten eve gelınce tek oluyorum yıyorum.eŞım kuafÖr olduĞu ıÇın eve Çok gelıyor saat 11 12 gıbı o gelınce onada bıŞeyler hazırlıyorum.aslında o dıyette sırf ben yıyeyım dıye karnım aÇ dıyo.babamızda yapılı ÇÜnkÜ.dolayısıyla bu ayladan sonra hızlı kılo alcak gıbı gÖzÜkÜyorum.

Back