Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doktorlar asıyla ılgılı banada bir söylemediler....benimde 3.doktorum...artık doktor aramaktan bende yoruldum...bu arada ayrıntılı ultrasona dün girdim..cok şükür herşey yolundahihoyyytbide ben suanda 21+3 haftayım 5,5 aylıkmı oluyoooo...byyyy
sabahın ilk iletisini ben yazayım dedim.valla aşı falan yaptırmadım doktor yaptır dedi ama ben zaten korkuyorum iğneden.ya kızlar arada baş ağrısı tutuyo.sizdede oluyormu?ilaçta kullanmadığım için doğal yollara baş vuruyorum.
Merhaba,
1 ayı 4 hafta olarak hesapladığınızda 5,5 aylık olur ama aslında bu yanlış bir hesaplama şeklidir. Çünkü 1 hafta 7 gündür ve biz 1 ayı 4 hafta diye hesaplarsak 1 ay 28 gün olur.
Halbuki Şubat ayının 4 yılda bir 28 gün olması haricinde aylar 30 veya 31 gündür.
Bu nedenle gebeliği hafta olarak söylemek en doğrusu.
Ben 24 haftalık hamileyim. Muhtemel doğum tarihime göre hesapladığımda gecen hafta 5,5 ayım bitti. Bebişim kız. Sabırsızlıkla haftaların tamamlanmasını bekliyorum. Umarım hayırlısıyla hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.
elta cok k,lo aldım demişsin. bende cok aldım 11 kilo ..sen kac kilo aldınnnn...
sanırım daha gelmedi salder bende merak ediyorum.aslında merak ettiğim konu cinsiyette farklılık olabiliyormu ?bu arada ben hamile kaldığımdan buyana 5 kilo aldım normal öyle değilmi?