• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

slm güzel anneler bende varım 5.5 aylık hamileyim şuanda oğluşum olucak allah hepimizin yavrusunu sağlıcakla kucana almasını nasip etsin :nazar::emir_bebek:

kızlar selamlar
dünden beri giremedim ama sizde en son dün girmişsiniz sanırım nerdesiniz yaaa :)

merhaba arkadaşlar bende ağustosun 20sinde doğum yapıcam kızımız olucak)))))çok mutluyuz isim bulamadık biz daha

slmlar hoşgeldin aramıza. allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin canım. benim arada bir akıntım oluyo erken doğum riski olabilirmiş.(görümcem ebe o söyledi) salı günü kontrole gidicem çok korkuyorum. kızımı kaybetmekten çok korkuyorum

bence bu tarz şeylerden kendini korkutma.doktorlar zaten söylüyorlar hamileilkte akıntı olur.hatta 5 aydan sonra daha fazla yoğunlaşır diye.canım benim senin fıstığın zaten sana tutunmuş bırakırmı hiç.yarın ayrıntılıya giricen dimi?

ewet yarın ayrıntılıya giricem. bakalım ne dicek doktor. akıntının normal olduğunu duymuştum ama su gibi olursa riskli demişlerdi. benimde su gibi resmen. kötü düşünmemeye çalışıyorum ama insanın aklına geliyo işte.

ama bendede oluyor ben nisanın 1de gitmiştim doktora sordum normal dedi.hatta dahada çoğalır dedi.rahat ol yani.bakalım ayrıntılıda berfin bebeği kime benzeticeksin.bide bakarsın süpriz olup erkek derlermiş.

valla olur mu olur :) sağlıklı olsun da ben bişey istemiyorum.bide 40. haftaya kadar sabretse çok iyi olur

tabi önemli olan sağlıklı olması.bizim testlerde yanlışlık olmuştuda morelimiz nasılda bozulmuştu.1 haftamız zehir oldu.cinsiyet dediğim gibi süpriz olur.ama inan insanın kafası çok karışıyo.mesela benim daha 12 haftalıkken erkeğe benzetti doktor bizde kendimizi erkeğe alıştırdık sonra kız dediğinde garip olduk.bazen acaba erkekmi diye geçiriyorum içimden.

benimde akıntım var ama bende normal diye biliyorummmmm.....

canım tüm hamileler aynı problemi yaşadığı için problem yok yani.mesela kimisi kaşıntıdan duramıyo bile.ilk dönemlerde ben öyleydim.doktor bol sıvı tüketmelisin dedi bende bu şekilde yendim.

bende canım ya ...bazen kasıntım yine oluyor..günlük ped kullanıyorum ozaman olmuyorrrrrr..ıslak kalmamak gerekiyormusss...ya sendede oluyormu zaman gecmıyor gibi... 4 ay nasıl gececek bılmiyorumm..: (((

olmazmı oluyor insanın canı yanıyor kaşıntıdan aslında günlük ped bende kullanıyodum o daha çok rahatsız ediyor.hatta kaşıntısı olanların ped kullanmasını önermiyolar.sende su tüket.pazen peçete falan koyuyorum napıyım idare edicez artık şekerim

mrb kıslar bende 20+2 günülük ağustos hamilesiyim. foruma çok sık giremiyorum ama genede yazılanları takip etmeye çalışıyprum.
herkesin sağlıklı sıhhatli mutlu bir hamilelik geçirmesiniz diliyorum
grşrüz

merhaba bende agustos annesi olucam inş ilk hamileligim 5 aylık 2.5 aylıkken erkege benzetmıstı doktorum suan kesınlestı ıkı doktorda erkek dıyo

Back