• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

kızlar bulunduğunuz yerde havalar nasıl ? çorum da kapalı ve soğuk. içim karardı resmen. çarşıya ineyim diyodum yattı tüm planlar :)

istanbul gazide hava baya güzel büroda oturuyorum zaten.can tam karşımda güneş içeri vuruyo.gerçi istabulun havasına güven olmaz:)

valla bugün çok sıkıcı sanırım hiç vakit geçmiyor.burasıda sessizleşmeye başladı.akşam olsada uyusak.ben yalnız kaldım.

ademir nasılsın görüsmeyeli..... ben sana birşey soracammm.2 haftadır felan bende kasık agrısı oluyor.. sende de var mı???? normalmi dir?

ademire sormuşsn ama ben cevap vereyim :) kasık ağrısı bende de var dünden beri normalmiş rahim genişlediği için baskı artıyomuş

salder ben girdigimde sadece ademir aktifti canım benim o yüzden ona sordummmm.... tsk ederim.... demekki herkeste oluyorr

salder ben girdigimde sadece ademir aktifti canım benim o yüzden ona sordummmm.... tsk ederim.... demekki herkeste oluyorr

ben geç kalmışım gerçi burdaydım ama işlerle meşguldüm.kasık ağrısı bendede oluyorsal_derin dediği gibi normalmiş.kızlar ya bugün patlamak üzereyim.işyerinde okadar çok yemek yedimki şimdide midem hazmetmiyo heralde.hani patlıcak bomba olurya aynen öyleyim.soda içsem bişey olmaz dimi ?çünkü hamilelikte zararı olmadığını duymuştum.

sodanın zararı yok diye duymuştum bende.
17. haftamdı heralde. enerji içeçeği içmiştim eşimden gördüm canım çekti..
neyse içtim bitti... bi baktım üzerinde hamileler için sakıncalıdır yazıyo !!!!!
çok korktum ama bişey olmadı allahtan

Merhaba,
Sabah şeker yüklemesi yaptırdım. Çok şükür normal çıktı sonuçlar.Ama ben yine de tedirginim, acaba erken mi yaptırdık diye.
Kardeşimle yemek yaptık, pazara gittik...
Bursada hava çok güzel, parkta 40 dk kadar yürüyüş yaptım.

ben sodanın zararlı değil faydalı olduğunu duymuştum ama siz emin olmak için doktorunuza bir sorun derim yinede ama ben içiyorum.

sonuçların iyi çıkmasına sevim canım.
aç mı gittin giderken bide yaptırma şart mı o testi
ben yine ev kuşuydum bugün. hava kapalı ve soğuk yoksa benimde hayallerim vardı :(

bende cumartesi gideceğim 23 hafta 5 günlük olacağım doktorum aç gel demişti sabah erken gideceğim. bütün doktorlar istemiyorlar.ama çoğunluğu istiyor çünkü hamilelik sekerinin belirtisi yokmuş

sonuçların iyi çıkmasına sevim canım.
aç mı gittin giderken bide yaptırma şart mı o testi
ben yine ev kuşuydum bugün. hava kapalı ve soğuk yoksa benimde hayallerim vardı :(

Teşekkür ederim,
Evet aç gittim.Ben yıllar önce bu testin 3 saatlik olanından yaptırmıştım.felaket bişeydi, bardak bardak şekerli su içip beklemiştim 3 saat.
Ancak bu defaki 50 gramlık şeker yüklemesiydi.içtikten 1 saat sonunda kanını alıyorlar.
Şekerli suyun içine limon suyu da koyduklarından içimi hoştu :)

24-28 hafta arası bütün hamilelerin 50 gramlık yüklemeyi yaptırması lazım. Eger risk yüksekse 100 gramlık olanı yaptırıyor doktor.

Back