• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

Kızım,minik Doğam 1770 gram olmuş. Canım benim çok tatloştu.
Geçen muayenedeki şeyleri tekrarladı doktor;
Bebeğin haraketlerine dikkat et, ilişki yasak, su,kan,sancı gelirse hastaneye gelin,soluna yat...

oyyy oyy maşallah büyümüş kız zilli.adını doğamı koymaya karar verdiniz.bizde yeni geldik hastaneden benimkide 1800 olmuş zilli.ya doktor bile çok inatçı diyo.bi yüzünü göstermiyo bize.şimdilik bi sıkıntı yok dedi.haftaya raporumu yazıcak.ağustosun 7 si gibi doğum dedi.

oyyy oyy maşallah büyümüş kız zilli.adını doğamı koymaya karar verdiniz.bizde yeni geldik hastaneden benimkide 1800 olmuş zilli.ya doktor bile çok inatçı diyo.bi yüzünü göstermiyo bize.şimdilik bi sıkıntı yok dedi.haftaya raporumu yazıcak.ağustosun 7 si gibi doğum dedi.

Seninki de benimki kadarmış. Büyüsünler de gelsinler.
Bizimki çoktandır aylardır Doğa. seninkinin ismi ne olacak?

Biz henüz doğumu konuşmadık doktorumuzla. Temmuzdan sonra bekleyeceğiz dedi sadece.normal doğum istiyorum bile demedim henüz. Bir dahaki sefere konuşurum.

biz azra naz koyucaz canım.bizde doğumu konuşmadık ama ben merakımdan doktora sordum işte.epidurali sordum.doğumdan sonra baş ağrısı yaptığını söyledi.sezaryanı sordum.dün doğum yapmış hastanın fır fır gezdiğini söyledi.zaten dediki sen bize biz sana bişey söylemediğimiz sürece biz hastalarımıza normal doğum şeklinde bakarız dedi.ama ben korktuğum için direk normal doğurmak zorunlumu dedim.oda bana o hastanın isteğine bağlı dedi.haftaya raporum yazılcak izine ayrılıyorum.bu aralar bacaklarıma kramplar giriyo gece ağlayarak kalkıyorum.

biz azra naz koyucaz canım.bizde doğumu konuşmadık ama ben merakımdan doktora sordum işte.epidurali sordum.doğumdan sonra baş ağrısı yaptığını söyledi.sezaryanı sordum.dün doğum yapmış hastanın fır fır gezdiğini söyledi.zaten dediki sen bize biz sana bişey söylemediğimiz sürece biz hastalarımıza normal doğum şeklinde bakarız dedi.ama ben korktuğum için direk normal doğurmak zorunlumu dedim.oda bana o hastanın isteğine bağlı dedi.haftaya raporum yazılcak izine ayrılıyorum.bu aralar bacaklarıma kramplar giriyo gece ağlayarak kalkıyorum.

Azra Naz'ı hatıladım ama senin kızının ismi olduğunu unutmuşum.

Benim de kramplarım oluyor. 1 gün arayla magnezyum içiyorum ama yine de oluyor.Kalsiyumu içemiyorum içinde dolu sodyum sakkarin var.
Çok acıyor biliyorum ama ben bir yolla kısa sürede atlatıyorum.Sen de dene mutlaka.annem söylemişti gerçekten işe yarıyor.kramp girdiğinde hemen ayağa kalk 3-5 saniye içinde geçiyor.

Azra Naz'ı hatıladım ama senin kızının ismi olduğunu unutmuşum.

Benim de kramplarım oluyor. 1 gün arayla magnezyum içiyorum ama yine de oluyor.Kalsiyumu içemiyorum içinde dolu sodyum sakkarin var.
Çok acıyor biliyorum ama ben bir yolla kısa sürede atlatıyorum.Sen de dene mutlaka.annem söylemişti gerçekten işe yarıyor.kramp girdiğinde hemen ayağa kalk 3-5 saniye içinde geçiyor.

kızlar slm...sonunda ınt baglandı artık görüşürüz.. devamlı yazıları okuyorum ... kramplardan bahsetmişsiniz bende daha olmadı cok şükür... sadece bu aralar midem yanıyoo.. bide artık oglumun hareketleri canımı yakıyo.. kocaman oldu sıpa...eskisi gibi pıt pıt diye vurmuyor... pata küte girişiyor... ya bide devamlı hareketlerini göbegimin altında kasıklarda hissediyorum.. sizdede öylemi???? baskada sıkıntı yok ... 15 inde bizde dr gidecegiz ... bakalım ne diyecek?????

genelde geceleri kramp giriyor.zaten uykumu falan unutuyorum.hemen ayağa kalkıp ovuyorum falan geçiyor.ama sızlaması sürekli devam ediyor.doktor ilaç vericekti arada laf kaynadı adamda yazmayı unuttu bende söylemeyi unuttum.

sibelcim hele şükür ya sonunda bağlattın.aynı sorun hepimizde benim kızımda az fingirdek değil.gece bile fıkır dıkır uykumu bozuyo zilli.bide babasının sesini duymasın.kızımmmmmmmm diyo bizimki hemen harekete geçiyor.

evet ececim ya sonunda .... artık bol bol görüsürüzz... canım ya onlar iyi olsunda acı falan hikaye..... ya bide bazende cok hosuma gidiyorr.. artık adam olduuu büyüdüüüler ya....

kızlar slm...sonunda ınt baglandı artık görüşürüz.. devamlı yazıları okuyorum ... kramplardan bahsetmişsiniz bende daha olmadı cok şükür... sadece bu aralar midem yanıyoo.. bide artık oglumun hareketleri canımı yakıyo.. kocaman oldu sıpa...eskisi gibi pıt pıt diye vurmuyor... pata küte girişiyor... ya bide devamlı hareketlerini göbegimin altında kasıklarda hissediyorum.. sizdede öylemi???? baskada sıkıntı yok ... 15 inde bizde dr gidecegiz ... bakalım ne diyecek?????

Hoşgeldin Sibel.
Benimkinin hareketleri genelde üstte hissediliyor. Artık büyüdüler ya, bazen hem kasıklarımda hem de daha üstte hissediyorum.
Mide yanması bende de var. Yandığında biraz soğuk süt içiyorum, yatıştırıyor.Bir de yediklerime baharat,salça falan koyarken dikkat ediyorum. Sol tarafına yatmak ta işe yarıyor; asidin yukarı kaçmasını engelliyor çünkü.

hayırlısıyla bide doğursak başka bir sorun kalmıcak ALLAH ın izniyle.dün eşimin amcasının kızının düğünün vardı millet beni otutturuyor.ben kurtlu gibi yerimde durmadım hiç.kızımı şimdiden alıştırıyorum:)

Kızlar selam hepinize ,
herşey yolunda şükürler olsun bugün doktorda idik oğluşum 1860 gr olmuş ve hiçbir sorunumuz yok şükür. Genel olarak bebeklerimiz aynı kilodalar geçmişden okuduğum kadarıyla , Sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah çok az kaldı. alkisalkisalkis

Kızlar selam hepinize ,
herşey yolunda şükürler olsun bugün doktorda idik oğluşum 1860 gr olmuş ve hiçbir sorunumuz yok şükür. Genel olarak bebeklerimiz aynı kilodalar geçmişden okuduğum kadarıyla , Sağlıcakla kucağımıza alıcaz inşallah çok az kaldı. alkisalkisalkis

Ne güzel :)
Haftalar hızla geçmeye başladı sanki değil mi?
32 den gün almaya başladık biz.
Kızımın odasını hala hazırlayamadık. Hep aklımda bu durum. Haftasonları misafirlerden fırsat bulamuyoruz. Ben dolapları boşaltmaya başlayayım da haftasonu mobilyaları diğer odaya taşıyın dedim eşime. Odası boşalınca kızımın bebek mobilyalarını istediğimiz zaman alıp kurdurabiliriz.
Kızımın çantasını hazırlmıştım, yarın kendi çantamı da yerleştirmeye başlayacağım.

tülay çok sevındım.

yemın kı hadi gözumuz aydın.. senın böceği yerim ben.

ben de bugun 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım..

benımde böcek 2100gr.. mış..

dr.. bu haftadan sonra uçak yolculugu ve dıger yolculuga izin vermeyecegını söyledi..

istanbulda dogum yapmam ımkansız ve istemıyorum.. temmuza kadarda calısmam lazım..

napcam ben..bunaldım.

çok çaresiz hissedıyorum kendımı...

genelde geceleri kramp giriyor.zaten uykumu falan unutuyorum.hemen ayağa kalkıp ovuyorum falan geçiyor.ama sızlaması sürekli devam ediyor.doktor ilaç vericekti arada laf kaynadı adamda yazmayı unuttu bende söylemeyi unuttum.sibelcim hele şükür ya sonunda bağlattın.aynı sorun hepimizde benim kızımda az fingirdek değil.gece bile fıkır dıkır uykumu bozuyo zilli.bide babasının sesini duymasın.kızımmmmmmmm diyo bizimki hemen harekete geçiyor.
bacagına kramp gırdıgı an hemen baş ayak parmagını kendıne dogru ger..kendıne dogru kırdıgın an rahatlayacak ve daha az tekrarlayacak...

slm kızlar .. ya gün saymak nekadar zorrmus..işten cıkmaya hala 21 gun var... artık yoruldugumu hissediyorummm..

slm kızlar .. ya gün saymak nekadar zorrmus..işten cıkmaya hala 21 gun var... artık yoruldugumu hissediyorummm..

Merhaba Sibel,
Yorulmuşsundur tabi. Ben bile evde olmama rağmen artık ağırlaştığımı hissetmeye başladım. Karnım sertleşiyor sık sık. İnsan arada bacaklarını uzatmak istiyor. Allah kolaylık versin sana ve tüm çalışan hamilelere. Çabucak geçsin o 21 gün.

amin canım.... sahiden karnım benimde sertlesiyor bu aralarrr sık sık... bende dr soracaktım .. demekki normal... oglusum iyi olsunda herseye razıyımmm...biliyorsun ben cok gec buldum onu :emir_bebek: böyle olunca daha kıymetli oluyor....bide içimde ordan oraya kaymasa... sositososito bayılacak gibi oluyorum... :nazar:

Back