• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

haklısın doldurunca çok fazla gibi olmaz.benimde herşey normal gözüküyor ama ben sezaryan istiyorum.bide konuları karıştırdım.çatı ölçümü diye bir konu var bilmiyorum baktın mı hiç.yok şöyle ölçüyolar yok böyle yapıyolar diyolar.içim fenalaştı.hiç bilgin varmı bu konuda

bebek için hastane çıkışını unutmayın hanımlar.deneyimliler 2-3 takım koyun diyor kan kusma çiş vs çabuk kirleniyor diyorlar. herseyden önemlisi ZIBIN koyun birkaç tane göbek bağları canlarını acıtmasın ..
komposto ya da hoşafı unutmayın çok iyi oluyormuş geceliklerniz emzirmeye uygun olsun

aklımıza gelenleri böle yazalım yerimseniben

kuru kayısı ve kayısı suyu iyi geliyormuş.
hem sütümüzü artırır hem de kabız olmayız :)

ben humananın süt artırıcı çayından almayı düşünüyorum.
sezeryan olursam sütümün çabuk gelmesine yardımcı olsun diye.
ben 2 takım hastane çıkışı aldım. birinin zıbını var diğerininki de tam olarak zıbın olmasa da zıbın benzeri bişey. bir de ayrı olarak aldığım body tulumlardan 1 takım daha oluşturdum.

çatı ölçümünü okudum.
Bir çok insan öyle acılı bir durum değil diyor.
Kendini kasmazsan kolaymış.
Hiç korkmuyorum ben böyle şeylerden. sonuçta doğum yapacağız, çatı ölçümünün lafı bile olmaz bence.

evet yine herşey bizde bitiyor.ama yinede o yorumları okuyunca korktum.bende 1 tane hastane çıkışı aldım.bitanede yine daha az parçalı bişey alıcam.günler gttikçe daralıyor.bebişlerimiz gün geçtikçe bize gelmek için sabırsızlanıyor sanırım.

2 ayımız kaldı :)
Çok özledim kızımı. Hareketlerini duydukça daha da sabırsızlanıyorum.
Ya eskiden bize bu kadar sık misafir gelmezdi. Hamileyim inadına nerdeyse 1 hafta arayla şehirdışından misafir geliyor.
Bugün evde temizlik var. Bu haftasonu gelseler iyi olurdu. Haftaya kendim yapmam gerekecek temizliği.

ewt doktor en son gittiğimde ağustosun ilk günleri dedi.kan haplarını ihmal etme.bedenine kan depola bu ihtiyacın olacak dedi.ben çok heycanlanıyorum.akşam eşimde seviyo kızını onunda çok hoşuna gidiyo.balık gibi yüzüyo bu deyip duruyor.gecede onun eli kolu göbişime gelsin hemen tepikliyo.bu arada hastane çantasına koymayı unuttuğun şeyler var.kamera.foto makinası unutma:)

kamera ve fotoğraf makinası eşimin sorumluluğunda :)
ben hala kan hapı kullanmıyorum.
en son 1,5 ay önce 11,6 idi kan sayımım.
seninki kaç olunca başladınız?
bu gidişimde ben de tahlil yapmasını isteyeceğim.

doktor bana doğuma kadar devam dedi.zaten vitamin kullanıyorum obebişim için.ama doktor doğumda kan kaybediceğimiz için vücudun kan depolaması lazım dedi.aksatmadan kullan ikisinide dedi.kızımıda merak ediyorum nasıl oldu acaba.bizimki bide renkli ultrasyon yüzümü müzü net çıkıyo.aynı babası bizimki.ya inan fotoraf bu kadar benzer haaa.kamerayı ve foto.makinasınıda valize koyarım ben.benim eşim heycandan onu bile almaz.

merhaba kızlar bendekısmetse agustos sonunda doğum yapıcam doktorum 29 agustos 4 eylül arası dedi

kan ilacı kullanıyorum çekirdekli siyah üzüm kurusu yiyorum kan yapsın diye hem hamilelikte çok faydalıymış bir yerden dinledim ve okudum
birde ebru şalıdan dinledim ikuru kayısıyı şeker katmadan suyla komposto yapıp içmek süt arttırırmış
birde rezene ve anoson tohumunu birbirine karıştırıp çayını içmek hem sütü arttır hemde gazı giderirmiş özellikle doğum sonrası kullanıldığında bebekteki gaz sorununada iyi gelirmiş bilginiz olsun

merhaba kızlar bendekısmetse agustos sonunda doğum yapıcam doktorum 29 agustos 4 eylül arası dedi

kan ilacı kullanıyorum çekirdekli siyah üzüm kurusu yiyorum kan yapsın diye hem hamilelikte çok faydalıymış bir yerden dinledim ve okudum
birde ebru şalıdan dinledim ikuru kayısıyı şeker katmadan suyla komposto yapıp içmek süt arttırırmış
birde rezene ve anoson tohumunu birbirine karıştırıp çayını içmek hem sütü arttır hemde gazı giderirmiş özellikle doğum sonrası kullanıldığında bebekteki gaz sorununada iyi gelirmiş bilginiz olsun

hoşgeldin ohalde.kan haplarına devam kan deposu yapalım.ayrıca üzüm pekmezide çok öneriliyor

Merhaba,hoşgeldin.
Ben de günde 1-2 tatlı kaşığı pekmez yiyorum. Evde hep kuru kayısı var.Arada onlardan da 3-4 yiyorum.
Benim vitaminin içinde az miktarda demir var, ilave demir vermedi henüz doktor.
Ben de kansızlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorum.

slm hersey yolunda sanırım ... gecmişi okudumda.... bizde cok sükür iyiyiz :emir_bebek: oglusumsum da gün sayıyoruz artık...son 31 gün ....calışmak artık bizi yoruyoooooo.... neyse 1 ay sonra bizde aranızdayızz... herkes kendinden cok kuzusuna ...sonrada kendine iyi baksın....hoscakalın... :nazar:

selam kızlar nabersiniz kim var kim yok dedim ama sanırım kimseler takılmıyor artık buralaraa

Ya kızlar nerelerdesiniz?
derya internet bağlatamadı herhalde henüz
sibel'in de işyerinde interneti yok.
ya diğerleri???

Heyyy ben de varım.
Geçmişi okudum bebişlerinizin iyi olmasına sevindim. Kan sayımında değerim 10 un altında çıkmıştı demir ilaçlarıyla birlikte kuru üzüm ve pekmez yemeye başladım ondanmıdır bilmiyorum ama şu an şekerim yüksek. 10 günük bir diyetle birlikte günde 5 kez şekerim ölçüyor ve herhangi bir düzelme olmazsa insülün kullanmam gerekicekmiş. Keyfim yok bu yüzden çok girmiyorum buralara. birde tm bunlar yetmezmiş gibi doktorum istanbuldan ayrıldı. kabus dolu doktor arama günlerime geri döndüm.

Neyse daha fazla sıkmayayım sizi , hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

Heyyy ben de varım.
Geçmişi okudum bebişlerinizin iyi olmasına sevindim. Kan sayımında değerim 10 un altında çıkmıştı demir ilaçlarıyla birlikte kuru üzüm ve pekmez yemeye başladım ondanmıdır bilmiyorum ama şu an şekerim yüksek. 10 günük bir diyetle birlikte günde 5 kez şekerim ölçüyor ve herhangi bir düzelme olmazsa insülün kullanmam gerekicekmiş. Keyfim yok bu yüzden çok girmiyorum buralara. birde tm bunlar yetmezmiş gibi doktorum istanbuldan ayrıldı. kabus dolu doktor arama günlerime geri döndüm.

Neyse daha fazla sıkmayayım sizi , hepinizi ve bebişlerinizi öpüyorum.

Merhaba,
Umarım çok geçmeden iyi bir doktor bulursun.
Bence senin için en önemli konu şekerin.Demir eksikliğini ilaçlarla giderebilirsin,pekmez falan yeme sakın artık.Zaten ne kadar yersen ye ilaçlar kadar etkili olmayacağı gibi sonra şekerini düşürmekle başetmek zorunda kalacaksın.
2 ayımız kaldıııı.
Senin için zor olmalı diyet falan.Ben de yapamıyorum çünkü :1no2: Ama sen mecbursun yapmaya.
Hep iyi şeyler düşün.2 ay sonra inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşacağız .

Evet canım ya 2 ayımız kaldı :ecrin_bebek: hastane listeni okuyunca kalbim yerinden çıkıcak sandım , umarım en kısa zamanda aklıma yatan bir doktor bulabilirim.
Maalesef diyet yapıyorum çok zor ama harfiyen uyuyorum çünkü gerçekten bebeğime bişey olucak diye çok korktum bu yüzden her denileni yapıyorum şimdilik , inşallah sorunsuz kavuşuruz hepimiz bebeklerimize a.s.

Evet canım ya 2 ayımız kaldı :ecrin_bebek: hastane listeni okuyunca kalbim yerinden çıkıcak sandım , umarım en kısa zamanda aklıma yatan bir doktor bulabilirim.
Maalesef diyet yapıyorum çok zor ama harfiyen uyuyorum çünkü gerçekten bebeğime bişey olucak diye çok korktum bu yüzden her denileni yapıyorum şimdilik , inşallah sorunsuz kavuşuruz hepimiz bebeklerimize a.s.

sureklı dr.um benımde olmayacak.. 35. haftamda memlekete gıdınce 7 aylık dr.umdan ayrılmak zorunda kalacagım ve benı hıc tanımayan bı dr.a dogum yaptıracagım.. ama bu benı hıc endıselendırmıyor..
ılk doğumumda da duzenlı olarak gıttıgım dr.a degıl benı sadece bır kez muayene eden dr.a dogum yaptırmıstım.. pişman olmadım.. umarım bunda da olmayacagım..

dr. bulamadım dıye sakın stresse gırme..

beslenmene yesıllık tuketerek devam et.. patatesten ve seker ıhtıva eden meyvelerdende uzak dur... korkma bılıyorum kı aslanlar gıbı oğlunu alacaksın kucagına..

daha gecen oğlum gelısmemıs dıyen sen degıl mıydın?
sımdıde oğlum buyukmus dıyorsun..
lutfen pozıtıf bak.. hersey çok guzel olacak...

Diyetine uyuyorsan hiç korkma bence.Sadece senin başına gelen bir şey değil ki bu. Hem dikkatli beslendiğin için daha da sağlıklı olur oğluşun.

O kadar çok sayıda tecrübeli doktor var ki eminim aklına yatan birini bulursun.

Bebeğimin odasını hazırlamak için sabırsızlanıyorum. Haftaya misafir gelecek, o yüzden yine odayı boşaltamadık.Nedense odayı hazırlamadan hastane valizini hazırlamak ta içimden gelmiyor.Eşime diyorum ki beklenmedik birşey olursa,erken doğum falan kardeşim herşeyin yerini biliyor, hazırlarsınız.Hastane eve arabayla 10 dk uzaklıkta zaten.

Ben 13 kiloyu aştım bu arada :CüvCüv:

Back