merhaba arkadaşlar,
Doktor randevumuz iyi geçti. Kızım 810 gram olmuş, doktor normal dedi.
Test sonuçlarım da iyi. Kramplara karşı daha fazla süt, yoğurt... tüketeceğim.
Ama fazla kilo almışsın dedi doktor :çok üzgünüm:Eşim de kızdı tabi bana.
Bir iki hafta dikkat et yine böyle almaya devam edersen diyetisyenden randevu al dedi.
Yine söz verdim kendime artık makarna,tatlı gereksiz şeyler yemeyeceğim diye.
merhaba kızlar hepinize kucak dolusu sevgiler olsun uzun zamanoldu biliyorum bi türlü fırsat bulup yazamadım tanısamadım sızlerle ama bundan sonra daha sık girmeye calısıcam ınşallah , çünkü benimle birlikte kimler doğuracak hamilelik sürecimiz nasıl gececek vs... hepsini beraber yasamak istiyorum umarım hepiniz iyisinizdir sağlıklısınızdır tülaycım sana da merhaba :) onlinesın :)[/QUOT
Merhaba Hale, hoşgeldin.
Sibelcim, 11 kiloya doğru hızla ilerlemekteyim.
Büyük ihtimalle diyetisyene gideceğim yakında. Eşim çok hassas kilolar konusunda. Doktor da 3-4 kilo fazladan almışsın deyince...
halecim günaydın..... inanki hayatımda ilk defa kilo alıyorummm... ekmegi tamamen bıraktım.. yinede ayda 3 kilo alıyorum.. ben 20 kıloyla bitirirsem cok iyi...ne15 iiii i
günaydın canımm biliyorum çok zor kilo almamak ve ekmek yemeden doymak özellilkle :)) sadece dediğin gibi ekmek ve şeker i kesebilsek yeterli ,yoksa doktorlarımız diyetisyen yolunu gösteriyorlar .hamileliğin en sıkıcı yanı bu sanırım ama sevdiğim tüm yiyeceklerden tam da ne güzel sal gitsin nasılolsa kilo alıyorum ye demek varken kısıtlamalar gelmesi ... Ama herşey işte yani fedakarlıklar daha karnımızdayken bile bebeklerimiz için bu noktada başlıyor :)))
Kızlar ilk hamileliğimde aldığım kilo toplamını söylüyorum kimse bayılmasın , evet toplamda 32 kilo aldım. Filler gibi olmuştum resmen gören korkuyordu beni alkisalkisalkis :lepi:
Bu defa daha temkinli gidiyorum fazla kilolu hamile kaldım aslında ama yinede dikkat edince oluyormuş demekki. 25 haftalık oldum ve şu ana kadar toplamda 5 kilo aldım ama bu aydan sonra daha hızlı alacağımı biliyorum ama ekmek makarna pilav tatlı yemiyorum aç geziyorum ama ne yapıyım vermek daha zor oluyor ben bunu en iyi bilenlerdenim.
CANIM GÜNAYDIN!!! BENDE 12 KİLO ALDIMMM...AYDA BENDE 3 4 KİLO ALIYORUM.. DAHADA YEMİYORUMMMM.. YESEM NE OLACAK BİLMİYORUM kaydirigubbakcemile3
BİDE SENİN İSİM NEYDİ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?