hep pembeli, çiçekli giysiler aldım. benimkine erkek derse bundan sonra doktor yandık.
ben hala ogluma birsey almdımmm... 3 adet külodu bide bjk corabı var kuzumun... agustos sıcak olur diye... hastaneden donla cıkarırmısızzz:roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep pembeli, çiçekli giysiler aldım. benimkine erkek derse bundan sonra doktor yandık.
Derya takma kafana canım , elektrik gidip geldiyse ona bağlu bişiler olmuştur sanırım , ev tutmuştu dimi eşin kısmetse ne zaman taşınıyorsun ?
Bu arada şanslısın da kayınvaliden orada yalnız kalmana laf etmiyo
Merhabalar;
Bende Allah kısmet ederse ağustosta doğum yapıcam.aranıza yeni katıldım.ilk hamileliğim.bebeğimin cinsiytini öğrenemedik henüz.doktor ters duruyor dedi.arkadaşım erkek olsa yine belli olurdu diyor.sizcede öylemidir.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.
Merhabalar;
Bende Allah kısmet ederse ağustosta doğum yapıcam.aranıza yeni katıldım.ilk hamileliğim.bebeğimin cinsiytini öğrenemedik henüz.doktor ters duruyor dedi.arkadaşım erkek olsa yine belli olurdu diyor.sizcede öylemidir.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.
hoşgeldin izemnaz
tülaycım benimki ilk olduğundan herhalde aldım bol bol.
evet günde çok defa değiştirmek gerekiyormuş. ben de çok sayıda body tulum almıştım, işe yarasınlar bari.
benim hastane çıkış takımları kalın değil, bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
1 ay sonra bile bazı eşyalarını kaldırmaya başlayacağız. arkadaşım yeni doğum yaptı, bazı giysileri küçük gelmeye başladı bile diyor.
teşekkürler tülay74,sal_der, elta. bende her dışarı çıktığımda bebek kıyafetlerine bakıyorum.cinsiyetini bimediğim için renge bağlı kalmıyorum.mavi pembe yeşil bikaç bebek kıyafeti aldım.kız mavi giyemez yada erkek pembe giyemez diye bi kural yok zaten.ben öyle düşünüyorum.dış görünüme göre cinsiyet tahminine inanıyormusunuz,bu arada sal_der benim 24 haftalık.