• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

hep pembeli, çiçekli giysiler aldım. benimkine erkek derse bundan sonra doktor yandık.

ben hala ogluma birsey almdımmm... 3 adet külodu bide bjk corabı var kuzumun... agustos sıcak olur diye... hastaneden donla cıkarırmısızzz:roflol:

Derya takma kafana canım , elektrik gidip geldiyse ona bağlu bişiler olmuştur sanırım , ev tutmuştu dimi eşin kısmetse ne zaman taşınıyorsun ?
Bu arada şanslısın da kayınvaliden orada yalnız kalmana laf etmiyo

Sibel dün niyetlendik ama bizde bişey alamadık yazlık sezon için ince penyeler henüz gelmemiş şu an satılanlarda bana kalın gibi geldi bir ay sonra yeni sezon gelicek dediler onu bekliyorum bende

Derya, korkma bence.
Mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır.
Radyonun belirli saatte kendini açan bir alarmı falan gibi.

Ben doğduğunda lazım olacak, birkaç ay idare edecek tüm giysilerini aldım, duramadım ki hihoyyyt

hastane çıkış takımları yaz kış farketmiyor. sıcak ta olsa doğar doğmaz incecik giydirmiyorlar, dışarıdaki ısıya alışması lazım bir süre.

bodyler de yaz kış aynı.

6 aylık, 9 aylıkken giyilecek birkaç parça giysi de almıştım.

bebişlerimiz birkaç haftalık olunca body üzerine ince bi tişört altına şort çorap giydireceğiz herhalde. havaların en sıcak olacağı dönem çünkü.

Derya takma kafana canım , elektrik gidip geldiyse ona bağlu bişiler olmuştur sanırım , ev tutmuştu dimi eşin kısmetse ne zaman taşınıyorsun ?
Bu arada şanslısın da kayınvaliden orada yalnız kalmana laf etmiyo

eşim bugün denizli ye kendi evmize gidip eşyaları toparliicak . mobilyaları filan söküp paketliicek.
haftaya cumartesi yada pazar eşyalar yüklenecek. kaynanam burdan gidip eşyaları yerleştircek bende arkalarından hazır eve yerleşcem
:) böyle anlatınca dank etti kafama. daha çok varmış yaa dimi ??
kaynana konusuna gelince içine doğmuş heralde.
1 aydır burda kalıyorum ilk geldiğimde bi sürü laf etti gitme kalma orda diye.
amcama eşime bi sürü baskı yaptı yanımda kalsın diye. eşim burda kalmamı istiyodu zaten.
bende inat ettim gitmedim. amcam köye muhtar oldu haliyle ev kalabalık gelen giden sarılıp öpüyo tahmin edersin...
annemi bile aramış kızın orda yalnız diye annem de telaş yaptı tabii..
ama yıldıramadı beni. bide o köyde kene lvarmış sanırım iyice tırstım..
beni sevmez ama niye yanında istiyo beni anlamıyorum
biraz uzun oldu ama kusura bakmazsın dimi ??

Yanında isteme sebebi seni seviyor veya düşünüyor olması değil bence , istemediğin ortamda kalmalı rahatsız olmalısınki o rahat etsin. Ayyy cadı cadı konuştum yine :utangac:

Merhabalar;
Bende Allah kısmet ederse ağustosta doğum yapıcam.aranıza yeni katıldım.ilk hamileliğim.bebeğimin cinsiytini öğrenemedik henüz.doktor ters duruyor dedi.arkadaşım erkek olsa yine belli olurdu diyor.sizcede öylemidir.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Elta benim ikinci ağustos annesi tecrübem olucak bu yüzden sanırım boşa gidicek kullanılmayacak bişey almak istemiyorum geçen defa hastane çıkışımız biraz kalındı sadece hastanede kaldığımız 2 gün içinde giydirdik , evde dediğin gibi çorap şort tişort yetiyor zaten birde bana özelmiydi herkezin mi öyle oluyor hatırlamıyorum ama lohusalık dönemimizde sabaha kadar 2-3 takım değiştiriyorduk hem ben hem bebek emzirerken ikimizde aşırı terliyorduk.

Merhabalar;
Bende Allah kısmet ederse ağustosta doğum yapıcam.aranıza yeni katıldım.ilk hamileliğim.bebeğimin cinsiytini öğrenemedik henüz.doktor ters duruyor dedi.arkadaşım erkek olsa yine belli olurdu diyor.sizcede öylemidir.Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin hepimize.

Hoşgeldin canım , kız yada erkek hayırlısıyla sağlıkla doğsunlarda önemi yok aslında. Allah acılarını göstermesin hiçbirimize.

Merhabalar;

hoşgeldin aramıza. hayırlı sağlıklı olsun inşallah bebeğin. kaç haftalıksın bu arada

hoşgeldin izemnaz
tülaycım benimki ilk olduğundan herhalde aldım bol bol.
evet günde çok defa değiştirmek gerekiyormuş. ben de çok sayıda body tulum almıştım, işe yarasınlar bari.
benim hastane çıkış takımları kalın değil, bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
1 ay sonra bile bazı eşyalarını kaldırmaya başlayacağız. arkadaşım yeni doğum yaptı, bazı giysileri küçük gelmeye başladı bile diyor.

hoşgeldin izemnaz
tülaycım benimki ilk olduğundan herhalde aldım bol bol.
evet günde çok defa değiştirmek gerekiyormuş. ben de çok sayıda body tulum almıştım, işe yarasınlar bari.
benim hastane çıkış takımları kalın değil, bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum.
1 ay sonra bile bazı eşyalarını kaldırmaya başlayacağız. arkadaşım yeni doğum yaptı, bazı giysileri küçük gelmeye başladı bile diyor.

Güle güle iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah cicileri , ayy büyüsünlerde alırız çeşit çeşit , sabırsızım artık bi gelse hayırlısıyla şu ağustos :emir_bebek:
Benim doğum 1 ağustosta olucağından ( Allah kısmet ederse) temmuz ortasına kadar tüm kıyafetlerimizi yıkayıp ütülemiş olmam gerek zaten , ayyyy çok heyecanlandım yaa kalbim ağzımda resmen :asigim:

Ben de yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyorum. Ama önce odasını alalım da sonra eşyalarını hazırlarım.

Temmuz ayı bir gelse, sonrası daha çabuk geçer. zaten 37. haftadan sonra her an gelebilirler.

teşekkürler tülay74,sal_der, elta. bende her dışarı çıktığımda bebek kıyafetlerine bakıyorum.cinsiyetini bimediğim için renge bağlı kalmıyorum.mavi pembe yeşil bikaç bebek kıyafeti aldım.kız mavi giyemez yada erkek pembe giyemez diye bi kural yok zaten.ben öyle düşünüyorum.dış görünüme göre cinsiyet tahminine inanıyormusunuz,bu arada sal_der benim 24 haftalık.

teşekkürler tülay74,sal_der, elta. bende her dışarı çıktığımda bebek kıyafetlerine bakıyorum.cinsiyetini bimediğim için renge bağlı kalmıyorum.mavi pembe yeşil bikaç bebek kıyafeti aldım.kız mavi giyemez yada erkek pembe giyemez diye bi kural yok zaten.ben öyle düşünüyorum.dış görünüme göre cinsiyet tahminine inanıyormusunuz,bu arada sal_der benim 24 haftalık.

hosgeldin canımmm... renk bencede önemli degil ... mesela bebekte kırmızıyı ben cok severim oglusumu kırmızı kırmızı giydirecemm alkisalkisalkis

kızlar dr özele mi yoksa devlet hastanesine mi gidiyorsunuz... bide içimizde ankara da oturan varmıydı???

ben bu zamana kadar 3 dr degiştirdimmm.. bu 3 dr ama ...bu ay bırakacam gibi... aylık 180 veriyodumm, saglıklı olsunda önemli degil diyodum.. şimdi dogum için 3.000 istiyo .. hemde devlet hastanesinde dogum olacak ,el altından bide para alacak.. bende diyorum ki devlet hastanesi olacaksa
madem para niye vereyimm...????? kararsızım ..... gazi hastanesinden randevu aldım... 7 mayısa...

kızlar merhaba çarşambadan beri uğramadım ne kadar çok konuşma geçmiş.inanın okurken gözlerim ağrıdı.bu arada dün bende kızımı görmeye gittim.ya bizim zilli çok inatçıydı.doktor 10 dakika uğraştı yüzünü göstermedi.renkli ultrasyon bizimki.arka profili net tabi.2 hafta sonra şeker testine çağırdı.bu arada 773 gr olmuş benimki.

kızlar beni korkutan olay aydınlandı.
bilgisayar ve tv elektrik gidip gelince kendiliğinden açılıyomuş.
ohhh sevindim

Back