• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

ayy dış gebelik ha. geçmiş olsun canım. inşallah şimdiki bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.

ayy dış gebelik ha. geçmiş olsun canım. inşallah şimdiki bebeğini sağlıkla alırsın kucağına.

saolasın canım benim ben hala inanamıyorum zaten uzun süre özenmedim hiç bir şeye yeni yeni daha heveslenebiliyoum

18 kasım canım benimkide ben daha 22 haftayı geçtide yuvarladım 23 oldu:)

saolasın canım benim ben hala inanamıyorum zaten uzun süre özenmedim hiç bir şeye yeni yeni daha heveslenebiliyoum

insan zor seyler yasayınca inanamıyorrr zatennn...ben hala bazen kendime soruyorummm ..ben sahiden hamilrmiyim..... diyeee o sırada oglusum bir tekme :emir_bebek: ile cvp veriyoda içim rahatlıyorr... o hareket edene kadar algılayamamıstım.

herkese merhaba bende ağustos 1 de doğum yapacam inşallah önce gelmezse tabi:) allah herkese kolaylıklar versin

insan zor seyler yasayınca inanamıyorrr zatennn...ben hala bazen kendime soruyorummm ..ben sahiden hamilrmiyim..... diyeee o sırada oglusum bir tekme :emir_bebek: ile cvp veriyoda içim rahatlıyorr... o hareket edene kadar algılayamamıstım.

Aynen öyle belki hareketlerini hissettikten sonra rahatladım ondan önce her doktora gittiğimde heycan ve korkudan titriyordum dün ilk defa dokorda o yatağa biraz daha rahat yattım çünkü kızımıntekmeleri eşliğindeydi allah kimseye hayal kırıklığı yaşatmasın zor günlerdi geçti neyseki allaha ne kadar şükretsem azdır:Saruboceq:

Günaydın kızlar , kimse yok mu?
Bu akşam doktora gideceğiz, çok heyecanlanıyorum.
Geçen hafta testler yaptırmıştım. Şeker dışındakilerin sonuçlarını öğrenmemiştim, bakalım nasıl çıkmışlar?
Umarım doktor kilomu ölçtürmeyi unutur :)

Günaydın kızlar , kimse yok mu?
Bu akşam doktora gideceğiz, çok heyecanlanıyorum.
Geçen hafta testler yaptırmıştım. Şeker dışındakilerin sonuçlarını öğrenmemiştim, bakalım nasıl çıkmışlar?
Umarım doktor kilomu ölçtürmeyi unutur :)

umarım.
çok özledim kızımı. gecenki kontrolde yüzünü saklamıştı bakalım bu kez gösterecek mi.
kardeşlerim bendeydi, hep göbişimden kızımın hareketlerini izledik :emir_bebek:

ben napiim ben hiç görememdim yüzü :( ah bu doktor tepemi attırmaya başladı benim.

bu arada eltacım bursa da önerebileceğin bi doktor var mı. taşıncaz ya gidince zorluk çekmeyelim.

Günaydın güzel annelerrrrrrrr

Salder ciddi bir temizlik sonrası umarım dinlenebilmişsindir.

Elta ne dedi doktorun bebiş nasılmış ? görebildinmi yüzünü ?

dinlendim de bi daha böyle bi işe girişmem. çok fena belim ağrıdı. kendi kendime eziyet ettim gibi oldu.

Back