• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agustos anneleri hadi tanışalım

canımbir börekler istiyor sorma.... böyle tatlılar kaydirigubbakcemile3 of of offf... bide ekmek yemeden doyamıyorummmm... sen kac kilo aldınnn???

59la hamile kaldım 69 oldum :(
8 kilosu 18. haftadan sonra hem de.
ben pek ekmek yemiyorum da tatlı seviyorum.

börek demeyin bana yaaa.. sabahtan beri canım istiyo . malzemeler tam değil evde. çarşıya çıkamadım hava yağmurluydu :((
şöyle sigara gibi olanından olsa da yesek :)

bide benim en büyük sorunum süt..
içmemiz gerekiyo biliyosunuz ama ben içemiyorum nefret ediyorum. küçükken bile içmemişim hiç. ne yapabilirm . çok istiyorum ama içemiyorum bi türlü..

börek demeyin bana yaaa.. sabahtan beri canım istiyo . malzemeler tam değil evde. çarşıya çıkamadım hava yağmurluydu :((
şöyle sigara gibi olanından olsa da yesek :)

ya vallaha ne güzel olur..... ya ben varya kesin 25 kiloyla giderim doguma... işin ilginç yanı 26 senedir istesemde kilo alamazdımm... günde 3 ekmek yedigimm olurdu .... şimdi yarısını bile yemiyorumm... kilo alıyorum benneyaptımki ...çıldıracammm...

kilolar sorun değil. doğumdan sonra veririz nasılsa ... dert etmeyelim bebişleri iyi besleyelim yeter
gittikçe yaklaşıyoruz doğuma. heyecan da var korkuda...
şu ağustos gelse hemencik

içmemiz gerekiyo biliyosunuz ama ben içemiyorum nefret ediyorum. küçükken bile içmemişim hiç. ne yapabilirm . çok istiyorum ama içemiyorum bi türlü..

canım benim içemiyorsan baska seyle tamamla.... peynir yogurt .....vb. yada dr ilac istee....

ilaç var da içinde midem yanıyo doktor normal dedi.
peynir yoğurt filan da süt kadar etkili değil diye düşünüyorum. yarından itibaren alıştırmalara tekrar başlıyorum. inşallah kızım babasına çeker bu konuda. bu yaşa gelmiş hala süt içer :)

hiç dert etme canım bende süt içemiyorum o yüzden araştırdım ve enterasandır yeşil yapraklı sebzelerde kalsyum,sütten daha çokmuş bildiğimizin aksine hamilelikte süt demiri emdiği için çok fazla tavsiye edilmiyor.ben modern tıptan daha çok alternatif tıpba göre beslenmemi düzenledim ve bebeğim 24 haftalık ama boyu ve kilosu 1 hafta önde.sağlıklı bebişlere:emir_bebek:

Kocişimin mide problemi oluyor bazen. soğuk süt iyi geliyor.normalde sabahları kahvaltı etmeden işe giderdi artık bir tost yapıyorum yanında da süt içiyor.

Evet ya, zaman daha çabuk geçse de gelse bebişlerimiz.
Bugunlerde çok hareketli benim yaramaz.Sabah baktım karnımdan o kadar belli oluyordu ki hareketleri.
Birkaç hafta daha böyle takla atıp duracaklar, sonra büyüdüklerinde hareketleri kısıtlanacak zavallıların :)

dediklerini ilk kez duyuyorum canım .saol bilgilendirdiğin için . sevinmedim değil hanii

Ben de sütten tiksindiğim dönemde ki normalde çoook severim bol bol beyaz peynir ve yoğurt tüketmiştim.Arkadaşın dediği gibi sadece süt ürünlerinde değil yeşil sebzelerde de bol kalsiyum var. Netten araştır ve kalsiyumca zengin besinleri tüketmeye çalış. Bebişler bizden kalsiyum alıyorlar bir şekilde ama bizim depolarımız boşalırsa ilerde osteoporoz olabilriz.

sende sağol canım,birde kansızlık için ben dut ve üzüm pekmezini karıştırıp sabahları aç karnına 2 çorba kaşığı yiyorum,gerçi bunu herkes biliyordur ama ben yinede yazmak istedim.

kızlar benıi 1 haftadır akıntım cok fazlalastı ...rengi bazen sarı bazen beyazzz ... ama camasırımı ıslatacak kadarr.... sizdede var mı???

olmazmı sinir oluyorum günlük ped koysam kaşıntı yapıyo.peçete koysam yapışıyo.zırt bırt çamaşır değiştiriyorum.sidikli gibi hissettim kendimi yaaaaaaa

olmazmı sinir oluyorum günlük ped koysam kaşıntı yapıyo.peçete koysam yapışıyo.zırt bırt çamaşır değiştiriyorum.sidikli gibi hissettim kendimi yaaaaaaa

:roflol: ya süpersinnn ..... aynen öğle vallaha... normalse onada katlanırız ne yapalımmmmm.... ama cok güldüm :roflol:

:roflol: ya süpersinnn ..... aynen öğle vallaha... normalse onada katlanırız ne yapalımmmmm.... ama cok güldüm :roflol:

niye kız :) ama canım hakikaten gıcık oluyorum.kız bide insan kocasından utanıyo.valla ne yalan söyliyim.

kızlar benıi 1 haftadır akıntım cok fazlalastı ...rengi bazen sarı bazen beyazzz ... ama camasırımı ıslatacak kadarr.... sizdede var mı???

benim de oluyo sık sık çamaşır değiştiriyorum. gecen hafta doktora gittiğimde söyledim normal dedi fitil verdi. ama ben kullanmadım.
çok fazla yani bardak dolduracak kadar olursa hemen mutlaka doktora görünmelisin. bilgin olsun diye söyledim canım..

Al benden de o kadar , doktora eşimle birlikte gittiğim için utanıp soramadım bile , ama sürekli altım ıslak geziyorum. :oklava: :roflol:

ya bende öyleyim. bazen yürürken oluyo o zaman çok daha tuhaf oluyo be..
bugün nedense bende akıntı daha fazla oldu önceden 3 günde bir yada haftada bir oluyodu

Back