Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derya yoktun bugün merak ettim , hepimiz ara sıra geliyoruz bu topiğe ama sen olmayınca dikkat çekiyor.
kızlar bu arada çatlak oluştu mu vücudunuzda. krem filan kullanıyo musunuz önlemek için
Merhaba yeşilay,
Kontrolde cinsiyetini göstermedi mi?
Bütün bebekler orda hareket ediyor :) Cinsiyetini ancak doktor belirleyebilir.
tülaycım sevindim iyi haberlerine.
ya ben ayrıntılıya girdim ama ayrıntılının a sını bile hissetmedim.-tatlicadiarzu- net görüntü veremedi doktorumuz. c,hazda mı sorun adamda mı anlamadım herşey çok koyu.
herkes ağzını gördüm filan diyo ben göremedim senağlamahiçbişeyi net değildi yavrumun.senağlama
safir sana hoşgeldin deme fırsatım olmadı hoşgeldin a.s.. biraz geç oldu ama kusura bakma cnmŞeniz
tülaycım ellerine saglık güzel olmusss... yanlız saşırdım hiç karsılasmadıgım kişiler varmışşş.. bende 4kişiyiz falan sanıyordum...
herkese merhaba hem yeni üyeyim hemde ağustos annesiyim inşallah 2 ci haftasında sağlıklı bir şekilde bebişimi kollarıma alıcam.13 yaşında bir kızım var ve bunun erkek olmasını çok isteyorum,belirtilerde öyle ama dün 24 haftanın içinde istenilen detaylı ultrasona girdim doktor .%99 kız dedi ama benim içim bunu kabul etmiyor ve %1lik yanılma payına daha çok inanıyor ve erkek olacağını düşünüyorum tabiki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması benimde duam hayırlı sağlıklı bir oğlumun olması ve doktorun sadece bunda yanılması için dua ediyorum.amin
selamlar kızlar,
nasıl geçiyo gününüz. ben güne güzel bi haberle başladım. eşim deneme süresindeydi ya kabul edilmiş. dün gidip ev bakmış. ve kiralamış. :teytey:2 haftaya kadar taşınıyoruz yani:sm_cool:
ayy nasıl özledim kendi eşyalarımı, eşimi :asigim :