-
- Konu Sahibi kalachakra
buda geceliğim bununda kruvaze gelen kısmının içinde gögüs yeri açık bu da emziren annelere özel bi gecelik sizlerede fikir olsun (gerçi daha önce yine koymuştum resmini ama şimdi geceliklerden konuşunca tekrar resmi ekliyeyim dedim
Elvincim, sende evde yap valla, dediğin gibi çok şirin duruyorlar. Ya da dittiğin yerlerden topla onları ver sırnaşık şey Birde şekerlere güzel bir sepet ayarlarsam süper olacak:teytey:
Trendcim yaparsan bişeyler mutlaka koy, belki değişik fikirler ediniriz.
Kezbancım, aldığım yerde bebekli olanlar vardı ama bana uğurböcekleri daha orjinal geldi. Ayrıva pembe mavi gibi klasik olmasın da kırmızı olsun dedim. Keşke gelebilseniz, her zaman beklerimyerimseniben
Unvere, geceliğini çok beğendim iyi günlerde kullan canım. Markası nedir? Eğer bulursam bende alayım çok hoşmuş. Kolları uzun mu resimdeki gibi? Eğer uzunsa beni antalya sıcağında yakarsırnaşık şey
malzemeleri bugün aldık tatlım yarın resimlerini koyarım :) evde kendimiz uğraşıcaz çok heyecanlanıyorum :teytey: :teytey:
malzemeleri bugün aldık tatlım yarın resimlerini koyarım :) evde kendimiz uğraşıcaz çok heyecanlanıyorum :teytey: :teytey:
günaydın kızlar
ben eşimi işe yolladım kızımla tekrar uyumadan size bi bilgi vereym dedim bugun bim marketlerde bebek ürünlerinde indirim var eger yakınınızda bim varsa bence çok gecikmeden bi ugrayın derim bende bugun gidecegim ( ürünler genelde bebedorun ürünleri adi bi marka deiller gecen gün ilanı gördüm çok şaşırdım biberonlar ,emzikler,yedek biberon başlıgı, gögüs pedi ,dönence,park yatak,bebek arabası ve daha neler neler var fiyatlar çok uygun bence bi ugrayın)
canım işe geç geldim Bim in yanından geçtim, bilsem uğrardım yaaaaaaaaa:çok üzgünüm: