Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

:sm_confused:kızlar bende neler yaptım ördüm aldım ama hiç birini gösteremiyorummm çünkü beceremiyorumm:1no2:

kızlar bana lohusa pijamaları daha kullanışlı gibi geldi düğmelide baya bi açmak gerekir bu aldıgım pijamanın pilesinin içinde açık bi kısım var gögsü ordan çıkarıyosun sizlerede böle bişi tavsiye ederim

buda geceliğim bununda kruvaze gelen kısmının içinde gögüs yeri açık bu da emziren annelere özel bi gecelik sizlerede fikir olsun (gerçi daha önce yine koymuştum resmini ama şimdi geceliklerden konuşunca tekrar resmi ekliyeyim dedim

Elvincim, sende evde yap valla, dediğin gibi çok şirin duruyorlar. Ya da dittiğin yerlerden topla onları ver sırnaşık şey Birde şekerlere güzel bir sepet ayarlarsam süper olacak:teytey:

Trendcim yaparsan bişeyler mutlaka koy, belki değişik fikirler ediniriz.

Kezbancım, aldığım yerde bebekli olanlar vardı ama bana uğurböcekleri daha orjinal geldi. Ayrıva pembe mavi gibi klasik olmasın da kırmızı olsun dedim. Keşke gelebilseniz, her zaman beklerimyerimseniben

Unvere, geceliğini çok beğendim iyi günlerde kullan canım. Markası nedir? Eğer bulursam bende alayım çok hoşmuş. Kolları uzun mu resimdeki gibi? Eğer uzunsa beni antalya sıcağında yakarsırnaşık şey

elifcim bugün eminönüne gittiğimde o geceliklerden gördüm ama benim içime sinmedi.önü düğmeli normal gecelik aldım yarın resmini koyarım

malzemeleri bugün aldık tatlım yarın resimlerini koyarım :) evde kendimiz uğraşıcaz çok heyecanlanıyorum :teytey: :teytey:

malzemeleri bugün aldık tatlım yarın resimlerini koyarım :) evde kendimiz uğraşıcaz çok heyecanlanıyorum :teytey: :teytey:

ayyy ne güzelll, başladın hazırlıklara, canım bu şimdi en keyifli tarafı değilmi?
neler aldın çok merak ediyorum, Güle Güle kullanmak nasip olsu , hadi bir an önce resimlerini koy siteye

günaydın kızlar

ben eşimi işe yolladım kızımla tekrar uyumadan size bi bilgi vereym dedim bugun bim marketlerde bebek ürünlerinde indirim var eger yakınınızda bim varsa bence çok gecikmeden bi ugrayın derim bende bugun gidecegim ( ürünler genelde bebedorun ürünleri adi bi marka deiller gecen gün ilanı gördüm çok şaşırdım biberonlar ,emzikler,yedek biberon başlıgı, gögüs pedi ,dönence,park yatak,bebek arabası ve daha neler neler var fiyatlar çok uygun bence bi ugrayın)

Elvincim iyi olmuş malzeme aldığın, bebişine kendi ellerinle şekerler yapacaksın, kolay gelsin sana tatlım. Mutlaka yapınca koy resminiŞeniz

canım işe geç geldim Bim in yanından geçtim, bilsem uğrardım yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

canım işe geç geldim Bim in yanından geçtim, bilsem uğrardım yaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

canım ya bende gidemedim:roflol: benim evim merkeze uzak eşim öğle arasında beni alıp götürecekti onunda acil bi toplantıya katılması gerekmiş o yüzden akşam gideriz dio bende bişi diyemedim akşama kadar işe yarar bişiler kalırsa alırım artık hee bide bimin internet sitesinde gördüm ufak şık spor çantalar var ben aslında birazda onun için gidecektim kızım için nivea nın atta çantasını aldım ama anneannemize kalmaya gidince kullanmak için o spor çantala hoşuma gitmişti :roflol:

Kızlar slmmm bugün kredi kartı extreleri geldide alminam limiti aşmışş yok dedim sana son aya kadar birşey artıklülülülülülü

Minikleri ve sizleri kucaklıyoruma.s.

merhaba güzel anneler
ben ve eşim bu akşam kızımız için alışveriş yapık birsürü ciciler aldık kızıma eşimin telefonuyla fotolarını çektim ama daha bilg. aktarmadan eşimin işi çıktı o dışarı çıkınca aktarımda kaldı bu akşam aktarırızda yarın mutlaka eklerim resimleri ii geceler hepinize ..

ünvere ,
canım bende akşam ve zor attım kendimi uğrayamadım bim'e

baharcığm,
fazla açılma :)

canım ben gittim bime bizim burda promosyon ürünleri hemen bitmiyo o dediğim çantayı aldım ama düşündüğümden daha büyükmüş tatile giderken kızım için kullanırım dedim bide hastane çantamı hazırladım ben sadece kendim için olanlar ufak bi valiz etti bu yeni alıgımada kızımınkileri koyarım ( bu arada resmini çektim yarın eklerim)bimden 1 tane biberon,1 emzik,1 yedek biberon başlıgı,1 diş kaşıyıcı ,1 kutu tek kullanımlık önlük aldım dönencelerde çok güzeldi ama eşim aldıttırmadı bebeğimizin odasını aldıktan sonra alırız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…