Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

Kızlar hepinizin aldıkları çok güzeller. İnşallah bebişler sağlıklı sıhhatli mutlu günlerde giyerler. Yerim onları ben :)))

ben geldim kimse yokmu tüm annelere günaydın...biz dün bursaya gittik doktora doğum tarihimiz öne alındı ağustosun 24 üydü ama ağustosun ilk haftası sezeryanla bebişimide miyomlarıda alıcaklar.zübeyde hanımda yapıcam.ama her an tetikte ol dedi doktor.çantamızı hazırlıyıp başımızın ucuna koyucakmışız zaten hazırlamıştım ben ama daha büyük bir çanta yapıcam 3 gün yatabilirmişim.oğluşumun durumu çok iyi.normalde 28 hatfalık ama gelişimi 29 haftalıkmış.iki doktor giricekmiş doğuma..doktordan çok memnun kaldım ilk gidişim olduğu halde.burada 4 doktora gittim hiçbiri böyle değildi. buradakiler miyomu almayı göze alamadılar bursadaki doktor çok kızdı neden almamışlar miyomları diye..çok kolaymış o zaman almak, şimdi daha zor dedi. işte böyle ama moralim iyi keyfim yerinde sonunda istediğim gibi bir doktor buldum.kafamdaki soru işaretleri uçup gitti.

canııııım daha erken kavuşacaksın küçük prensine hadi hayırlısı olsun. dr unun bu kadar iyi ve açıklayıcı olmasına çok sevindim. gözün aydın arkadaşım. oğluşunun da maaşallahı var annesiiiiii

bu arada ağustosta doğum yapacaklara yazsaydın ya. ordayız biz

Günaydınn, Annişlerrr , Mutlu ve Güzel ve Huzurlu bir Gün diliyorum...
Günaydın bebişler, güzel beslenin Bugün, uslu durun emii, annecikleri üzmeyin...

YELİZ , canım çok sevindim, herşeyin yolunda olmasına, özellikle senin iyi olmana, ohh ne Güzel bebişine erkenden kavuşacaksın, ahhh ne güzel, oğluşunun Burcuda Aslana dönüyor bu durumda :)
Doktoruna ısınmana ayrı sevindim, Pskolojin açısından bu çok çok iyi bir haber :) :içelim:

Kızlar bebeğime yapmayı düşündüğüm şeker bunun gibi işte. Sadece benimkinin kurdeleleri kırmızı olacak ve o bebeklerin yerinde kırmızı uğurböcekleri olacak :))

Kızlar bebeğime yapmayı düşündüğüm şeker bunun gibi işte. Sadece benimkinin kurdeleleri kırmızı olacak ve o bebeklerin yerinde kırmızı uğurböcekleri olacak :))

gamzee bu şekerleri nasıl yapacaksınn çok güzel görünüyorlar banada anlatırmısın bende yapayımm. yerimseniben
bu arada nuraycımm aldıgın takım çok güzel canım güle güle giy. yelizcim ve nuraycımm bebişlere aldıgınız kıyafetlerde çok güzeller allah güle güle giydirmek nasip etsin.

Aslıcım bunun için beyaz tül, kırmızı kurdele, minik uğurböcekleri aldım. Tülleri kare kare keseceğim içlerine bonibon koymayı düşünüyorum ben sonra kırmızı kurdeleyle bağlayıp uğurböceklerini üzerine yapıştıracağım. Ayrıca resimde gördüğün büyüklükte pembe keseler aldım, onların içlerine de aynı şekilde bonibon koymayı düşünüyorum, onların ağzı kendinden büzmeli, karışık koyacağım. Doğum iznine ayrılınca bebeğim için kendim bişeyler yapmak istedim eğlenceli olacak inşallah :))

aaa canım çok güzel görünüyorlar, ya be Kutucuklar aldım , ama yetmesse bu şekildede 2. bir Versiyon yapabilirim, Çünkü bayıldımm
bebişine gelenler afiyetle yesinlerr :teytey:

Elifcim çok sağol canım benim. Kutucuklar da çok güzel olur eminim, ben gördüm çok şirin kutular vardı ama böyle yapmak istedim ben. Umarım senin bebişine gelenler de afiyetle yerler :)))

gamzeciğim harika bu kesecikler bende isterimmm canım çekti ne yapayım sırnaşık şey
dark cığım kutucuklarda iyi fikirrr gelenlere affiyet olsun benim doğuma denk gelmezse bende gelirim şekerciğim yerimseniben ben hazır alırız diyordum ama fikirde değiştirebilirim tabiii oda kapısı süsü yapacam daha nasıl yapacağım onuda tam bilmiyorum yaa :sm_confused:

gamzecim kesecikler çok şeker oluyo cnm,geçen hafta bir arkaaşım doğum yaptı onun da şekerleri seninki gibi kese şeklinde,çok şirin duruyorlar :) ben de eğer denk gelirse benden önce doğuranları görmeye gitmek istiyorum kıslarrr,tabii kendimi kaldırabilirsem :)))

yelizcim aldıgınız ciciler çok şeker güsel günlerde sağlıkla giysin miniğin cnm :) dr konusunda da rahatlamana sevindim.benim de dr sorunum vardı ben de geçen hafta buldum ve rahatladım senin gibi cnm.hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi,ne güsel sen erken kavuşucaksın maşallah diyelimmmmm:))))

nuraycım pijaman çok rahat görünüyor,iyi günlerde giy tatlım renkleri de benim sevdiğim renkler..ben daha almadım. perşembe annemle eminönüne gidicez oradan bakıcam gecelik..

gamzecim çok güzel düşünmüşsün bende bişeler düşünüyorum bakalım netleşsin paylaşcam sizlerle

gamzeciim çok güzel görünüyor kesecikler ama uğur böcekli daha güzel gösterir kendini. bebişini görmeye gelenler şanslılar. biz demi gelsek ne yapsakyerimseniben

anneler sezeryan ihtimaline karşı mutlaka bir tanede gecelik alın derim.ben hem pijama takımı aldım hem gecelik penye geceliklerden sezeryan olacağım çünkü pijamanın bel lastiği dikiş yerlerine değince çok rahatsız ediyormuş..hepimiz inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.birde unutuyordum emzirenler için üst çamaşırlar var onlardanda alın ben aldım çok kullanışlıymış.hastanede çok kolay olur evdede gelen giden olunca ikidebir aç kapa yapmaya gerek kalmaz..

yelizciim ben şimdiden emzirme sütyeni kullanıyorum. gerçekten rahat sıkmıyor.
gecelik sabahlık akdım 2 takım. pijama almadım rahat edemem diye. birde geceliklerim göğüse kadar düğmeli oda rahat olur herhelde.

slm arkadaşlarr.nasılsınız.bebişler nasıl? bende kendime hem pijama hemde gecelik aldımm.göğsüne kadar düğmelii daha rahat ederim diye düşündüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…