Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

grnt270vt1.th.jpg

kızlar net çok yavaş diğer resimleri yarın ekleyecegim

bizim kampanya uzmanımız yine neler bulmuşsun böyle. güzel günlerde kullansın minik kızın :emir_bebek:
senin makineden aldı annem bu gün bebişlerin hastane çıkışlarını yıkadı.her an gelirlerse hazır olsun artık diye. tahminimden daha da büyükmüş bu makine çok ta çabuk yıkadı. iyiki bizi bilgilendirdin bu konuda arkadaşım.

günaydın kızlar

ben eşimi işe yolladım kızımla tekrar uyumadan size bi bilgi vereym dedim bugun bim marketlerde bebek ürünlerinde indirim var eger yakınınızda bim varsa bence çok gecikmeden bi ugrayın derim bende bugun gidecegim ( ürünler genelde bebedorun ürünleri adi bi marka deiller gecen gün ilanı gördüm çok şaşırdım biberonlar ,emzikler,yedek biberon başlıgı, gögüs pedi ,dönence,park yatak,bebek arabası ve daha neler neler var fiyatlar çok uygun bence bi ugrayın)

ünvere canımcımmm yazını bugün okuyup bime gittim ama sadece tavana asılan bir salıncak vardı ve listelere baktım senin dedigin şeylerden yoktu. sen nerde oturuyorsun canımcımm istlun neresinde yani. yada bu normal satışa çıkmış ürünlermi haftalık satış olarak gelen ürünlerden mi bilgi verirsen çok sevinirim teşekkürler.

tüm bebişlerimizz kıyafetlerini iyi günlerde saglıkla güle güle giysinlerr. elvincimm sizin aldıklarınızı göremedikk hayatımm seninkileride sabırsızlıkla bekliyoruzz.

bizim kampanya uzmanımız yine neler bulmuşsun böyle. güzel günlerde kullansın minik kızın :emir_bebek:
senin makineden aldı annem bu gün bebişlerin hastane çıkışlarını yıkadı.her an gelirlerse hazır olsun artık diye. tahminimden daha da büyükmüş bu makine çok ta çabuk yıkadı. iyiki bizi bilgilendirdin bu konuda arkadaşım.

güle güle kullanın canım benim bende kızımın herşeyini yıkadım ütüledim bugunde yeni aldıklarım yıkayacagım çok hoşuma gidiyo bu makineyi kullanmak :)

ünvere canımcımmm yazını bugün okuyup bime gittim ama sadece tavana asılan bir salıncak vardı ve listelere baktım senin dedigin şeylerden yoktu. sen nerde oturuyorsun canımcımm istlun neresinde yani. yada bu normal satışa çıkmış ürünlermi haftalık satış olarak gelen ürünlerden mi bilgi verirsen çok sevinirim teşekkürler.

canım ben samandıra/kartal da oturuyorum benim bildigim bütün bimlerde olması lazım sınırlı sayıda oluyolar bazı bimlerde erken bitio ama ben senin dediğin salıncagı görmedim her bimde o haftanın indirimli ürünlerinin bulundugu bi bölüm oluyo extradan bi yazı yok üzerlerinde ama marketlerin dış camında afiş oluyo indirimli ürünler hakkında o afiş varsa ürünlerde olması lazım ...

kızlar benden size tavsiye ayaklı pijamaları fazla alamayın bebeklerin boyları uzayınca kullanmak zor oluyomuş bende baştan çok aldım şimdide ayaksız ufak ve güzel pijama bulmakta çok zorlanıyorum

grnt272ho9.th.jpg

.imageshack.us/my.php?image=grnt275al3.jpg]
grnt275al3.th.jpg
[/URL]

dayanamayıp aldıgım zıbınlar( ev zıbın doldu walla)

canım ben samandıra/kartal da oturuyorum benim bildigim bütün bimlerde olması lazım sınırlı sayıda oluyolar bazı bimlerde erken bitio ama ben senin dediğin salıncagı görmedim her bimde o haftanın indirimli ürünlerinin bulundugu bi bölüm oluyo extradan bi yazı yok üzerlerinde ama marketlerin dış camında afiş oluyo indirimli ürünler hakkında o afiş varsa ürünlerde olması lazım ...

ünvere canım biz ne kadar yakın oturuyormuşuz birbirimize de haberimiz yokmuş bende ugur mumcuda oturuyorum. dün iki bime ugradım soganlıkta yoktu.bugün evimin ordaki bime bakacagım kartala inersem oradakine de bakacagım genelde bizim burdada kalıyordu ama benim şansıma mı kalmadı bilmiyorum neyse bir daha bakarım artıkk. bimin ürünlerini iyi takip etmek gerekiyor hemen bitiyorlar.afişlerde de söyledigin ürünler yoktu canımm. birde heryerde çıkan ürünler aynı oluyor niye burda yok onu anlamadım.teşekkürler canım bir gün görüşmeyi çok isterim.

bu arada ünverecimm bebişin güle gülee iyi günlerde kullansın canımm bütün kıyafetlerini eşyalarını çok güzel şeyler almışsınızz.

.imageshack.us/my.php?image=grnt275al3.jpg]
grnt275al3.th.jpg
[/URL]

dayanamayıp aldıgım zıbınlar( ev zıbın doldu walla)

canım yaa hepsi çok güzel. şanslı kızımız iyi günlerde kullansın annesiii.babası da pembiş pembiş ayakkabı almış kızına inşallah giyinip koştururken de görürüz elifciim.:emir_bebek:

X