E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kalachakra
ünvere canım biz ne kadar yakın oturuyormuşuz birbirimize de haberimiz yokmuş bende ugur mumcuda oturuyorum. dün iki bime ugradım soganlıkta yoktu.bugün evimin ordaki bime bakacagım kartala inersem oradakine de bakacagım genelde bizim burdada kalıyordu ama benim şansıma mı kalmadı bilmiyorum neyse bir daha bakarım artıkk. bimin ürünlerini iyi takip etmek gerekiyor hemen bitiyorlar.afişlerde de söyledigin ürünler yoktu canımm. birde heryerde çıkan ürünler aynı oluyor niye burda yok onu anlamadım.teşekkürler canım bir gün görüşmeyi çok isterim.
kızlar şimdi farkettim fotografta altta benim göbişde çıkmış
dark elf canım iyi günlerde kullanın kızçenle bitanemm
kızlar yaa ben hala bi çanta alamadım oğluşumun eşyalarını koymaya:uhm:
kezbancığım senin alıp resmini koyduğun çantayı aradım nike ta bulamadım sanırım kalmamış yada bi sürü farklı model gelmiş ama senin aldığın yanlış hatırlamıyorsam bi büyük bide küçüktü sanırım bende öyle bir şey arıyorum daha kullanışlı olur hem
kızlar fikirlerinizi bekliyorum dolaştıkça hiç bişey beyenmemeye başladım ve kafam karışıyor fisfisfis
nihancığım sen nerden aldın ve kaça aldın cnmm??
ben geçen hafta sonu baktım nıke a yeni çantalar gelmiş ama omuz çantasıda vardı, takım yapılır dı yani. bir de avon dan aldım yeni valiz çantası ve omuz çantası takım onlar da renkli güzel, içi de geniş.çantalar ve parfüm50 ytl ye geldi o kampanyada güzeldi. fotosunu çeker eklerim
ne güzel olur canım sen resimleri bi koy bende bi göreyimm :1hug: bazen çok zor beğeniyorum buda işimi zorlaştırıyor doğrusu
arkadaşlarr siz atta çantasından mı bahsediyorsunuz niveanın atta çantası nasıl kullanan arkadaşlar var hangisi daha kullanışlı kezbancım senin aldıgın çantayıda görmedim görmüşümdürde hatırlamıyorum tatlım. bende alacagım daha biz hiçbirşeyini almadık annemleri bekliyorum o yüzden sizin aldıklarınız benim için fikir oluyor.
omuz çantam bu ayki katalogdan o nedenle daha gelmedi
http://www.avon.com.tr/PRSuite/download/eBrochure/e-brochure.html bu kataloğun en sonlarında beyaz üstüne pembe mavi çiçekli çanta omuz çantası
valizin de içini yerleştirmiştik hastane için
bu valizimiz.
,kezbancığım çok güzelmiş bayıldım cnmm yaa renklerde süperr iki çantayamı 50 ytl tutuyorr ?? çok uygunmuş