Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

evet canım çok yakınmışızz..:1hug: biberonlar güzeldi ama cam deil polikarbon o yüzden 1 tane aldım az öncede annem aradı ben gidememişimdir die oda 4 tane biberon emzik vs. almış canım bizim buraya yolun düşerse burdaki bime bakarsın dün akşam gittik biz sanki reyonu yeni doldurmuşla gibiydi ....

elif canım cicileriniz çok güzel kızın güzel günlerde kullansın inşallah a.s.

:icecream:

[quote="unvere, post:

[/QUOTE]

kızlar şimdi farkettim fotografta altta benim göbişde çıkmış

bu hafta 1 kilo daha aldım herhalde o yüzden göbişim dahabi büyüdü.kızım gerçektende kıskanmaya başladı geçen arkadaşın bebeğini seviyodum bi tekmeledi bi tekmeledi ki sorma ozaman anladım bu kız kıskanç olacak...

elifciğim canım, Güle güle , sağlıkla giymek kullanmak nasip etsin Allahım bebişinin cicilerini,
bu arada canm güvenli yatış yastığının ben şimdiye kadar hep beyaz rengine rastladım, renklisini nerden buldun? bende kızçeme almayı isterim

işte Babaannemizin hediyeleri

Alt Açmalarımız, üstü havlu altı su geçirmez

Bir nevi kundak , ama biz kundaklamayacağımız için yaz sıcağında incecik üzrine örtmek için :)

vee Pikemiz

dark elif canımcımm bebişin iyi günlerde güle güle kullansınn.

elif(ünvere)cim ben de dün gittim bim'e beşiktaştayım ben. buradakine hiç gelmemiş. görevli her dükkana göre değişiyor dedi,ben de gittim TCHİBOdan( kahve dükkanıda haftalık ürünlerde geliyor her türlü,cevahir avm de de var ama sizin taraftaki avm lerde de vardır herhalde kızlar) kızımın malzemelerini taşımak için çanta aldım. resmini çektim,eminönünden diğer aldıklarımızı da çektim koyucam bugün.yeni cicilerini de güle güle kullansın prenses :)

darkcım seninkinin de cicileri çok güsel güsel günlerde sağlıkla kullansın cnmcım

kızlar yaa ben hala bi çanta alamadım oğluşumun eşyalarını koymaya:uhm:
kezbancığım senin alıp resmini koyduğun çantayı aradım nike ta bulamadım sanırım kalmamış yada bi sürü farklı model gelmiş ama senin aldığın yanlış hatırlamıyorsam bi büyük bide küçüktü sanırım bende öyle bir şey arıyorum daha kullanışlı olur hem
kızlar fikirlerinizi bekliyorum dolaştıkça hiç bişey beyenmemeye başladım ve kafam karışıyor fisfisfis
nihancığım sen nerden aldın ve kaça aldın cnmm??

ben geçen hafta sonu baktım nıke a yeni çantalar gelmiş ama omuz çantasıda vardı, takım yapılır dı yani. bir de avon dan aldım yeni valiz çantası ve omuz çantası takım onlar da renkli güzel, içi de geniş.çantalar ve parfüm50 ytl ye geldi o kampanyada güzeldi. fotosunu çeker eklerim

ne güzel olur canım sen resimleri bi koy bende bi göreyimm :1hug: bazen çok zor beğeniyorum buda işimi zorlaştırıyor doğrusu

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlarr siz atta çantasından mı bahsediyorsunuz niveanın atta çantası nasıl kullanan arkadaşlar var hangisi daha kullanışlı kezbancım senin aldıgın çantayıda görmedim görmüşümdürde hatırlamıyorum tatlım. bende alacagım daha biz hiçbirşeyini almadık annemleri bekliyorum o yüzden sizin aldıklarınız benim için fikir oluyor.

aslıcıım ben ilk sayfalara eklemiştim resimlerini ama resim yükle sitesinden ekledim. o site kapanınca tüm resimler silinmiş. şimdi başka bir set aldım bir önceki sayfaya onu ekledim. valiz ve omuz çantası takım. hem hastane çantalarımız olacak hemde gezi çantalarımız.

NURAYcım ben çantayı dün TCHİBO dan aldım 30 ytl.dışı lacivert iç kumaşı desenli.
alt açma biberon taşıma ve bez için minik bi çanta aparatları var.

eminönüne gittiğimizde de gezdik ama bu aklımda kaldı ve fiyatı da uygundu o yüzden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…