Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ay sıkıldım çok oldu ama elvn'e mevlüdünde gelen hediyelerin resmini koyayım bari dedim :)
23082008293wt4.th.jpg

23082008294wi3.th.jpg

23082008295ra2.th.jpg

elbiseleri bu yaz giyecek :) inş

bir garip oluyorum bu sayfaları gördükçe allahım sana şükürler olsun aldığımız ciciler kullanmayı nasib ettin. bize neri teyzemiz ne çok ciciler yollamıştı dimi inşallah güzel allahım neri me de nasib edicek bu günleri ben de buraya ekliycem yeğenimin cicilerini

nihan sana yazıyodum sözde yine kaptırdım bak halen yazıyorum tmm tmm güzel kızım bunları giyip dışarıya çıkmasın ham yaparlar annesiiiii. sağlıkla giysin cicilerini fıstığım

devam ediyim gelenlere :) kezboş teyzesi inş sana geldiğimizde giyer kızım elbiselerini:)

23082008296uw7.th.jpg

23082008297di5.th.jpg

23082008298fb7.th.jpg

23082008300jc7.th.jpg

ya arkadaşlar çoğu arkadaşımız kapsama alanı dışında yazıyo nedenini bilen varsa yazabilirmi bende epeyidir girmiyodum kadınlar kulübü değişmiş biraz kafam karıştı benim ya arkadaşlarımı bulmak istiyorum yardım edin:1no2:

Sevgili arkadaşım,

İkili tarama testi ile ilgili mailini yeni gördüm.. Senin ve bebeğinin sağlık durumunun diğer mesajlarından iyi olduğuna kanaat getirdim. Umarım keyfiniz yerindedir. Sevgiler

Bu mesaj kalachakra içindir
--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar, gecen hafta içerisinde 11 hafta 4 günlükken ikili tarama testi yaptırdım. Ertesi gün sonuçlar çıktı. Doktorum herseyin normal olduğunu söyledi, fakat tavırları ve sonucu eline almasıyla birlikte yüz ifadesinin birden değişmesi içimde şüphe uyandırdı ve başka bir hastaneye gidip sonucumu gösterdim. Doktor down sendromu riskimin yüksek olduğunu, bunun için 3'lü tarama testine kadar beklememi ve gerekirse amniyosentez için o zamana kadar karar vermemi söyledi. bebeğin kromozom sayısının 47 olduğunu, zeka özürlü doğabileceği riskinin çok yüksek olduğunu söyledi.Üstelik o hastanenin ultrosonunda birde gebelik kesesinin arkasında kanama görüldü ve bu riski daha da büyyütü. 1 haftadır gözüme uyku girmiyor. Moralim çok bozuk. Başka bir hastaneye daha gittim, uzman doktor bana diger doktorun söylediklerini kafamdan silmemi, herşeyin normal olduğunu, bebeğin gelişiminde normal olduğunu, üçlü tarama testinin ikili teste göre daha sağlıklı ve kesin sonuç verdiğini söyledi. Bu biraz kafamı rahatlattı fakat yinede içimde şüphe var ve çok korkuyorum.
ıKıLı TARAMA TESTı SONUÇLARIM SÖYLE:
KOMBINE RISK : 1:853 (Cut off değerinin altında)
ıKıLı TEST: 1:250 ( Cut Off değerinin altında)
YAŞ RISKI: 1:978
TRISOMY 18 + NT: 1:9966 ( Cut off değerinin altında)

X