Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

hepsi çok çok güzel hayırlısıyla giyerler inşallah....

ay Kezbancığımmm maşallah çok güzeller çok şirinler,ne zevkli seçimler yapmışsınn, ayy mevlit takımlarıda hazır .:))) ay maşallah,Güle güle ağlıkla giyerler inşallahh

yelizciğim be onları giyecek ayakları ısırırım, güle güle giysin yavrucağın,

bbeğim ve ben sağlıklı günlerde kullanın
sepetler çok şirinn

günaydın anneler ve yavruları.......hepinize ağrısız,sancısız,mutlu,huzurlu bir pazar diliyorum....

kızlar aldığım pijama takımı yerimseniben

nuraycıım çok güzel pijamaların. önden düğmeli oluşu çok iyi. ne dielim.... ağrısız sancısız günlerde kullanman dileğiyle...a.s
anneannesinin oğluşuna aldığı takımları da güzel günlere kullanın inşallah

yerim ben onları annesii maşallah nazar değmesin, hayırlı evlat olsunlar annesine iyi günlerde ve sağlıkla giysinler ve seni hiç üzmesinlerr inş kısmet olurda görürüm bende miniklerini cnm benim

anneler bunu düdütümüze takıcaz oğluşumla....:roflol:

bunlarda battaniyelerimiz....

yelizcim çok güzeller hele o minicik prens tişörtü çok şirin. maaşallah arabanıza kadar düşünmüşsünüz ne güzel küçük prensini öpüyorum canımcıım

nuraycım pijama takımın çok güzel cnm,oğluşunun cicileride öyle güle güle giyin ikizde:dance:

yelizcim dikkat prens var yazan tişörte bayıldım çok güzell :icecream:inş prensin sağlıkla giyerr:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…