E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kalachakra
kızlar net çok yavaş diğer resimleri yarın ekleyecegim
kızlar net çok yavaş diğer resimleri yarın ekleyecegim
günaydın kızlar
ben eşimi işe yolladım kızımla tekrar uyumadan size bi bilgi vereym dedim bugun bim marketlerde bebek ürünlerinde indirim var eger yakınınızda bim varsa bence çok gecikmeden bi ugrayın derim bende bugun gidecegim ( ürünler genelde bebedorun ürünleri adi bi marka deiller gecen gün ilanı gördüm çok şaşırdım biberonlar ,emzikler,yedek biberon başlıgı, gögüs pedi ,dönence,park yatak,bebek arabası ve daha neler neler var fiyatlar çok uygun bence bi ugrayın)
bizim kampanya uzmanımız yine neler bulmuşsun böyle. güzel günlerde kullansın minik kızın
senin makineden aldı annem bu gün bebişlerin hastane çıkışlarını yıkadı.her an gelirlerse hazır olsun artık diye. tahminimden daha da büyükmüş bu makine çok ta çabuk yıkadı. iyiki bizi bilgilendirdin bu konuda arkadaşım.
ünvere canımcımmm yazını bugün okuyup bime gittim ama sadece tavana asılan bir salıncak vardı ve listelere baktım senin dedigin şeylerden yoktu. sen nerde oturuyorsun canımcımm istlun neresinde yani. yada bu normal satışa çıkmış ürünlermi haftalık satış olarak gelen ürünlerden mi bilgi verirsen çok sevinirim teşekkürler.
canım ben samandıra/kartal da oturuyorum benim bildigim bütün bimlerde olması lazım sınırlı sayıda oluyolar bazı bimlerde erken bitio ama ben senin dediğin salıncagı görmedim her bimde o haftanın indirimli ürünlerinin bulundugu bi bölüm oluyo extradan bi yazı yok üzerlerinde ama marketlerin dış camında afiş oluyo indirimli ürünler hakkında o afiş varsa ürünlerde olması lazım ...
.imageshack.us/my.php?image=grnt275al3.jpg][/URL]
dayanamayıp aldıgım zıbınlar( ev zıbın doldu walla)