- 18 Nisan 2008
- 780
- 0
- Konu Sahibi kalachakra
Kızlar hepinizin aldıkları çok güzeller. İnşallah bebişler sağlıklı sıhhatli mutlu günlerde giyerler. Yerim onları ben :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim kimse yokmu tüm annelere günaydın...biz dün bursaya gittik doktora doğum tarihimiz öne alındı ağustosun 24 üydü ama ağustosun ilk haftası sezeryanla bebişimide miyomlarıda alıcaklar.zübeyde hanımda yapıcam.ama her an tetikte ol dedi doktor.çantamızı hazırlıyıp başımızın ucuna koyucakmışız zaten hazırlamıştım ben ama daha büyük bir çanta yapıcam 3 gün yatabilirmişim.oğluşumun durumu çok iyi.normalde 28 hatfalık ama gelişimi 29 haftalıkmış.iki doktor giricekmiş doğuma..doktordan çok memnun kaldım ilk gidişim olduğu halde.burada 4 doktora gittim hiçbiri böyle değildi. buradakiler miyomu almayı göze alamadılar bursadaki doktor çok kızdı neden almamışlar miyomları diye..çok kolaymış o zaman almak, şimdi daha zor dedi. işte böyle ama moralim iyi keyfim yerinde sonunda istediğim gibi bir doktor buldum.kafamdaki soru işaretleri uçup gitti.
Kızlar bebeğime yapmayı düşündüğüm şeker bunun gibi işte. Sadece benimkinin kurdeleleri kırmızı olacak ve o bebeklerin yerinde kırmızı uğurböcekleri olacak :))
Kızlar bebeğime yapmayı düşündüğüm şeker bunun gibi işte. Sadece benimkinin kurdeleleri kırmızı olacak ve o bebeklerin yerinde kırmızı uğurböcekleri olacak :))
Wrose ne demek canım yapınca yollarım size de :)))
anneler sezeryan ihtimaline karşı mutlaka bir tanede gecelik alın derim.ben hem pijama takımı aldım hem gecelik penye geceliklerden sezeryan olacağım çünkü pijamanın bel lastiği dikiş yerlerine değince çok rahatsız ediyormuş..hepimiz inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi.birde unutuyordum emzirenler için üst çamaşırlar var onlardanda alın ben aldım çok kullanışlıymış.hastanede çok kolay olur evdede gelen giden olunca ikidebir aç kapa yapmaya gerek kalmaz..