Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

canım cok guzeller bıan sankı ayakkabı dukkanında gezer gıbı hıssetım kendımı :dance: hepsı cok tatlı gule gule kullansınlar bebısler

yelizciim çok güzel cicileriniz güzel günlerde kullanın.... biberon takımından bende nette baktım bulamadım sen biliyorsan yazarmısın hangi sitede var

ama benim minicik kaldı seninkilerin yanındasenağlama araya girmişiz biz hangi ölçüde ekliyprsun resimleriii?

arkadaşlarrr hepinizin aldıgıı kıyafetler birbirinden güzeller allah bebişlerimize güle güle giydirmek nasip etsinn saglıklı günlerde.

ben web camle çektim ölçüsüne hiç bakmadım bilmiyorumki neydi.biberonu eczaneden aldım netteki adresi bilmiyorum ama bakayım üzerinde adres varsa vereyim.

kezbancığım buldum http://www.bebedor.com/ adres bu buradan türkçeyi seçtikten sonra ürünlerimiz yazıyor orayı tıkla,hediye setleri yazıyor orayı tıkla açılıyor bulamazsan söyle ...başka bir yol bulalım..

yeliz'cim kezbancım ve bebegimveben aldıklarınızın hepsi çok güzel minik prens ve prensesleriniz ii günlerde kullansınlar cicilerini...

baharcım teyzoşun aldıkları çok güsel hele salopete bayıldım :) güsel günlerde giysin cnmcım

yelizcim seninkilerde harika önlükler çok şekerrrr :)) maşallah yeğenime

kezboşum cnm benim coşmuşsun gene :) harika hepsi,o mevlüt takımları içinde düşünüyorum da onları ahh ahh yiyesim geliyooooo :))))

bebeğim ve ben aldıkların çok güsel cnmcım iyi günlerde giysin cnmcım miniğinrenkli küvetinde de bıcı bıcı yapacak,ay düşündükçe cıbıldak halini çıldırıyorum :))

kezbancım,yelizcim cicileriniz çok güzelllll bebişleriniz güle güle giysinn...:teytey:

çok tatlılarr yaaaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…