Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

darkcıım çok güzel cicileriniz. çoraplarını yerim ben o kızçeniiiiiiin. biberon ve emzikleride iyi günlerde kullansın miniğimiz

sağol teyzesiii , eksik olma, kızçem ellerinden :asigim:öper
seni ise düşünemiyorum, herşeyyiniz çift olacak :) biri mavi biri pembe .

şampuanımız ve yağımız

Yenidoğan bebekler için ıslak mendilimiz

ve bu da benim için,

bakım ürünlerini de güzel günlerde kullanın birtanem
darkcıım ben hep duble aldığım için iki kez düşünüp alıyorum. fiyatı uygun ama iyileri seçmeye çalışıyorum. zor oluyor biraz.

bende sebamed in ürünlerini alıcaam sen set almamışsın kullanışlı değilmi setler araştırmadım da:uhm:

kezbancığım çok teşekkür ederiz,
tabiiki hesabını yapacaksın, bende yapıyorum, çünkü bebeklerimiz masraflarıyla geliyor, gereksiz harcama yapmaya ayrıca gerek varmı ? yook
canım, set yani hepsi gerekli değil bence , sebamed yeni doğmuş olanlar için en iyisi, bebişlerimiz biraz bağışıklık kazanınca dünyaya, değiştirebilrisin, daha uygununa dönebilirsin.
set almadım çünkü ilk etapta gerek yok , pudra aslında kullanılmamalı, pişik kremi ise çok gerek kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum, en sağlıklısı, yıkamak ve çok iyi kurulamak, nemendirici almadm, bebişimin tenine bağlı olarak belki sonra kullanırız. yağ çok gerekli olacak, yağlayınca extra nemlendiriciyide kullanmak olmaz, yazın en sıcak günlerinde hergün yıkaması gerekecek, ve kurumasın diye yağlayacağım.
aslında bakalım bebişimin doktoru özellikle kullan demezse ben yukarıdaki gibi uygulamayı düşünüyorum .
ablam da her ürünü amıştı ve inan yağ hariç hiçbirini kullanmadı, bakıcısının beceriksizliğinden çok sonra pişik kremi kullanmak zorunda kaldı.

Kezbancığım sana şiimdi Yıkama torbasının / tülünün resmini göndereceğim...
bu arada sen pek çıkamıyorsun ikizcelerin yüzünden, ben sana benimkilerden arzuladığın varsa kargoyla yollarım, yeğenlerime hediyem olur

canım beniiiiim teşekkür ederiz teyzesi.
bende her şeyi netten spariş vererek alıyorum.ben sadece doktora gittiğim gün dışarıya çıkıyorum. bişeyler bakarım diyorum ama 10 dakika ayakta kalınca çok yoruluyorum karnım geriliyor yürüyemiyorum. inşallah doğumdan sonra gezebilirim en azından hafta sonlarııı:uhm:
güneş bile gözlerimi kamaştırıyor dışarı çıkınca o derece yanii. sizlerde olmasanız konuşmayı da unutucaam evde kala kala vallahi:roflol::roflol:
baaak çenem düşüyor hemen birini yakalayınca

yıkama torbası , kayınvalidem dikti, birtek kurdele bağlayacğım ucuna

eveeeet kenarına delikleri denk gelmiş ne güzeeeel. ellerine sağlık kayınvalidenin. ben de geçen sene gelinliğimi bozmuştum onun tüllerinden havlu torbaları dikmiştim aslında onları kullanabilirim herhalde şimdi aklıma geldi:teytey:

bu arada hastane çıkışı beğenemiyordumya, ben kararımı verdim, burda merterde fuar baby mağazası var, battaniyesi ayrı tulumları bodyleri ayrı olarak aynı desenlerden kendi setini yapabileceğimi keşfettim, böylece istediğim seti kendim oluşturabileceğim, hem boşuna istemediğim parçaları almak zorunda kalmayacağım, ağustos bebişleri zaten kavrulacak

sağol canım,
e zaten varmış torbaların, ne güzel onları kullanabilirsin .
aklımıza gelmiyor, kimbilir evde değelendirebileceğimiz neler vardır el altında:sm_cool:

ünvereciğim hayırlı olsun cnm çamaşır makinan bende almayı düşünüyorumda nereye koyarım diye kararsızım boyu çok mu büyüktür :uhm: pratik bir şey mi yoksa banyoda ona ayrıca yer açılması gerekiyor mu acaba su bağlantısı falan yapılıyor mu yani büyük çamaşır makinası gibi mi bu hiç bir bilgim yokta benim banyom çok büyük değilde .. çok soru sordum di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…