bakım ürünlerini de güzel günlerde kullanın birtanem
darkcıım ben hep duble aldığım için iki kez düşünüp alıyorum. fiyatı uygun ama iyileri seçmeye çalışıyorum. zor oluyor biraz.
bende sebamed in ürünlerini alıcaam sen set almamışsın kullanışlı değilmi setler araştırmadım da:uhm:
kezbancığım çok teşekkür ederiz,
tabiiki hesabını yapacaksın, bende yapıyorum, çünkü bebeklerimiz masraflarıyla geliyor, gereksiz harcama yapmaya ayrıca gerek varmı ? yook
canım, set yani hepsi gerekli değil bence , sebamed yeni doğmuş olanlar için en iyisi, bebişlerimiz biraz bağışıklık kazanınca dünyaya, değiştirebilrisin, daha uygununa dönebilirsin.
set almadım çünkü ilk etapta gerek yok , pudra aslında kullanılmamalı, pişik kremi ise çok gerek kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum, en sağlıklısı, yıkamak ve çok iyi kurulamak, nemendirici almadm, bebişimin tenine bağlı olarak belki sonra kullanırız. yağ çok gerekli olacak, yağlayınca extra nemlendiriciyide kullanmak olmaz, yazın en sıcak günlerinde hergün yıkaması gerekecek, ve kurumasın diye yağlayacağım.
aslında bakalım bebişimin doktoru özellikle kullan demezse ben yukarıdaki gibi uygulamayı düşünüyorum .
ablam da her ürünü amıştı ve inan yağ hariç hiçbirini kullanmadı, bakıcısının beceriksizliğinden çok sonra pişik kremi kullanmak zorunda kaldı.