E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi kalachakra
ünvereciğim hayırlı olsun cnm çamaşır makinan bende almayı düşünüyorumda nereye koyarım diye kararsızım boyu çok mu büyüktür :uhm: pratik bir şey mi yoksa banyoda ona ayrıca yer açılması gerekiyor mu acaba su bağlantısı falan yapılıyor mu yani büyük çamaşır makinası gibi mi bu hiç bir bilgim yokta benim banyom çok büyük değilde .. çok soru sordum di mi
cnm 70 ytl ye aldım bana biraz pahalı geldi ama ne yapayım içi kullanışlı kumaşı felan iyi olduğu için aldım birde görmüşsündür pembeli grilisi vardı kararsız kalmıştım sonra bu rengi aldım seninde mi aynı renk:uhm:
40 a felan aldım deme bayılırım:1shok:
kızlar ben bezlere çok dikkat etmezdim akşam bu bezi incelerken dikkaimi çekti özel göbek oyuntusu var diğer markalarda da varmı acaba?..
cnm merhaba ben eylulde ınsallah bebeğime kavusacagım
allahım sızlerede yardım etsın bebeıslerınız saglıklı sekılde kucaklarınıza gelsın ınsallah:1hug:
yazını okudumda bende merterdeyim fakat fuar babyiye bi yer gormedım hıc bana tam tarıfını yaparmısın bende bakım oraya:asigim:
merterde en kaıtelı bebe mağazası Aziz Bebe var birtek orayı bılıyorum bana soyledıgın yerı tarıf edersen bende bi bakım oraya :icecream:
cnm merhaba ben eylulde ınsallah bebeğime kavusacagım
allahım sızlerede yardım etsın bebeıslerınız saglıklı sekılde kucaklarınıza gelsın ınsallah:1hug:
yazını okudumda bende merterdeyim fakat fuar baby diye bi yer gormedım hıc bana tam tarıfını yaparmısın bende bakım oraya:asigim:
merterde en kaıtelı bebe mağazası Aziz Bebe var birtek orayı bılıyorum bana soyledıgın yerı tarıf edersen bende bi bakım oraya :icecream:
Elifcim bebişinin herşeyi çok güzel maşallah. İyi günlerde kullansın minik yeğenim. Ben johnson's baby şampuan, pişik kremi ve yağını aldım. Pudraya gerek yok diyor herkes o yüzden bende almadım. Benim yengemin 2 bebeği var, o hep bunları kullandı, hiç pudra kullanmadı ama pişik kremi olmadan olmaz diyor. Hassas tabi popişleri, hemen tahriş oluyor :))
canım yaa çok şirinler iyi günlerde kullanın bebişinle inş cnm a.s. yerim ben miniği çok şirinler yaaa
beklediğim kargo geldi sizinle paylaşmak istedimpijamalarımız yeleklerimizzz patikli altlarımız çıtçıtlı badylerimiz