E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kalachakra
ünvereciğim hayırlı olsun cnm çamaşır makinan bende almayı düşünüyorumda nereye koyarım diye kararsızım boyu çok mu büyüktür :uhm: pratik bir şey mi yoksa banyoda ona ayrıca yer açılması gerekiyor mu acaba su bağlantısı falan yapılıyor mu yani büyük çamaşır makinası gibi mi bu hiç bir bilgim yokta benim banyom çok büyük değilde .. çok soru sordum di mi
teşekkür ederim canım makinenin genişliği 58 cm eni 35 cm yüksekliğide 55 cm herhangi bi balğlantı yapılmıyo seyyar istediğin yere koyabilirsin . 1 tane seyyar hortumu var makinenin üzerinde onun giriş yeri var çamaşırları koyduktan sonra onu takıyosun diğer ucunuda musluga takıyosun sıcak suyla yeteri kadar dolduruyosun eger evin dogalgazlı deilse soguk suyu musluktan sıcak suyuda kaynatıp içine dökebilirsin yanlız 50 dereceden yüksek sıcaklık olamaması gerekiyomuş. bir kablosu var onuda prize takıyosun ( kablo çok uzun deil ben uzatmayla baglıyorum) çamaşırlar yıkandıktan sonra boşaltma ayarına getiriyosun arkada bi çıkıs borusu var ben onu banyonun su giderine yerleştiriyorum böylece suyu boşalıyo ama deiğim gibi seyyar istersen küvetin içine boşalt yada diğer modelin reklamında görmüştüm balkonda kullanıyolarda suyuda balkonun giderine boşaltıyolardı .biraz yer kaplıyo ama dediğim gibi çok pratik bişi çok fazla agır deil istersen kullanmadıgın zamanlarda çamaşır makinenin üzerine bile koyabilirsin(dogumdan sonra eşine kaldıttırırsın malum dikiş olayı). umarım sana yardımcı olabilmişimdir ( bende çok uzattım galiba)