Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

ünvereciğim hayırlı olsun cnm çamaşır makinan bende almayı düşünüyorumda nereye koyarım diye kararsızım boyu çok mu büyüktür :uhm: pratik bir şey mi yoksa banyoda ona ayrıca yer açılması gerekiyor mu acaba su bağlantısı falan yapılıyor mu yani büyük çamaşır makinası gibi mi bu hiç bir bilgim yokta benim banyom çok büyük değilde .. çok soru sordum di mi :eek:

teşekkür ederim canım makinenin genişliği 58 cm eni 35 cm yüksekliğide 55 cm herhangi bi balğlantı yapılmıyo seyyar istediğin yere koyabilirsin . 1 tane seyyar hortumu var makinenin üzerinde onun giriş yeri var çamaşırları koyduktan sonra onu takıyosun diğer ucunuda musluga takıyosun sıcak suyla yeteri kadar dolduruyosun eger evin dogalgazlı deilse soguk suyu musluktan sıcak suyuda kaynatıp içine dökebilirsin yanlız 50 dereceden yüksek sıcaklık olamaması gerekiyomuş. bir kablosu var onuda prize takıyosun ( kablo çok uzun deil ben uzatmayla baglıyorum) çamaşırlar yıkandıktan sonra boşaltma ayarına getiriyosun arkada bi çıkıs borusu var ben onu banyonun su giderine yerleştiriyorum böylece suyu boşalıyo ama deiğim gibi seyyar istersen küvetin içine boşalt yada diğer modelin reklamında görmüştüm balkonda kullanıyolarda suyuda balkonun giderine boşaltıyolardı .biraz yer kaplıyo ama dediğim gibi çok pratik bişi çok fazla agır deil istersen kullanmadıgın zamanlarda çamaşır makinenin üzerine bile koyabilirsin(dogumdan sonra eşine kaldıttırırsın malum dikiş olayı). umarım sana yardımcı olabilmişimdir ( bende çok uzattım galiba):eek:

çookk teşekkür ediyorum cnm açıklamanm için en kısa zamanda gidip bende bakacağım Şeniz

cnm 70 ytl ye aldım bana biraz pahalı geldi ama ne yapayım içi kullanışlı kumaşı felan iyi olduğu için aldım birde görmüşsündür pembeli grilisi vardı kararsız kalmıştım sonra bu rengi aldım seninde mi aynı renk:uhm:
40 a felan aldım deme bayılırım:1shok:

Canım banada bir sürü renk çıkardı, bende en çok bunu beğendim. Renk falan hepsi seninkinin aynısı. 67 dedi kadın ama ben peşin ve birçok şey aldığım için aldıklarımın üzerinden bana %20 indirim yaptı. 40 a almadım merak etme yerimseniben

Elifcim bebişinin herşeyi çok güzel maşallah. İyi günlerde kullansın minik yeğenim. Ben johnson's baby şampuan, pişik kremi ve yağını aldım. Pudraya gerek yok diyor herkes o yüzden bende almadım. Benim yengemin 2 bebeği var, o hep bunları kullandı, hiç pudra kullanmadı ama pişik kremi olmadan olmaz diyor. Hassas tabi popişleri, hemen tahriş oluyor :))

kızlar ben bezlere çok dikkat etmezdim akşam bu bezi incelerken dikkaimi çekti özel göbek oyuntusu var diğer markalarda da varmı acaba?..

cnm annemde hamile oldugumu öğrendiğinde tv den sinbonun çamaşır makinasını aldı ama bizimkinin kurutması yok,ama işe yarar bzim eşyalarımızla yıkamaktan iyidir di mi?
iyi günlerde kullan sen de cnm.

bizim buralarda carrefour yok bebek bezi alamıyorum senin aldıgından.kaça almıştın cnm?

Baharcim Elifcim Aldiklariniz ördükleriniz çok Cici.miniklerim Güle Güle Giysinler :)))

Şu çamaşır makinasını almayı düşünmüyordum canımı çektirdiniz kızlara.s.

Adamla papaz olucam batıcaz diyorsırnaşık şey

kanguruuy4.jpg

kanguruuy4.2230246a2b.jpg

Kangurusuz olur mu hiçyerimseniben

solopeteq8.jpg

baştan sona şöyle bir baktım cicilerimize maaşallah hepimize ve miniciklerimize hakikaten bu bebekler çooook şanslı. inşallah hayat boyu böyle şanslı olurlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
baharcıım çok güzel teyzoşunuzun aldığı hediyeler. teyzemiz çok zevkliymiş takım olmuş kangurusuyla, slopet tulumu... güzel günlerde kullansın mina cığımız.:emir_bebek::nazar:

cnm merhaba ben eylulde ınsallah bebeğime kavusacagım
allahım sızlerede yardım etsın bebeıslerınız saglıklı sekılde kucaklarınıza gelsın ınsallah:1hug:
yazını okudumda bende merterdeyim fakat fuar babyiye bi yer gormedım hıc bana tam tarıfını yaparmısın bende bakım oraya:asigim:
merterde en kaıtelı bebe mağazası Aziz Bebe var birtek orayı bılıyorum bana soyledıgın yerı tarıf edersen bende bi bakım oraya :icecream:

tanyu ,, aaa ne güzel , kimbilir karşılaşabiliriz birgün :)
Aziz bebe yukarıda kalıyor, orası biraz pahalı, aziz bebenin ürünlerini almak istersen eminönünden al derim, orada bebe eşyaları satılan özel bir pasaj var. ben alt değiştirme takımını eminönü aziz bebeden yarı fiyatına aldım.
bu arada Fuar baby için biraz daha aşağı yürümelisin, aziz bebenin hizasında değil karşısındaki mağazaların sırasında, sola bakarak in yanında çocuk kıyafeti satan bir mağaza var , o mağazanın önünde, askılarda çocuk kıyafetleri var. umarım bulursun, fazla inme, yuvam mağazasına kadar inmişen bilki fazla yürümüşsün geri yukarı tırman :) güzel alışverişler diliyorum bebişine. :dance::emir_bebek:

cnm merhaba ben eylulde ınsallah bebeğime kavusacagım
allahım sızlerede yardım etsın bebeıslerınız saglıklı sekılde kucaklarınıza gelsın ınsallah:1hug:
yazını okudumda bende merterdeyim fakat fuar baby diye bi yer gormedım hıc bana tam tarıfını yaparmısın bende bakım oraya:asigim:
merterde en kaıtelı bebe mağazası Aziz Bebe var birtek orayı bılıyorum bana soyledıgın yerı tarıf edersen bende bi bakım oraya :icecream:

bu arada tanyu allah seninde yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Allah hepimizi bira Avazda kurtarsın yerimseniben

Elifcim bebişinin herşeyi çok güzel maşallah. İyi günlerde kullansın minik yeğenim. Ben johnson's baby şampuan, pişik kremi ve yağını aldım. Pudraya gerek yok diyor herkes o yüzden bende almadım. Benim yengemin 2 bebeği var, o hep bunları kullandı, hiç pudra kullanmadı ama pişik kremi olmadan olmaz diyor. Hassas tabi popişleri, hemen tahriş oluyor :))

Canım, çok teşekkür ederim, biz seni kadar büyük eşya olayına henüz geçemedik, amlum gezmak lazım ama kısmetse önümüzdeki haftalarda tamamlanacak,
hele bakalım, yarın işe gitmeme kararı aldım, kızımın odasını sipariş edeceğiz, uyku seti, halısı falanda ona bağlı alınabilecek
bu arada , ben fazla kimyasallara dalmak istemiyorum, ama pişik kremi şart görünüyor.
sonra ne yaparım poposu pişerse kendimi ayyy hiç affetmemmm :nazar:
ama pudraya cidden karşıyım

darkcıım bu fuar baby in netten satışı yokmu? anneyiz biz sitesinde fuarbaby ile ilgili çok güzel yazılar okudum. bende bakmak istiyorum.

tanyucum hoşgeldin allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin canımcıım

bunlarda benim oğluşumun cicileri....

resim081pd1.jpg

bu resmi daha önce başka bir yerede eklemiştim.içinde iki tane biberon,mama önlüğü,emzik,emzik saklama kutusu,emzik askısı,banyo süngeri,biberon yıkama fırçası,tırnak makası,diş kaşıyıcısı.. var.

buda fanatik oğlumun ilk forması...

resim087el3.jpg

bunlarda oğlumun mama önlükleri yakından çektim çok büyük çıktılar...

resim088cs5.jpg

resim089ez9.jpg

başımıza güneş geçmesini istemeyiz....

resim090op9.jpg

resim091rp4.jpg

beklediğim kargo geldi sizinle paylaşmak istedim
griinci010ka3.th.jpg
pijamalarımız
griinci011kn8.th.jpg
yeleklerimizzz
griinci013pi6.th.jpg
patikli altlarımız
griinci014wr5.th.jpg
çıtçıtlı badylerimiz
griinci015xf8.th.jpg
bu bodylerin altlarıda var
griinci016up6.th.jpg
bunlarda altlarımız
griinci017eo4.th.jpg
yedek hastane çıkışlarımız
griinci018lc5.th.jpg
veeee mevlüt takımlarımız
griinci019mo1.th.jpg
bu oğluşumun,
griinci021kp0.th.jpg
bu da kızımın

Son düzenleyen: Moderatör:
minik ayaklarımız üşümesin.....

resim092gy0.jpg

işte patilerimiz....

resim093jl5.jpg

bu patileri anneannesinden oğluşuma...biraz büyükler ama seneye giyer artık...

resim094ho0.jpg

daha çok cicimiz var şimdilik bu kadar teyzeleri....

X