- 19 Mart 2007
- 3.027
- 5
- 43
- Konu Sahibi kalachakra
yelizcim aldığın kumbara biberondaki biberon cam mı?özelliği ne tatlım?
yok canım cam değil bir tanesi küçük boy diğeri büyük boy...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yelizcim aldığın kumbara biberondaki biberon cam mı?özelliği ne tatlım?
beklediğim kargo geldi sizinle paylaşmak istedimpijamalarımızyeleklerimizzzpatikli altlarımızçıtçıtlı badylerimizbu bodylerin altlarıda varbunlarda altlarımızyedek hastane çıkışlarımızveeee mevlüt takımlarımızbu oğluşumun,bu da kızımın
oyy oyy yeyim ben bunları giyecek olanıı çok tatlılar annesi inş sağlıkla giyer bebeğinnna.s.
evet bende bir an önce gelsin istiyorum...Sanırım hepimiz vöyle düşünüyoruzbebeğim ve ben aldıkların çok güsel cnmcım iyi günlerde giysin cnmcım miniğinrenkli küvetinde de bıcı bıcı yapacak,ay düşündükçe cıbıldak halini çıldırıyorum :))
canımmmmmm çok saol ilgilendiğin içinnnn:1hug:
valla yaa belkıde birbirimizi tanıyoruzdur:roflol: ben 22 senedir merterdeydim evlendim ordan tasındım ama annemler hala orda okulumuda hep orda okudum belkıde tanısıyoruzdur valaaa:dance:
dun gıttım annemle buldum valla kıss:teytey: badyler cok kalıtelı kumasları super valla
tanesi 2,500den aldım:)))))) 6-7tane bady aldım ordan birde tulum aldım cok kalıtelı gercekten kumasları ben orayı bılıyormusumda adını bilmiyormusum:roflol: anneme sordum hemen goturdu saolsun sanada cok tesekkurederım cnmmm
buarada emınonunda havuzlu han var bebek mağazaları varmıs orayada gıdıcem kısmetse ben hemen alim diyorum herkes erken daha diyo :çok üzgünüm: doguma 3 ayım kaldı nesi erkense artık heves edıyor ınsan valla:)) orayada bakıca dedıgın gıbı azız bebe urunlerı guzel ama pahalı en iisi ve senınde dedıgın gıbı emınonundekı azız bebeden yarı fıyatına alım daha ii:teytey:
TANYUCUĞUM canımm :)benede yaklaşık 2 senedir merterdeyim evlendim geldim :İ)
Tramvay yolunun bir arka sokağında oturuyorum, ama bebekten sonra taşınacağız galiba, çünkü bebişime annembakacak (k.validem) , gidip gelmesi çok zor olacak yoksa.
Canım fuar baby e gitmene ve beğenmene, çok sevindim, işe yaramış olmak ne güzel.
ürünleride kaliteli, ben textilciyim o nedenle bu konuda çok dikkat ediyorum. pahalı demek kaliteli demek değil, marka demek te kalite demek değildir. orada çok uyguna çok şey alınabiliyor. ben giyime fazladan verilen paraya çok acıyorum, çünkü satılandan, inanın çok daha uyguna mal ediliyorki
benim bahsettiğim yerde havuzlu han, aklıma adı gelmemişti, hay çok yaşa :) bir yerde biberon , vs dükkanı var oradanda şampuan falanda var temin edebileceğin.
bence şu an alışveriş için çok erken değil, evet kış hamişi olsan belki evet , ama biz 2 hafta sonra sıcakltan artık hiçbiryere çıkamaz olacağız :icecream:
KEZBANCIĞIM ben fuar baby'i ilk interntte görmüştüm. :dance:
beklediğim kargo geldi sizinle paylaşmak istedimpijamalarımızyeleklerimizzzpatikli altlarımızçıtçıtlı badylerimizbu bodylerin altlarıda varbunlarda altlarımızyedek hastane çıkışlarımızveeee mevlüt takımlarımızbu oğluşumun,bu da kızımın
hepsi çok çok güzel hayırlısıyla giyerler inşallah....
kızlar aldığım pijama takımı yerimseniben
kızlar aldığım pijama takımı yerimseniben
anneler bunu düdütümüze takıcaz oğluşumla....:roflol:
bunlarda battaniyelerimiz....
canımcıım teşekkür ederim. sizin sepetiniz küvetiniz de çok güzel güle güle kullanın.
heveslenip kuzucuklarımıza aldığımız her şeyi giydirip te resmini eklemek nasip olur inşallah