Ağustos Anneleri Hadi Bebişlerimize Yaptığımız Hazırlıkları Paylaşalım

beklediğim kargo geldi sizinle paylaşmak istedim
griinci010ka3.th.jpg
pijamalarımız
griinci011kn8.th.jpg
yeleklerimizzz
griinci013pi6.th.jpg
patikli altlarımız
griinci014wr5.th.jpg
çıtçıtlı badylerimiz
griinci015xf8.th.jpg
bu bodylerin altlarıda var
griinci016up6.th.jpg
bunlarda altlarımız
griinci017eo4.th.jpg
yedek hastane çıkışlarımız
griinci018lc5.th.jpg
veeee mevlüt takımlarımız
griinci019mo1.th.jpg
bu oğluşumun,
griinci021kp0.th.jpg
bu da kızımın

hepsi çok çok güzel hayırlısıyla giyerler inşallah....

canımmmmmm çok saol ilgilendiğin içinnnn:1hug:
valla yaa belkıde birbirimizi tanıyoruzdur:roflol: ben 22 senedir merterdeydim evlendim ordan tasındım ama annemler hala orda okulumuda hep orda okudum belkıde tanısıyoruzdur valaaa:dance:
dun gıttım annemle buldum valla kıss:teytey: badyler cok kalıtelı kumasları super valla
tanesi 2,500den aldım:)))))) 6-7tane bady aldım ordan birde tulum aldım cok kalıtelı gercekten kumasları ben orayı bılıyormusumda adını bilmiyormusum:roflol: anneme sordum hemen goturdu saolsun sanada cok tesekkurederım cnmmm
buarada emınonunda havuzlu han var bebek mağazaları varmıs orayada gıdıcem kısmetse ben hemen alim diyorum herkes erken daha diyo :çok üzgünüm: doguma 3 ayım kaldı nesi erkense artık heves edıyor ınsan valla:)) orayada bakıca dedıgın gıbı azız bebe urunlerı guzel ama pahalı en iisi ve senınde dedıgın gıbı emınonundekı azız bebeden yarı fıyatına alım daha ii:teytey:

TANYUCUĞUM canımm :)benede yaklaşık 2 senedir merterdeyim evlendim geldim :İ)
Tramvay yolunun bir arka sokağında oturuyorum, ama bebekten sonra taşınacağız galiba, çünkü bebişime annembakacak (k.validem) , gidip gelmesi çok zor olacak yoksa.
Canım fuar baby e gitmene ve beğenmene, çok sevindim, işe yaramış olmak ne güzel.
ürünleride kaliteli, ben textilciyim o nedenle bu konuda çok dikkat ediyorum. pahalı demek kaliteli demek değil, marka demek te kalite demek değildir. orada çok uyguna çok şey alınabiliyor. ben giyime fazladan verilen paraya çok acıyorum, çünkü satılandan, inanın çok daha uyguna mal ediliyorki
benim bahsettiğim yerde havuzlu han, aklıma adı gelmemişti, hay çok yaşa :) bir yerde biberon , vs dükkanı var oradanda şampuan falanda var temin edebileceğin.
bence şu an alışveriş için çok erken değil, evet kış hamişi olsan belki evet , ama biz 2 hafta sonra sıcakltan artık hiçbiryere çıkamaz olacağız :icecream:

KEZBANCIĞIM ben fuar baby'i ilk interntte görmüştüm. :dance:

griinci010ka3.th.jpg
pijamalarımız
griinci011kn8.th.jpg
yeleklerimizzz
griinci013pi6.th.jpg
patikli altlarımız
griinci014wr5.th.jpg
çıtçıtlı badylerimiz
griinci015xf8.th.jpg
griinci016up6.th.jpg
bunlarda altlarımız
griinci017eo4.th.jpg
griinci018lc5.th.jpg
griinci019mo1.th.jpg
bu oğluşumun,
griinci021kp0.th.jpg
bu da kızımın

ay Kezbancığımmm maşallah çok güzeller çok şirinler,ne zevkli seçimler yapmışsınn, ayy mevlit takımlarıda hazır .:))) ay maşallah,Güle güle ağlıkla giyerler inşallahh

yelizciğim be onları giyecek ayakları ısırırım, güle güle giysin yavrucağın,

bbeğim ve ben sağlıklı günlerde kullanın
sepetler çok şirinn

günaydın anneler ve yavruları.......hepinize ağrısız,sancısız,mutlu,huzurlu bir pazar diliyorum....

1458.jpg
1464.jpg

kızlar aldığım pijama takımı yerimseniben

nuraycıım çok güzel pijamaların. önden düğmeli oluşu çok iyi. ne dielim.... ağrısız sancısız günlerde kullanman dileğiyle...a.s
anneannesinin oğluşuna aldığı takımları da güzel günlere kullanın inşallah:emir_bebek:

griinci010ka3.th.jpg
pijamalarımız
griinci011kn8.th.jpg
yeleklerimizzz
griinci013pi6.th.jpg
patikli altlarımız
griinci014wr5.th.jpg
çıtçıtlı badylerimiz
griinci015xf8.th.jpg
griinci016up6.th.jpg
bunlarda altlarımız
griinci017eo4.th.jpg
griinci018lc5.th.jpg
griinci019mo1.th.jpg
bu oğluşumun,
griinci021kp0.th.jpg
bu da kızımın

yerim ben onları annesii maşallah nazar değmesin, hayırlı evlat olsunlar annesine iyi günlerde ve sağlıkla giysinler ve seni hiç üzmesinlerr inş kısmet olurda görürüm bende miniklerini cnm benim

anneler bunu düdütümüze takıcaz oğluşumla....:roflol:

resim096wl1.jpg

resim097ln1.jpg

resim098uy1.jpg

bunlarda battaniyelerimiz....

resim099gu7.jpg

resim100sz6.jpg

yelizcim çok güzeller hele o minicik prens tişörtü çok şirin. maaşallah arabanıza kadar düşünmüşsünüz ne güzel küçük prensini öpüyorum canımcıım

nuraycım pijama takımın çok güzel cnm,oğluşunun cicileride öyle güle güle giyin ikizde:dance:

yelizcim dikkat prens var yazan tişörte bayıldım çok güzell :icecream:inş prensin sağlıkla giyerr:dance:

X