- 20 Mart 2023
- 975
- 590
- 28
Bende hissetmiştim doğru çıktı maalesefMuhtemelen yine kist oldu ben de öyle hissediyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hissetmiştim doğru çıktı maalesefMuhtemelen yine kist oldu ben de öyle hissediyorum.
Henüz gitmedim doktora regl ağrısı gibi ağrı oluyor bazenBende hissetmiştim doğru çıktı maalesef
İnşallah olmamıştır amin canım
Bende bugün gittim kist yok meğerse igne ve ilaçlara rağmen yumurta çatlamamis. Daha yeni çatlamış....Belirti olarak saymıyorum vücudumu tanıdığım için açıkçası çatlama olmadığını anladım aslında ama klomen bende vajinal kuruluk yaptığı için ona yordum
İyi bari ya en azından çatlamışBende bugün gittim kist yok meğerse igne ve ilaçlara rağmen yumurta çatlamamis. Daha yeni çatlamış....
Kaçıncı gününüzdüBende bugün gittim kist yok meğerse igne ve ilaçlara rağmen yumurta çatlamamis. Daha yeni çatlamış....
Bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım iğnenin 12. Günü test yapmıştım negatifti bugün kaçıncı günü bilmiyorum. Negatifi görünce takip etmeyi bıraktım. Regl olmazsam test yapacağım tekrarSüreci daha devam eden var mı kaç gününüz kaldı
Kaç gün geçti üzerinden senin benim ne bu gün 12 daha test yapmadım regl olmama daha 5 gün varBugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım iğnenin 12. Günü test yapmıştım negatifti bugün kaçıncı günü bilmiyorum. Negatifi görünce takip etmeyi bıraktım. Regl olmazsam test yapacağım tekrar
Az önce baktım 17 gün olmuş iğne olalıKaç gün geçti üzerinden senin benim ne bu gün 12 daha test yapmadım regl olmama daha 5 gün var
Ben pazartesi vuruldum bugün iğnenin ikinci günü doktora gittim kontrole yumurtan çatlamış dedi ilişki önerdiSüreci daha devam eden var mı kaç gününüz kaldı
Baya olmuş belki pozitif olmuştur kan testi yapmamıştın demiAz önce baktım 17 gün olmuş iğne olalı
Senin doktorun gel demiş kontrole yumurta kontrolü yapmış benim eğer adet olursan gel dediBen pazartesi vuruldum bugün iğnenin ikinci günü doktora gittim kontrole yumurtan çatlamış dedi ilişki önerdi
Yok ya yapmadım çalışma saatlerim de pek uygun olmuyor test yapmak için kaset test yaparım belki pozitif çıkarsa izin alır kan yapmaya giderimBaya olmuş belki pozitif olmuştur kan testi yapmamıştın demi
Klomen ve iğne kullandım çatlamaya bakmak için çağırdı baktı çatlamış dedi salı günü tekrar gel rahim duvarına bakalım dediSenin doktorun gel demiş kontrole yumurta kontrolü yapmış benim eğer adet olursan gel dedi
Geçen ay öyle dedi ikinci denemem bu geçen ay hiçbişey kullanmadım sadece çatlamayı takip etti yumurta kontrolü yaptı testler yapıldı şimdiye kadar temiz ama adet oldumSenin doktorun gel demiş kontrole yumurta kontrolü yapmış benim eğer adet olursan gel dedi
Testler yanılma payı var ya birde sen erken nakmışsın bir daha test yaptır herhangi belirtin var mıYok ya yapmadım çalışma saatlerim de pek uygun olmuyor test yapmak için kaset test yaparım belki pozitif çıkarsa izin alır kan yapmaya giderim
Aslında biz bayanlar çok kafaya taktığımızdan dolayı olmuyor yada geç oluyor bir sorunumuz yokken kendi kendimizi hasta ediyoruzGeçen ay öyle dedi ikinci denemem bu geçen ay hiçbişey kullanmadım sadece çatlamayı takip etti yumurta kontrolü yaptı testler yapıldı şimdiye kadar temiz ama adet oldum
Hiç belirti yok ya bir tek bel ağrısı var o da regl olacakmışım gibi bir his veriyorTestler yanılma payı var ya birde sen erken nakmışsın bir daha test yaptır herhangi belirtin var mı