Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bir şey sorucam ben 16 sında yumurtlama gördüm 17 sinde çatladı. Bu ayın 28 inde ikinci kere yumurtlama gördüm fakat üç gündür çatlama olmuyor kafayı yicem hamilelik yok kan testi yapıldı neden böyle oldu başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen

Eklentiler

• 0B29F4A6-6451-4CD2-B1B8-9EB7A6679E01.jpeg
    98 KB · Görüntüleme: 68
  • 2A007A84-0CB9-49AD-9781-0FE5B4C42A3D.jpeg
    61,1 KB · Görüntüleme: 68
Bu resimde hayali bir ey var görünüyor ama koruma çzigisi olabilr. Testi yaptıktan hemen sonraki resim mi b?
İşte çok güneş var çizgi çekerken kayboluveriyor. Bir sürü çekip durdum da 10-15 dk geçti tabi çekene kadar. Ama brn ilk 5 dk da incecik hayalet gördüm gibi de emin olamadım. Ne biliim umut işte yarın sabah bi daha yapayım belki bişi vardır

Testime birde böyle bakın bir umut

Eklentiler

• IMG_20210730_142028_4.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 67
Cnm 5 Güne kadar çatlamama olması normal 6.gün hala çatlamamış olursa sorun olur arya da yaşamıştı aynı sorunu sıkma canını

Kızlar merhaba. Dün iç çamaşırımda bir damla kahverengi akıntı gördüm. Sabah ta normal kaset test yaptım . 10 dakika içinde bir şey çıkmadı ama 1-2 saat sonra baktığımda hayalet çizgi gördüm. Erken gebelik testi aldım şimdi. Sabah mı yapmam gerek bunu da ? Saatler sonra çıkan hayalet çizgi bir şey ifade eder mi ilk defa böyle bir şey oldu heyecanlandım biraz.

Kan testi verdiniz mi acaba bata kaç var, muhtemel yumurtlamanın ustınden 17 gun gecınce kan verın kesın cıkar, birde çatlaması için havuc tuketin bolca bilimsel olarak kanıtlanmış

Kuruma çizgisi olabilir, su damlatınca gecmezse hamılelık var gecerse kuruma cızgısıdır dıyorlardı forumlarda okudumda, sıvı alımına dikkat ederek yapabılırsınız testı 3 4 saat sıvı tüketmeyın

Kan testi verdiniz mi acaba bata kaç var, muhtemel yumurtlamanın ustınden 17 gun gecınce kan verın kesın cıkar, birde çatlaması için havuc tuketin bolca bilimsel olarak kanıtlanmış
Kan testini 28 inde yaptırdım 1.20 çıktı olsa çıkardı mutlaka diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…