- 4 Eylül 2019
- 4.647
- 3.131
- 42
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.861
Bu resimde hayali bir ey var görünüyor ama koruma çzigisi olabilr. Testi yaptıktan hemen sonraki resim mi b?Aynen kızlar daha var erken tabiki. Olmasını çok istiyoruz ya işte ondan hep. Bu resimde daha net gibiEki Görüntüle 2894395
evet bunda belirginAynen kızlar daha var erken tabiki. Olmasını çok istiyoruz ya işte ondan hep. Bu resimde daha net gibiEki Görüntüle 2894395
İşte çok güneş var çizgi çekerken kayboluveriyor. Bir sürü çekip durdum da 10-15 dk geçti tabi çekene kadar. Ama brn ilk 5 dk da incecik hayalet gördüm gibi de emin olamadım. Ne biliim umut işteBu resimde hayali bir ey var görünüyor ama koruma çzigisi olabilr. Testi yaptıktan hemen sonraki resim mi b?
Amin inşallah.. Aylardır istiyoruz ya işte nasip olsun artık.. Yalancı çizgilerden de yoruldum valla.evet bunda belirginİnsallah gönlünce olsun
Cnm 5 Güne kadar çatlamama olması normal 6.gün hala çatlamamış olursa sorun olur arya da yaşamıştı aynı sorunu sıkma canınıYa kızlar bir şey sorucam ben 16 sında yumurtlama gördüm 17 sinde çatladı. Bu ayın 28 inde ikinci kere yumurtlama gördüm fakat üç gündür çatlama olmuyor kafayı yicem hamilelik yok kan testi yapıldı neden böyle oldu başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Ne yazikki canım görünmüyor birşey, negatif foto uygulaması ındır ordan negatıflestır cızgı varsa parlama oluyorTestime birde böyle bakın bir umut
Kan testi verdiniz mi acaba bata kaç var, muhtemel yumurtlamanın ustınden 17 gun gecınce kan verın kesın cıkar, birde çatlaması için havuc tuketin bolca bilimsel olarak kanıtlanmışYa kızlar bir şey sorucam ben 16 sında yumurtlama gördüm 17 sinde çatladı. Bu ayın 28 inde ikinci kere yumurtlama gördüm fakat üç gündür çatlama olmuyor kafayı yicem hamilelik yok kan testi yapıldı neden böyle oldu başına gelen var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Kuruma çizgisi olabilir, su damlatınca gecmezse hamılelık var gecerse kuruma cızgısıdır dıyorlardı forumlarda okudumda, sıvı alımına dikkat ederek yapabılırsınız testı 3 4 saat sıvı tüketmeyınKızlar merhaba. Dün iç çamaşırımda bir damla kahverengi akıntı gördüm. Sabah ta normal kaset test yaptım . 10 dakika içinde bir şey çıkmadı ama 1-2 saat sonra baktığımda hayalet çizgi gördüm. Erken gebelik testi aldım şimdi. Sabah mı yapmam gerek bunu da ? Saatler sonra çıkan hayalet çizgi bir şey ifade eder mi ilk defa böyle bir şey oldu heyecanlandım biraz.
Çok teşekkürler cevabınız içinKuruma çizgisi olabilir, su damlatınca gecmezse hamılelık var gecerse kuruma cızgısıdır dıyorlardı forumlarda okudumda, sıvı alımına dikkat ederek yapabılırsınız testı 3 4 saat sıvı tüketmeyın
Kan testini 28 inde yaptırdım 1.20 çıktı olsa çıkardı mutlaka diye düşünüyorumKan testi verdiniz mi acaba bata kaç var, muhtemel yumurtlamanın ustınden 17 gun gecınce kan verın kesın cıkar, birde çatlaması için havuc tuketin bolca bilimsel olarak kanıtlanmış
Bekleyeyim iki gün daha madem. Batı çatladıgı günden 14 gün hesaplamam lazım dimiCnm 5 Güne kadar çatlamama olması normal 6.gün hala çatlamamış olursa sorun olur arya da yaşamıştı aynı sorunu sıkma canını
Herkesin değişiyor mesela benim çatlamadan 14 gün sonra oluyo ama bazılarının yumurtlamadan oluyoBekleyeyim iki gün daha madem. Batı çatladıgı günden 14 gün hesaplamam lazım dimi
Bu belirsizlik delirtiyor beniHerkesin değişiyor mesela benim çatlamadan 14 gün sonra oluyo ama bazılarının yumurtlamadan oluyo
Rica ederimÇok teşekkürler cevabınız için
Ben forumlarda gezerken 1.20 olupta çok yükselen okudum sizde bakın foruma isterseniz çok var o şekildeKan testini 28 inde yaptırdım 1.20 çıktı olsa çıkardı mutlaka diye düşünüyorum
Bu belirsizlik delirtiyor beni
Bu uygulama mı acabaNe yazikki canım görünmüyor birşey, negatif foto uygulaması ındır ordan negatıflestır cızgı varsa parlama oluyor