- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.881
Az önce yumurtlama testini tekrarladım dün aksam çatlamıs kendıleri, bugunde sılık çıktı yani hiç yumurtası oluşmayan ben bu ay 2 defa yumurtladım. O yüzden ümidi kesmeyin. Bu ay ek olarak sadece inofolic combi kullandım. Ama sadece pik yaptığı günü değerlendirdim dün eşim aşı oldu çunku, 1 ay korunun dediler artık olursa kısmet olmazsa da kısmet ama yumurtlama olduğunu gördüm ya ona bile şükür diyorum, çünkü kendini doktorsan sanan bir şahsiyet senin asla yeniden çocugun olmaz bu değerlerle ancak yumurta donasyonu yaptırırsın vs demişti üstelik adam gibi muayene bile etmeden sadece eski tahlil sonuclarımı değerlendirdi.
Şimdi ilaçla adet gördüğüm için ben ilacımın bitmesine 12 gun var son adetim 9 temmuzdu, o zmn şimdi ikinci kere yumurta olunca 14 gun ileri mi attı bat tarihini gebelık testi yapacak olursam ne zaman yapayım ki kafam da deli sorular
Şimdi ilaçla adet gördüğüm için ben ilacımın bitmesine 12 gun var son adetim 9 temmuzdu, o zmn şimdi ikinci kere yumurta olunca 14 gun ileri mi attı bat tarihini gebelık testi yapacak olursam ne zaman yapayım ki kafam da deli sorular