Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geçen ay adetten sonra inofolic combi başladım sanırım onun etkiside oldu yumurtlamam benim geç olurdu bu ay erken oldu birde kafaya takmamak lazım sanırım bende yaz dönemi diye çokta önemsemedim açıkçası kafam rahattı :KK66: birde iki aydır avakado tüketiyorum etkisi var mı bilmiyorum çok düzenli değil ama ara ara salatasını yapıp yedim doğradım yedim o kadar canım
Burcucum..ymuntlamadan sonra vücudunda neler oldu biraz anlatır mısın..değişiklik olarak..

Burcucum..ymuntlamadan sonra vücudunda neler oldu biraz anlatır mısın..değişiklik olarak..
canım çok fazla bir belirtim olmadı sadece kasık ağrım oldu bir iki gün şüphelenmem bulantım oldu biraz ama üşütmüşte olabilirim o an şuan aşırı bir bulantım yok mesela diyorum ya ben kafamda bu ay zor olmaz herhalde diye düşünmeyi bırakmıştım şans işte

günaydın herkese M mavili_yeshll bu ay erken yumurtladım ben ve çok şükür ki güzel haberler aldım kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum bu mutlu haberi bekleyen tüm anne adaylarına almayı nasip etsin rabbim :dua:Hoppa

Günaydın canım çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli ilerleyiş olur senin için 😍🙏🏼

Yok kuzum baya efekt yaptım ama göremedim.😔 Belki foto kaynaklı görüyorsan sen sabh ilk idrar ile takip et koyulaşacaktır.
Ben goruyorum evet 7 gun var adete bunu dun sabah yapmistim ama ilk idrar degildi yarın tekrar yapicam insallah koyulasir lutfen dua edin 🤲

Erken gebelik testleri bana pek guven vermiyor 1 yildir beklemisim 1 haftada beklerim Allahin izni ile varsa

Kızlar selam.. Tatilden bildiriyorum buralar çok güzel 🙈
Bata daha 7 gün filan var. Çok erken biliyorum da dayanamadım bi test yaptım. Ben sanki silik bişi görüyorum ama. Bide siz el atıverin. Güneşte çok çekemedim ama belki bişiler görürsünüz. Umutlar hiç bitmiyor işte🥴 IMG_20210730_135646.jpg

Bata daha 7 gün filan var. Çok erken biliyorum da dayanamadım bi test yaptım. Ben sanki silik bişi görüyorum ama. Bide siz el atıverin. Güneşte çok çekemedim ama belki bişiler görürsünüz. Umutlar hiç bitmiyor işte🥴Eki Görüntüle 2894388
Üzgünüm ben bişrey göremedim sanki :KK43: İyi tatillr :)

Bata daha 7 gün filan var. Çok erken biliyorum da dayanamadım bi test yaptım. Ben sanki silik bişi görüyorum ama. Bide siz el atıverin. Güneşte çok çekemedim ama belki bişiler görürsünüz. Umutlar hiç bitmiyor işte🥴Eki Görüntüle 2894388
Bata Daha varmis cnm ben goremedim ama yani sen yakindan belki gormussundr zaten olsa da cok silik olur. İnsallh vardir cnm🙏

Pek belli olmuyo uzaktan ama cizgi yok sanki😔

Sanki t cizgisinde hafif bir kızarıklık goruyorum benm de bata 7 gun var bende kendi testimde cok silik birsey gördüm yarin tekrarlicam takip et inşallah hayirli haber alırız 😍

X