Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baya kalabalık bir grup olmuş maşallah. İnşallah güzel haberlerle dolu geçen nbir ay olur. Uğur getirir hepimize.

Kuzum beni de ekler misin? Yaş 32, bat 27 ağustos
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Selam arkadaşlar taşınma tatil derken pek aktif değilim çok şükür yarın taşınıyorum ve sali gunu ailemin yanina istanbula gidiyorum sizlerde durumlar ne güzel haberleri olanlar varmı

Ustekki dunki alttaki bu gunki testim bi goz atin nolur

Eklentiler

• IMG_20210730_194414.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20210730_194033_5.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 55
Selam arkadaşlar taşınma tatil derken pek aktif değilim çok şükür yarın taşınıyorum ve sali gunu ailemin yanina istanbula gidiyorum sizlerde durumlar ne güzel haberleri olanlar varmı
Canım ailenin yanına gidiyo oluşuna çok sevindim yeni evin hayırlı olsun yeni evine bebiş haberi gelsin inşallah

Alttakinde bir cizgi var ama çok belirsiz ben var demezdim ama bata 6-7 gün varsa normal gibi…
Valla bende şaşkınım dun yaptigimdada goruyorum ben ama kameraya yansimiyor bu gun yaptigim aslinda daha net ama dedigim gibi kameraya bu kadar yansiyor umarim vardir bir kac gun sonra tekrarlayayim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…