Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Az önce yumurtlama testini tekrarladım dün aksam çatlamıs kendıleri, bugunde sılık çıktı yani hiç yumurtası oluşmayan ben bu ay 2 defa yumurtladım. O yüzden ümidi kesmeyin. Bu ay ek olarak sadece inofolic combi kullandım. Ama sadece pik yaptığı günü değerlendirdim dün eşim aşı oldu çunku, 1 ay korunun dediler artık olursa kısmet olmazsa da kısmet ama yumurtlama olduğunu gördüm ya ona bile şükür diyorum, çünkü kendini doktorsan sanan bir şahsiyet senin asla yeniden çocugun olmaz bu değerlerle ancak yumurta donasyonu yaptırırsın vs demişti üstelik adam gibi muayene bile etmeden sadece eski tahlil sonuclarımı değerlendirdi.
Şimdi ilaçla adet gördüğüm için ben ilacımın bitmesine 12 gun var son adetim 9 temmuzdu, o zmn şimdi ikinci kere yumurta olunca 14 gun ileri mi attı bat tarihini gebelık testi yapacak olursam ne zaman yapayım ki kafam da deli sorular

Eklentiler

• IMG_20210730_144507.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 66
Sende mi pko var. Bende inofolic combi kullandım 4 kutu yok olmadı ğebelik..şimdi başka polyinositol diye bi takviyeyegeçtim bu daha iyi yumurtlattı bu ay.tam 42 günde adet olacam..bekliyorum çatladı da..en son ne zaman yumurta çatlarsa 14 ğün ondan sayılır..12.günü test yapacam

Piko yok erken menapoz hastasıyım daha öncede yazmıştım yine pikomu var demiştiniz

Ayy evettt karışıyor..bu uygulamada kişiler
Sorun yok cnm ama bende yumurtlama olmuyordu, bir ıkı kere test alıp denemıstım görunmemıstı, o yuzden inofolic combi aldım ve yumurtlama gördüm buna şükür diyorum birde sen bie postunda demişsin ya yumurta göruyorsunız neden tek gün birliktelik oluyor diye, benm eşim mesela aşı oldu, ben erken menapoz hastasıyım ve ciddi anlamda özel hayatımı etkiliyor, eşim ms hastası oda sürekli olarak yorgunluğu var napalım yani bir çok sebep var olmayınca olmuyor

Gülşah ben ğördüm..şöyle söyleyem idraron bittiği çizgi olabilir mi emin değilim..bu yaptığın teste 2 damla su damlat eğer o çizgi kaybolmazsa gebelik var inşaallah
Su da damlattım canım ince pembe çizgi var hala. Yarın bi daha yapıcam. Hayırlısı bakalım inşallah bu kadar beklemeye artık mutlu haber alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…