- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.881
Evet uygulamaBu uygulama mı acaba
çok teşekkür ederim canım amin en yakın zamanda seninde güzel haberlerini alırız umarımGünaydın canım çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli ilerleyiş olur senin için
Evet uygulama
Gülşah ben ğördüm..şöyle söyleyem idraron bittiği çizgi olabilir mi emin değilim..bu yaptığın teste 2 damla su damlat eğer o çizgi kaybolmazsa gebelik var inşaallahAmin inşallah.. Aylardır istiyoruz ya işte nasip olsun artık.. Yalancı çizgilerden de yoruldum valla.
Hayirlisi olsunBen göremedım cnm ne yazikki bır kaç gun daha bekle olmadı
Sende mi pko var. Bende inofolic combi kullandım 4 kutu yok olmadı ğebelik..şimdi başka polyinositol diye bi takviyeyegeçtim bu daha iyi yumurtlattı bu ay.tam 42 günde adet olacam..bekliyorum çatladı da..en son ne zaman yumurta çatlarsa 14 ğün ondan sayılır..12.günü test yapacamAz önce yumurtlama testini tekrarladım dün aksam çatlamıs kendıleri, bugunde sılık çıktı yani hiç yumurtası oluşmayan ben bu ay 2 defa yumurtladım. O yüzden ümidi kesmeyin. Bu ay ek olarak sadece inofolic combi kullandım. Ama sadece pik yaptığı günü değerlendirdim dün eşim aşı oldu çunku, 1 ay korunun dediler artık olursa kısmet olmazsa da kısmet ama yumurtlama olduğunu gördüm ya ona bile şükür diyorum, çünkü kendini doktorsan sanan bir şahsiyet senin asla yeniden çocugun olmaz bu değerlerle ancak yumurta donasyonu yaptırırsın vs demişti üstelik adam gibi muayene bile etmeden sadece eski tahlil sonuclarımı değerlendirdi.
Şimdi ilaçla adet gördüğüm için ben ilacımın bitmesine 12 gun var son adetim 9 temmuzdu, o zmn şimdi ikinci kere yumurta olunca 14 gun ileri mi attı bat tarihinigebelık testi yapacak olursam ne zaman yapayım ki kafam da deli sorular
Az önce yumurtlama testini tekrarladım dün aksam çatlamıs kendıleri, bugunde sılık çıktı yani hiç yumurtası oluşmayan ben bu ay 2 defa yumurtladım. O yüzden ümidi kesmeyin. Bu ay ek olarak sadece inofolic combi kullandım. Ama sadece pik yaptığı günü değerlendirdim dün eşim aşı oldu çunku, 1 ay korunun dediler artık olursa kısmet olmazsa da kısmet ama yumurtlama olduğunu gördüm ya ona bile şükür diyorum, çünkü kendini doktorsan sanan bir şahsiyet senin asla yeniden çocugun olmaz bu değerlerle ancak yumurta donasyonu yaptırırsın vs demişti üstelik adam gibi muayene bile etmeden sadece eski tahlil sonuclarımı değerlendirdi.
Şimdi ilaçla adet gördüğüm için ben ilacımın bitmesine 12 gun var son adetim 9 temmuzdu, o zmn şimdi ikinci kere yumurta olunca 14 gun ileri mi attı bat tarihinigebelık testi yapacak olursam ne zaman yapayım ki kafam da deli sorular
Ben göremedım cnm ne yazikki bır kaç gun daha bekle olmadı
Piko yok erken menapoz hastasıyım daha öncede yazmıştımSende mi pko var. Bende inofolic combi kullandım 4 kutu yok olmadı ğebelik..şimdi başka polyinositol diye bi takviyeyegeçtim bu daha iyi yumurtlattı bu ay.tam 42 günde adet olacam..bekliyorum çatladı da..en son ne zaman yumurta çatlarsa 14 ğün ondan sayılır..12.günü test yapacam
Ayy evettt karışıyor..bu uygulamada kişilerPiko yok erken menapoz hastasıyım daha öncede yazmıştımyine pikomu var demiştiniz
Sorun yok cnm ama bende yumurtlama olmuyordu, bir ıkı kere test alıp denemıstım görunmemıstı, o yuzden inofolic combi aldım ve yumurtlama gördüm buna şükür diyorumAyy evettt karışıyor..bu uygulamada kişiler
Su da damlattım canımGülşah ben ğördüm..şöyle söyleyem idraron bittiği çizgi olabilir mi emin değilim..bu yaptığın teste 2 damla su damlat eğer o çizgi kaybolmazsa gebelik var inşaallah
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hep beraberSu da damlattım canımince pembe çizgi var hala. Yarın bi daha yapıcam. Hayırlısı bakalım inşallah bu kadar beklemeye artık mutlu haber alırım
Amin canım inşallahHadi bakalım inşallah hayırlı haberler alırız hep beraber
Cnm benim 1 ayda 2küsürlerden 11 e çıktı üzülme bu değer değişir doktorun ne dediYükseldikçe yumurta rezervi azalıyor demek. 10 üstü sıkıntıya giriyor. 4 ayda 1 değer artması tuhaf geldi açıkçası.
Hadi inşaallah o zaman var gibiSu da damlattım canımince pembe çizgi var hala. Yarın bi daha yapıcam. Hayırlısı bakalım inşallah bu kadar beklemeye artık mutlu haber alırım
İnsallah nasip olurAmin inşallah.. Aylardır istiyoruz ya işte nasip olsun artık.. Yalancı çizgilerden de yoruldum valla.
yeni bat ay içerisindeyse güncelleyeblrmMerhaba bu gün kırmızılar geldi .