Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar biliyorsunuz bugün tekrar hormon testi istedim. Nisan ayında da yapmıştık test, fsh 7,42 çıkmıştı şimdi 8,39 çıkmış. Birden böyle artması moralimi bozdu açıkçası

Kızlar adetine 8.. 11 gün kalan var mı?ve biliyorum çok erken ama yumuntlama zamanı göğüs dolgunluğu olur bende bu ay oldu ve hala o dolgunluk gitmedi..

kim için dediniz bunu bilmiyorum da zaten doktorlar hep gün aşırı ilişki öneriyor haftada 3 gün e biz düzenli ilişki deriz diyor. bu şekilde olursa yumurtlamayı atlamanız mümkün olmaz diyor. ama kaliteli yumurtayı yakalamak mesele işte.

Neler yaptınız bize aktarın belkim faydası olur

Neler yaptınız bize aktarın belkim faydası olur
geçen ay adetten sonra inofolic combi başladım sanırım onun etkiside oldu yumurtlamam benim geç olurdu bu ay erken oldu birde kafaya takmamak lazım sanırım bende yaz dönemi diye çokta önemsemedim açıkçası kafam rahattı birde iki aydır avakado tüketiyorum etkisi var mı bilmiyorum çok düzenli değil ama ara ara salatasını yapıp yedim doğradım yedim o kadar canım

Kizlar birsey goren varmi acaba ben çok silik birsey goruyorum ama

Eklentiler

• IMG_20210730_120626_5.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…