-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.821
Yok yaşamadım zaten ilk hamilelegimHayırlı olsun darısı bize.daha önce dış ğebelik mi yaşadınız
Zaman nasıl geçecekse..adet 10 ağustosAnladım canım..inşaallah olur..
Yaş kaç.. niye oldu kiKızlar biliyorsunuz bugün tekrar hormon testi istedim. Nisan ayında da yapmıştık test, fsh 7,42 çıkmıştı şimdi 8,39 çıkmış. Birden böyle artması moralimi bozdu açıkçası
Tabiki canım onlar biizm şükür sebebimiz allah onlara güzel sağlıklı bir hayat versin.Aynen kısmet diyorum Allah olana sağlık versin çok şükür, anne olduk o duyguyu tattık, miyonlarca kadın var bu duyguyu hiç tatmayan o yüzden hep şükrediyorum.
Ekledim canımM mavili_yeshll günaydın canımtemmuz grubundan geldim buraya malum bugün regl oldum. Yeni bat tarihi 27 ağustos yaş 29 deneme 3 ay olacak. Şimdiden teşekkür ederim
kim için dediniz bunu bilmiyorum da zaten doktorlar hep gün aşırı ilişki öneriyor haftada 3 gün e biz düzenli ilişki deriz diyor. bu şekilde olursa yumurtlamayı atlamanız mümkün olmaz diyor. ama kaliteli yumurtayı yakalamak mesele işte.Size bir şey diyeceğim hani madem çocuk düşürüyorsunuz ve yumurtlama dönemini biliyorsunuz yanlış anlamayın da neden tek 1 ilişki oldu..doktorlar hep söylüyor haftada 3 4 kez birliktelik olsun diye..ben 30 günde 15 ğün bu ay değerlendirdimbelli olmaz başka zamanda vacut yumurta atabilir.bence orda yanlış bi durum olmuş sizin için
fsh zaten oynak bir değer. Sabit değildir. Her ay farklı çıakbilirYaş kaç.. niye oldu ki
Neler yaptınız bize aktarın belkim faydası olurgünaydın herkese M mavili_yeshll bu ay erken yumurtladım ben ve çok şükür ki güzel haberler aldım kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum bu mutlu haberi bekleyen tüm anne adaylarına almayı nasip etsin rabbim
geçen ay adetten sonra inofolic combi başladım sanırım onun etkiside oldu yumurtlamam benim geç olurdu bu ay erken oldu birde kafaya takmamak lazım sanırım bende yaz dönemi diye çokta önemsemedim açıkçası kafam rahattıNeler yaptınız bize aktarın belkim faydası olur
hayırlı uğurlu olsun cnmgünaydın herkese M mavili_yeshll bu ay erken yumurtladım ben ve çok şükür ki güzel haberler aldım kan verdim ve gebe olduğumu öğrendim rabbim isteyen herkese nasip etsin her gün dua ediyorum bu mutlu haberi bekleyen tüm anne adaylarına almayı nasip etsin rabbim
Yükseldikçe yumurta rezervi azalıyor demek. 10 üstü sıkıntıya giriyor. 4 ayda 1 değer artması tuhaf geldi açıkçası.fsh zaten oynak bir değer. Sabit değildir. Her ay farklı çıakbilir
bir de amh baktırın dilerseniz.Yükseldikçe yumurta rezervi azalıyor demek. 10 üstü sıkıntıya giriyor. 4 ayda 1 değer artması tuhaf geldi açıkçası.
Ben bişey göremedim canım..kaç gün var adeteKizlar birsey goren varmi acaba ben çok silik birsey goruyorum ama