Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Burcucum..ymuntlamadan sonra vücudunda neler oldu biraz anlatır mısın..değişiklik olarak..

Burcucum..ymuntlamadan sonra vücudunda neler oldu biraz anlatır mısın..değişiklik olarak..
canım çok fazla bir belirtim olmadı sadece kasık ağrım oldu bir iki gün şüphelenmem bulantım oldu biraz ama üşütmüşte olabilirim o an şuan aşırı bir bulantım yok mesela diyorum ya ben kafamda bu ay zor olmaz herhalde diye düşünmeyi bırakmıştım şans işte

Günaydın canım çok sevindim tebrik ederim inşallah sağlıklı sıhhatli ilerleyiş olur senin için

Yok kuzum baya efekt yaptım ama göremedim. Belki foto kaynaklı görüyorsan sen sabh ilk idrar ile takip et koyulaşacaktır.
Ben goruyorum evet 7 gun var adete bunu dun sabah yapmistim ama ilk idrar degildi yarın tekrar yapicam insallah koyulasir lutfen dua edin

Erken gebelik testleri bana pek guven vermiyor 1 yildir beklemisim 1 haftada beklerim Allahin izni ile varsa

Kızlar selam.. Tatilden bildiriyorum buralar çok güzel
Bata daha 7 gün filan var. Çok erken biliyorum da dayanamadım bi test yaptım. Ben sanki silik bişi görüyorum ama. Bide siz el atıverin. Güneşte çok çekemedim ama belki bişiler görürsünüz. Umutlar hiç bitmiyor işte

Üzgünüm ben bişrey göremedim sanki İyi tatillr :)

Bata Daha varmis cnm ben goremedim ama yani sen yakindan belki gormussundr zaten olsa da cok silik olur. İnsallh vardir cnm

Pek belli olmuyo uzaktan ama cizgi yok sanki

Sanki t cizgisinde hafif bir kızarıklık goruyorum benm de bata 7 gun var bende kendi testimde cok silik birsey gördüm yarin tekrarlicam takip et inşallah hayirli haber alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…