Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ikinci bebek iççin uğraşıyorsunuz sizde desenze. Olur inşallah fazla bekletmeden gelir. Ben de oğlum 4 yaşındayken başladım ama şuan 7 yaşında glen giden yokk kısmet
Aynen kısmet diyorum Allah olana sağlık versin çok şükür, anne olduk o duyguyu tattık, miyonlarca kadın var bu duyguyu hiç tatmayan o yüzden hep şükrediyorum.

Kızlar bu ay benimde 3 kez koyu oldu testlerim..24 27 ve 29..bakalım inşaallah tutar

Eklentiler

• IMG_20210727_194951.jpg
    IMG_20210727_194951.jpg
    121,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20210727_123237.jpg
    IMG_20210727_123237.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2021-07-26-09-24-58-663_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-07-26-09-24-58-663_com.instagram.android.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 39
Anladım canım ama pcos yok, erken menapoz durumum var kullandığım ilaçlardan dolayı belki o şekilde olabilir çünkü yalancı pozitiflikte olabiliyormuş, bugün biraz araştırdım da, inşallah doğru pozitiftir 🙏

Ne yaptin canim gittin mi özele
Herşey yolunda teşekkür ederim kese göründü haftaya kalp atışı özelde ilgilendi doktorum memmnum haftaya kalp atışı 1 buçuk ay için değer gayet güzel ve diş gebelikte söz konusu değil dedi rahatladım darısı başınıza 🙏

Herşey yolunda teşekkür ederim kese göründü haftaya kalp atışı özelde ilgilendi doktorum memmnum haftaya kalp atışı 1 buçuk ay için değer gayet güzel ve diş gebelikte söz konusu değil dedi rahatladım darısı başınıza 🙏
Hayırlı olsun darısı bize.daha önce dış ğebelik mi yaşadınız

Oh çok sevindim sizin için gözünüz aydın 🥰🥰🥰

Hayirli olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸

Iyi aksamlar arkadaslar.marttan beri bebek dusunuyoruz ama maalesef olmadi.galiba hep stres yaptim oldu mu olacak mi diye.ama elimde degil dusnmek.bu ayki sat 11temmuz. Bat 7 agustos.28gunde bir döngu.regl 8 gun suruyor.ovulasyon testi kullanmadim.programdaki hesaplamaya gore 24 temmuz ovulasyon gunuydu ve sadece o gun, tek iliski oldu.bekliyorum olmayacagini bile bile..ama cok da istiyorum.surekli bu sitedeyim "acabalar" ile geciyor gunum..bu sefer kan testi icin adet gunu bekleyecegim.gecen aylar hep bi hafta 10 gun oncesinden tedt yaptiriyordum.bakalim artik sonuc ne olacak?

Iyi aksamlar arkadaslar.marttan beri bebek dusunuyoruz ama maalesef olmadi.galiba hep stres yaptim oldu mu olacak mi diye.ama elimde degil dusnmek.bu ayki sat 11temmuz. Bat 7 agustos.28gunde bir döngu.regl 8 gun suruyor.ovulasyon testi kullanmadim.programdaki hesaplamaya gore 24 temmuz ovulasyon gunuydu ve sadece o gun, tek iliski oldu.bekliyorum olmayacagini bile bile..ama cok da istiyorum.surekli bu sitedeyim "acabalar" ile geciyor gunum..bu sefer kan testi icin adet gunu bekleyecegim.gecen aylar hep bi hafta 10 gun oncesinden tedt yaptiriyordum.bakalim artik sonuc ne olacak?

Size bir şey diyeceğim hani madem çocuk düşürüyorsunuz ve yumurtlama dönemini biliyorsunuz yanlış anlamayın da neden tek 1 ilişki oldu..doktorlar hep söylüyor haftada 3 4 kez birliktelik olsun diye..ben 30 günde 15 ğün bu ay değerlendirdim🤣🤣belli olmaz başka zamanda vacut yumurta atabilir.bence orda yanlış bi durum olmuş sizin için

X