- 21 Mart 2016
- 1.393
- 1.357
- 38
-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.801
Aynen kısmet diyorum Allah olana sağlık versin çok şükür, anne olduk o duyguyu tattık, miyonlarca kadın var bu duyguyu hiç tatmayan o yüzden hep şükrediyorum.ikinci bebek iççin uğraşıyorsunuz sizde desenze. Olur inşallah fazla bekletmeden gelir. Ben de oğlum 4 yaşındayken başladım ama şuan 7 yaşında glen giden yokk kısmet
Pcos olanlarda da sürekli pozıtıf çıkıyormuş galiba sizde ondan mı şüphelendiniz?Sizde pcos mu var
Evet bendede pkos var..testleriniz koyu ğeldi banaPcos olanlarda da sürekli pozıtıf çıkıyormuş galiba sizde ondan mı şüphelendiniz?
Evet bendede pkos var..testleriniz koyu ğeldi bana
Herşey yolunda teşekkür ederim kese göründü haftaya kalp atışı özelde ilgilendi doktorum memmnum haftaya kalp atışı 1 buçuk ay için değer gayet güzel ve diş gebelikte söz konusu değil dedi rahatladım darısı başınızaNe yaptin canim gittin mi özele
Hayırlı olsun darısı bize.daha önce dış ğebelik mi yaşadınızHerşey yolunda teşekkür ederim kese göründü haftaya kalp atışı özelde ilgilendi doktorum memmnum haftaya kalp atışı 1 buçuk ay için değer gayet güzel ve diş gebelikte söz konusu değil dedi rahatladım darısı başınıza
Bende ocaktan beri istiyorum olmadıMerhaba kizlar.
Ben de araniza katiliyorum.
Yasim 29. Yilbasindan beri istiyoruz. Bu surede malesef bos gebelik gecirdim. Kese Nisanda dustu. Mayistan beri yeniden deniyoruz.
BAT 23 Agustos.
Allah hayirlisiysa saglikla nasip etsin insallah.
Oh çok sevindim sizin için gözünüz aydınHerşey yolunda teşekkür ederim kese göründü haftaya kalp atışı özelde ilgilendi doktorum memmnum haftaya kalp atışı 1 buçuk ay için değer gayet güzel ve diş gebelikte söz konusu değil dedi rahatladım darısı başınıza
Hayirli olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHerşey yolunda teşekkür ederim kese göründü haftaya kalp atışı özelde ilgilendi doktorum memmnum haftaya kalp atışı 1 buçuk ay için değer gayet güzel ve diş gebelikte söz konusu değil dedi rahatladım darısı başınıza
Hayır bırakmıyorum doktorum devam et dedi. Zaten 3 ay kullanım süresi var ezcanelerde hapıda mevcutHayıtı nasıl kullanılorsun canım..yumuntlamayı ğörünce bırakıyor musun
Iyi aksamlar arkadaslar.marttan beri bebek dusunuyoruz ama maalesef olmadi.galiba hep stres yaptim oldu mu olacak mi diye.ama elimde degil dusnmek.bu ayki sat 11temmuz. Bat 7 agustos.28gunde bir döngu.regl 8 gun suruyor.ovulasyon testi kullanmadim.programdaki hesaplamaya gore 24 temmuz ovulasyon gunuydu ve sadece o gun, tek iliski oldu.bekliyorum olmayacagini bile bile..ama cok da istiyorum.surekli bu sitedeyim "acabalar" ile geciyor gunum..bu sefer kan testi icin adet gunu bekleyecegim.gecen aylar hep bi hafta 10 gun oncesinden tedt yaptiriyordum.bakalim artik sonuc ne olacak?
Amin darısı başınıza olsunHayirli olsun canım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Anladım canım..inşaallah olur..☺kasitli degildi tek iliski.ondan oncesi bayramdi ve memlketteydik sonrasi is basladi.ve yorgunluk.yani oyle rastgeldi.