-
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.781
İnşallah olur. Öyle güzel günler kat kat sevinçlarimiz katlanırHımm. Napalım her şeyi göze alarak çıkıyoruz yola. Sağlıklı minnoşlarımız geç olsun, güç olmasınsen yine de bırakma, geç yumurtlama ya da 2.kez yumurtlama olabiliyor neticede. Aslında görev gibi yaptığımız için her şeyi geriliyoruz. Düzenli ilişkin olsun yeter yani. Hadi inşallah her 2 ay da uğurlu gelsin sana bizim de ağustos sonu evlilik yıldönümümüz. Ben de bu ay olsun çok istiyorum
Yanlış başlığa yazmısım iyi miKızlar dün yine resmını atmıstım ovulasyonun, bugun yıne aynı saatte yaptım attım, ilaçla adet olduğumdan bata kaç var bilmiyorum, 9 temmuzda olmuştum en son adetimi, 13 unde adetim bitmişti adet bitiminin 7 ve 8.Gününde(ayın 20-21 i) pik görmüştüm 9. Günde(22 temmuz) sadece bir gün değerlendirebildim oda hangi gündü tam hatırlamıyorumdün 28 temmuz adet bitiminin 15. Günü yine pik yaptı. Resim attım ilk resim öğlen yaptım 2. Resmi aksam üstü olamda var 3. Resimde bugun yıne aynı saatte yaotıgım var. Dün değerlendirdik çünkü bugun eşim aşısını olmaya gitti. Bu iki gün değerlendiremeyebilirim cunku aşı yerıne su değmesin demişler test yapmaya devam edicem bu son resımde çatlamıs görünüyor mu peki
Ne yaptin canim gittin mi özeleHerşey kısmet deyin üzülmeyin burda ilk hamile haberini alan benim ama dün beta 20067 olduğu halde ultrason görünmedi kese stres oldum baya ama özele gidicem bir hafta daha bekliycem
Alttaki son testyumurtlama henüz çatlamış alttaki mi son test üstte ki mi? Eğer üstteki son testse çatlamaya başlamış.
Daha çatlama olmamış sanki..Yanlış başlığa yazmısım iyi miyazıma bir bakarmısınız kızlar
pik olmuş canım çatlamamış değrlendirmeye devam edinAlttaki son test
Teşekür ederimpik olmuş canım çatlamamış değrlendirmeye devam edin
Daha çatlama olmamış sanki..
Çok teşekkür ederim kızlar ama eşim 3. Doz aşısını yaptırdı biraz halsizliği var ms hastası eşim , birde başka başlıkta bir arkadaşa doktoru aşı yaptıracaksan 2 ay ara ver demiş o yüzden kafam karıştı benimdepik olmuş canım çatlamamış değrlendirmeye devam edin
benim kuzen dr oda şiddetle tavsiye ediyoruz korunmanıza da gerek yok dedi. ona güvenerek gdi p cumartesi ilk doz aşımı olacağımÇok teşekkür ederim kızlar ama eşim 3. Doz aşısını yaptırdı biraz halsizliği var ms hastası eşim , birde başka başlıkta bir arkadaşa doktoru aşı yaptıracaksan 2 ay ara ver demiş o yüzden kafam karıştı benimde
Ayy herkes birşey söylüyor valla kafayı yicem,ama işte halsizliği ve baş ağrısı varmış biraz, dün değerlendirmiştim pik oldugunda, eğer kendini iyi hissederse yarını değerlendirmeye çalışırız.benim kuzen dr oda şiddetle tavsiye ediyoruz korunmanıza da gerek yok dedi. ona güvenerek gdi p cumartesi ilk doz aşımı olacağım
Herkes derken her doktor farklı birşey söylüyor onu demek istedim yanlış anlaşılmasınAyy herkes birşey söylüyor valla kafayı yicem,ama işte halsizliği ve baş ağrısı varmış biraz, dün değerlendirmiştim pik oldugunda, eğer kendini iyi hissederse yarını değerlendirmeye çalışırız.Bende de erken menapoz durumu olunca aslında her günü değerlendirmek istiyorum ya tutarsa misali işte imkanlar el vermıyor, birde dun kasılklarım çok fenaydı, sanki tutup ayırıyorlardı bacağimı kalçamdan ama bugun azaldı o ağrı
Analadım canım. Tüp bebek düşündünüzmü hiç?Ayy herkes birşey söylüyor valla kafayı yicem,ama işte halsizliği ve baş ağrısı varmış biraz, dün değerlendirmiştim pik oldugunda, eğer kendini iyi hissederse yarını değerlendirmeye çalışırız.Bende de erken menapoz durumu olunca aslında her günü değerlendirmek istiyorum ya tutarsa misali işte imkanlar el vermıyor, birde dun kasılklarım çok fenaydı, sanki tutup ayırıyorlardı bacağimı kalçamdan ama bugun azaldı o ağrı
Sizde pcos mu varKızlar birşey soracağım, şimdi ben bir gebenin günlünden ebru hanımla iletişime geçip ona ovu testlerimi yollamıştım adet sonrası 7.8. Günler yumurtlama 9 çatlama demişti az sonra atacagım toplu resimdekiler, bugun kasık agrım ve hafif akıntım olunca yeniden dedüm bakayım bir ovulasyona belki yenıden yumurtluyorumdur bugunki resmıde aşağıya koyuyorum sankı bugun pik yapmıs gibi dünün testi yok öncekı güne kdr silikti bir bakabilir misiniz pik yapmış değil mi değerlendireyim mi bugunu
Bende öyle bu ay 29.ğünü yumuntlama ğördüm..43 ğünde adet olacağım çok üzücüBende o bahtsız bedevilerdenim yalnız değilsin
Pandemi sebebiyle riskli bizim için, eşim evden çalısıyor 2 senedir, ms hastası oldugundan savunma sistemi yok diyorlar, riskli grupta oldugundan düşünmüştük ama istemedik. Kendiliğinden olursa olur olmazsada canımızın sağlığı, evlendikten 6 ay sonra doğal yolla hamıle kalmıstım, ilk ovu takıbı yapmıstım o şekilde, ilkınde de tutmuştu çok şükür şimdi beyefendi 4 yasında oldu bir kardeş yapalım dedik, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahAnaladım canım. Tüp bebek düşündünüzmü hiç?
ikinci bebek iççin uğraşıyorsunuz sizde desenze. Olur inşallah fazla bekletmeden gelir. Ben de oğlum 4 yaşındayken başladım ama şuan 7 yaşında glen giden yokk kısmetPandemi sebebiyle riskli bizim için, eşim evden çalısıyor 2 senedir, ms hastası oldugundan savunma sistemi yok diyorlar, riskli grupta oldugundan düşünmüştük ama istemedik. Kendiliğinden olursa olur olmazsada canımızın sağlığı, evlendikten 6 ay sonra doğal yolla hamıle kalmıstım, ilk ovu takıbı yapmıstım o şekilde, ilkınde de tutmuştu çok şükür şimdi beyefendi 4 yasında oldu bir kardeş yapalım dedik, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Yok erken menapoz hastasıyım bilakis yumurta bile doğru düzgün görünmüyordu. En son 5ay önce kontrol olmustum,o zamanda öyle bir sey çıkmadı ama sonradan olduysa bilmiyorum, ama hem erken menapoz hem pcos oluşabilir mi? 2 senedir tedavi görüyorum erken menapoz için çünküSizde pcos mu var
Hayıtı nasıl kullanılorsun canım..yumuntlamayı ğörünce bırakıyor musunAdetini öne çekmek istiyorsan hayıt kullanabilirsin 3 aydır 14.gün yumurtlama görüyorum tam 28 günde geliyo adet.. Ben faydasını gördüm benimde baz-ı aylar 20Si yumurtlama oluyordu 31 güne çıkıyordu böyle 28 günde bir çok rahatmış dediğin gibi hemen adet geliyor