Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah olur. Öyle güzel günler kat kat sevinçlarimiz katlanır

Kızlar ya bu belirtilerle bacak ağrısı yaşayanlar şu ağrıyı bir tarif edebilir mi? Benim dün gece sol dizimin üzeri boydan boya sızladı bildiğin kasığıma da iğne batar gibi oluyordu. Benim normalde huzursuz bacak sendromum var epeydir göstermiyor kendini son bir kaç gündür o da tetikledi. Bide şiştim ya davul gibi oldum bu gün iğnenin 10. Günü kaldı 4 ama hiç umudum yok geçen ay da 4 gün varken göğüslerim hassaslaştı bu ayda aynı gün başladı hassaslık regl is coming

Yanlış başlığa yazmısım iyi mi yazıma bir bakarmısınız kızlar

Eklentiler

• inCollage_20210729_144630844.jpg
    117,5 KB · Görüntüleme: 28
benim kuzen dr oda şiddetle tavsiye ediyoruz korunmanıza da gerek yok dedi. ona güvenerek gdi p cumartesi ilk doz aşımı olacağım

benim kuzen dr oda şiddetle tavsiye ediyoruz korunmanıza da gerek yok dedi. ona güvenerek gdi p cumartesi ilk doz aşımı olacağım
Ayy herkes birşey söylüyor valla kafayı yicem,ama işte halsizliği ve baş ağrısı varmış biraz, dün değerlendirmiştim pik oldugunda, eğer kendini iyi hissederse yarını değerlendirmeye çalışırız. Bende de erken menapoz durumu olunca aslında her günü değerlendirmek istiyorum ya tutarsa misali işte imkanlar el vermıyor, birde dun kasılklarım çok fenaydı, sanki tutup ayırıyorlardı bacağimı kalçamdan ama bugun azaldı o ağrı

Herkes derken her doktor farklı birşey söylüyor onu demek istedim yanlış anlaşılmasın

Analadım canım. Tüp bebek düşündünüzmü hiç?

Sizde pcos mu var

Analadım canım. Tüp bebek düşündünüzmü hiç?
Pandemi sebebiyle riskli bizim için, eşim evden çalısıyor 2 senedir, ms hastası oldugundan savunma sistemi yok diyorlar, riskli grupta oldugundan düşünmüştük ama istemedik. Kendiliğinden olursa olur olmazsada canımızın sağlığı, evlendikten 6 ay sonra doğal yolla hamıle kalmıstım, ilk ovu takıbı yapmıstım o şekilde, ilkınde de tutmuştu çok şükür şimdi beyefendi 4 yasında oldu bir kardeş yapalım dedik, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

ikinci bebek iççin uğraşıyorsunuz sizde desenze. Olur inşallah fazla bekletmeden gelir. Ben de oğlum 4 yaşındayken başladım ama şuan 7 yaşında glen giden yokk kısmet

Hayıtı nasıl kullanılorsun canım..yumuntlamayı ğörünce bırakıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…