Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bisey daha sorsam sana canim cumartesi catlama ignesi yapildi o gun iliski oldu birde pazar pazartesi olmadi esimin isi geregi bugun olacak bi sikinti olurmu gec kalmis olmusmuyumdur acaba sadece pazartesi olmadi
Ben daha aşılama yapmadım hiç.. @selinzay bilir yeni iğne vurulmuş. Ama burda yazılanlara göre doktorlarda iğneden 36 saat sonra ilişki diyor o yüzden geç kalmadığınızı düşünüyorum. Önemli olan çatlamayı yakalamak☺️

Bende size birşey soracağım tamamen meraktan. Benim bat 22 temmuzdu. Çatlama sonrası bata 5 gün kaladan itibaren kaset test yaptım. Çizgi görünmedi. Temmuz grubunda Kuruma çizgisi falan konuşulunca bıraktım 2 kere kuruma çizgisi bile görmedim. Bat 1 gün önce kan verdim. E nabız düşmüyormuş Bat günü gidip sonucu sordum doktor negatif dedi. Değer belirtmedi zaten zar zor yapmışlardı üstelemedim. Bat 1 gün geçince gene test yaptım sabah 5 gibi ama 5 dk sonra gene birşey çıkmayınca kenara bıraktm uyudum. Sbaah kalkar kalmazds adet söktürücü masjı yaptım. Sonra aklıma geldi gidip teste baktım kuruma çizgisi vardı. Su damlattım gitmedi musluğa tuttum baya gitmedi sonra suya fazla tutunca gitti. Neyse masajdan yarım saat sonra da regl oldum😅 Sizce gebelik var mıydı? Keşke demek için değil de en azından döllenme olabiliyormuş demekki diye düşünmek istediğim için soruyorum 🙃
Bu kuruma çizgileri konusunda ben kendimi uzman görüyorum artık. Üzgünüm ama yoktur bence kimyasal olsaydı eğer kanda pozitif değeri görürdün diye düşünüyorum.

Kızlar günaydın bugün doktora gittim klomene başladık ama yanında monodoks verdi ne olur ne olmaz enfeksiyon varsa gitsin dedi daha önce kullandınız mı

Koskoca hastanede 2 doktor var kafalarına göreler.
Bugün gittim yine acilde bu yok polikliniği buldum baktı hepsi normal ama bu ay yapamayız dedi 🤣saldı beni resmen çünkü acilci olduğu için uğraşmak istemedi bahanesi ilacım bitecekmiş zaten prolaktinimin 2.58 olmuş daha ne kadar düşebilir bende neyse dedim bu gidişle taşınırım eşimde olur birlikte gögüs gereriz bu durumdan artık sıkıldım. 👍 Devlette bu işler böyle bas parayı bak doktor olmuyor mu özeller Allah diyor bunlarda muhtaçlığımızı böyle kullanıyorlar umurunda mı millettin senin işin olmuş olmamış yaani 😉
Aynen ya bu ne sans senin. Baya surunduruyorlar seni. Prolaktin cok dusmus cok iyi. İnsallh kendiliginden olur bunlar seni cok yipratti ya.

Aynen ya bu ne sans senin. Baya surunduruyorlar seni. Prolaktin cok dusmus cok iyi. İnsallh kendiliginden olur bunlar seni cok yipratti ya.

İnşAllah alışınca artık normalleşiyor canım 😁bir yerden sonra yapacak bir şey yok deyip devam ediyoruz. Dediğin gibi kendiliğinden olur da kurtulurum aşılama için doktor peşine düşmekten 🙈 hamile olana bakan çok doktor var, aşılama farklı birşey işte her doktor yapmıyor.

Kızlar günaydın bugün doktora gittim klomene başladık ama yanında monodoks verdi ne olur ne olmaz enfeksiyon varsa gitsin dedi daha önce kullandınız mı
Günaydın ☺️ bu ay seninle aynı gideceğiz demek ki.. Ben de az önce doktordan döndüm. Klomene başladım yeniden. Bana da yanında rahmi temizlemesi için gynofem fitil verdi, antibiyotikmiş. Rahim temiz ama gebeliğe hazırlamak için daha iyi olur dedi. Seninki de fitil mi?

Hmm ilaç filan veriyorlar mi sadece takip mi acaba? Deneme için de zaman verecek mi? Öyleyse işleri kolaylaştırır 😀 Sen ne yaptın? Denemeler başladı mı?
Yumurtalığın durumuna göre ilaç verir ya da çatlamıyosa onunla alakalı iğne falan ama sanmıyorum senin bütün tahlillerin güzel çıktı🧿 ben hala memleketteyim adetim yeni bitti denemelere var daha😅

Günaydın ☺️ bu ay seninle aynı gideceğiz demek ki.. Ben de az önce doktordan döndüm. Klomene başladım yeniden. Bana da yanında rahmi temizlemesi için gynofem fitil verdi, antibiyotikmiş. Rahim temiz ama gebeliğe hazırlamak için daha iyi olur dedi. Seninki de fitil mi?
Günaydın cnm ☺️Birbirimizi takip ederiz belirtilerle çok iyi oldu bana hap şeklinde verdi cnm ama fsh 11.98 çıktı o biraz beni düşündürüyor şu an bakalım klomenle ne kadar gelişecek yumurtalarımız

Günaydın cnm ☺️Birbirimizi takip ederiz belirtilerle çok iyi oldu bana hap şeklinde verdi cnm ama fsh 11.98 çıktı o biraz beni düşündürüyor şu an bakalım klomenle ne kadar gelişecek yumurtalarımız
Evet iyi oldu 🥰 hormon testlerini sorduğumda benim doktorum hiç gerek görmedi. Bence sen de çok takılma, birçok arkadaş var burada çok uçuk hormon değerleriyle hamile kalan. Etkileyecek bir durum olsa doktorun mutlaka müdahale eder zaten.

Bir de ben daha önce ayrı zamanlarda 3 kez Femara kullanmıştım. Söyledim doktora da. Önce klomen kullanalım, iyi sonuç alamazsak o zaman femaraya geçeriz dedi.

Evet iyi oldu 🥰 hormon testlerini sorduğumda benim doktorum hiç gerek görmedi. Bence sen de çok takılma, birçok arkadaş var burada çok uçuk hormon değerleriyle hamile kalan. Etkileyecek bir durum olsa doktorun mutlaka müdahale eder zaten.
Aynen öyle cnm bu hormonların her ay ne olacagı valla belli olmuyor ben haftaya perşembe tekrar gidicem doktora seni zaamn çağırdı doktor gidicek misin tekrardan

Aynen öyle cnm bu hormonların her ay ne olacagı valla belli olmuyor ben haftaya perşembe tekrar gidicem doktora seni zaamn çağırdı doktor gidicek misin tekrardan
Beni de perşembe çağırdı 🥰 ay ne güzel olur aynı zamanlarda mutlu haberleri de paylaşsak 🙏 çarşamba gece ilişki olsun mutlaka dedi.

Fsh yüksek canım biraz sıkıntı. Muhtemelen bu değerden sonra amh da bakar sana. Yaş kaçtı?

X