- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.239
- Konu Sahibi mavili_yeshll
- #1.521
Hadi bakalım hayırlı piklerBen de şimdi ovulasyon yapıcam bakalım çatladı mı benimki 4 saattir çişe gitmedim su içmedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım hayırlı piklerBen de şimdi ovulasyon yapıcam bakalım çatladı mı benimki 4 saattir çişe gitmedim su içmedim
Çatlamadan itibaren 17 gün17yi beklemeye devam o zaman iğne olduğumuz günü sayıyor muyuz ya
Ben de ilk bir iki ay diyetisyen kontrolünde gittim sonra baktim bu isi kendim de yapabilirim ve kilomu koruyorum su an 1 kg alıyorum ama dikkat edince veriyorum bu aralar bayram dolayısıyla aldığımı veremedim ama bugun başladım yeniden ekmeksiz ve şekersiz 1 hafta diyorum mesela kendime o 1 haftada -1.5 kg görürsem kendimi dondurma veya cok sevdiğim bir yemegi o güne özel sinirsiz yemekle odullendieiyo4um. Boyle hedefler koyunca cok hevesli oluyorO kiloyu nasıl verdiniz bizede bir taktik bende diyetisyenle vermıstım korona türkiyede ilk defa görülünce bende kapanmayla beraber geri kılo aldım. 99 dan 76 ya dusmustum şimdi yenıden 90 larda gezıyorum diyet yapmaktan sıkıldım ve yoruldum artık erken menapoz var insülin direncim var var oğlu var belkı kılo versem düzene biner hormonlarım ama yapamıyorum mehter gibi 2 verıyorum 1 alıyorum
Ben Max 2 saat sıvısız kalabiliyorum ya, hatta bazen unutuyorum birşey içiyorum. Hobaaa bidaha kronometreyi yeniden 2 saate ayarlıyorumBen de şimdi ovulasyon yapıcam bakalım çatladı mı benimki 4 saattir çişe gitmedim su içmedim
Senin kadar doktor pesinde kosan var midir acaba ne olacak boyle. Zaten senin dogumun gelse de dogurtacak doktor bulamayacaksin bence
Bende regl bitince tekrardan başlayacağım. Bu yazda nasıl susuz kalacağım diye kara kara düşünüyorum. Su içmeyi sevmem ama bol çay tüketirim . Zulüm gibi geliyor. Bir de tam o çayı yudumlarken aklıma geliyor daha çok üzülüyorumBen Max 2 saat sıvısız kalabiliyorum ya, hatta bazen unutuyorum birşey içiyorum. Hobaaa bidaha kronometreyi yeniden 2 saate ayarlıyorum
Yüzümü sivilce bastı, ergenlik döneminde gibiyim, biri sönüyor diğeri çıkıyor üçer beşer. Psikolojim bozuldu
Çocuklar gelmeden bize çektiriyorlar geldiklerinde ne yapacaz acaba ya bide kocaman oluyor sivilceler öyle minik bişey de değil benimkiler eşek gözü kadar oluyor sırtımdaEvet tt aynı durumdayım gıdışım boynum baldırımda bile çıkmış demin gördüm
Bebeğini kucağına almana vesile olur inşallah. Dualarımız seninle olacak. Stres yapmamaya çalış.. Rabbim emeklerinin karşılığını kucağına versin..Canım tüp bebeğe yönlendirdiler randevu alcam ve işlemler evraklar ne gerekiyorsa yapılacak hayırlısı böyle deme
Bunu bu öğlen ben yaşadım, bi demlik demledim, keyifle içemeden sıvısızlık kronometresini başlattımBende regl bitince tekrardan başlayacağım. Bu yazda nasıl susuz kalacağım diye kara kara düşünüyorum. Su içmeyi sevmem ama bol çay tüketirim . Zulüm gibi geliyor. Bir de tam o çayı yudumlarken aklıma geliyor daha çok üzülüyorum
Evet benim görümcem de tüp bebekten önceki ay hamile kaldı. Hatta bir arkadaşım 10 sene olmadı bebegi, tüp bebeğe karar verdi randevu almaya çalışırken hamile olduğunu öğrendi şimdi 3 tane çocuğu var..Canım hayırlısı olsun inşallah tüp bebek sana bebeğini getirir geçen gün ilk kez bi arkadaşıma açtım bebek yapmak istediğimizi ve bi süredir korunmadığımızı, stresin ne kadar etken olduğunu konuştuk. Arkadaşım hemşire, tüp bebek denemesinden bir ay önce bi çok kişinin hamile kaldığını söyledi nasılsa önümüzdeki ay tüp bebek yapıcam deyip kafaya takmayınca oluyor hep diye :) keşke sana da öyle bi sürpriz olsa ama biz kendimizi rahat bırakmayı başaramıyoruz ki
Ay allahım darısı başımıza anne olma konusunda.. allah aratmasın gerçektenEvet
Evet benim görümcem de tüp bebekten önceki ay hamile kaldı. Hatta bir arkadaşım 10 sene olmadı bebegi, tüp bebeğe karar verdi randevu almaya çalışırken hamile olduğunu öğrendi şimdi 3 tane çocuğu var..
İlk defa benim gibi kısa süren ovülasyon dönemi görüyorum. Benimde 19,20 gün. Sanki sürekli adetim gibi geliyor. Siz hangi günler yumurtluyordunuz adet biter bitmez mi?Dogal yollarla canim inan hic bisi yapmadim hatta doktor benim amh gorunce himm biraz dusuk yapti bende önemsemedim haa sunu ozelikle belirttim 18 gunde bir adet oluyordum sinir bozucu bi durumdu progestoron verdi onu kullandim 21 gunde adet duzenime kavustum ardina gebe kaldim bu kadar suan yine gebelik takibi yaptiriom amh olcturdum bu seferde 0.24 cikti doktor bana dediki baska bi diktora gittim bu seferde amh cok takilma onemli folukil yumurta sayisin dedi 4 tane cikti biz normalde bu amh ye gore direk tup bebek diyoruz ama folukil yumurtan sayisi iyi dedi bunlada kalma sansin hale var dedi rahatladim 1 haftadir yeni yemek yiyorum gülebiliyorum artik amh amh diye buralarda konu aramiom ikiz bebekleride tamamen benim yuzumden kaybettim hic bi prpblemleri yoktu 5 ay sonra yeniden deniyorum durum bu dusun seninkinden daha dusuk benim amh yasimda 36
Benn. Hamile kaldigim ayki yumurtlamada bas dönmesinden hastanelik oldum. Lh pikinde bazen tansiyon düşermis. Limon, sarımsak sogan yemeyin ve bol su icin tuzlu ayran icin. Insallah yumurtlaniz guzel catlayacak pik iyi olmus bence:)
Canım bende iğne olduğum ay 4 gün geciktim. Kan testi verdim bir umut ama maalesef o da negatifti. Yinede çok gecikirse kan testi ver. Ama 1 haftaya kadar geciktiriyor iğne. Eğer olursan da ki inşallah olmazsın. Accayip sancılı olabilir ve kam rengi değişik olabiliyor iğnedemçn kaynaklı.Kızlar ben klomenden sonra 12 temmuzda ovitrelle vuruldum biliyorsunuz. Dün idrar testim negatif çıktı. Ama hala regl olmadım. Çatlama iğnesi olduğu için geç döllenme vs olamaz değil mi? Kesin yoktur yani. Tecrübe eden varsa aydınlatabilir mi
Gündüz spermler daha canlı oluyor. Ve daha çok sonuç alınıyorBenim henüz çatlamamış ya en allttaki şimdi, bi üstü öğlen 4 gibi, alttan 3.olan dünkü.. ben yarın sabahı değerlendireyim diyordum ama yarın öğlen ya da akşam mı değerlendirsem bi akıl verin bakalım bana kızlar
Aynen adetin 8 günü gösteriyor takvim ama cumartrsi doktora gittim yumurta 22 ml idi catlama ignesi vurundum benim.anlamadigim yumurtladigimiz gunden kac gun sonra yumurta catliyorİlk defa benim gibi kısa süren ovülasyon dönemi görüyorum. Benimde 19,20 gün. Sanki sürekli adetim gibi geliyor. Siz hangi günler yumurtluyordunuz adet biter bitmez mi?
Genelde yumurtlama başladıktan 36 saat sonra çatlama oluyor. O yüzden 2 gün yumurtlama görüyoruzAynen adetin 8 günü gösteriyor takvim ama cumartrsi doktora gittim yumurta 22 ml idi catlama ignesi vurundum benim.anlamadigim yumurtladigimiz gunden kac gun sonra yumurta catliyor
Genelde yumurtlama başladıktan 36 saat sonra çatlama oluyor. O yüzden 2 gün yumurtlama görüyoruz