Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa ufak da olsa bir umudum olsa mı 😔 erken gebelik testi yapmadım kaset test yaptım çok bilindik bir marka değil internetten ucuza almıştım. Belkş hassasiyeti düşüktür demek istiyorum of bilmiyorum. Negatifi görünce çok üzüldüm çok umutlanmıştım bu ay.
Temmuz grubunda janna Çatlama ignesi sonra baya test yapmıştı. İğne etkisi ile 15-17 gün pozitif gördü. Sonrasında negatif döndü. Demem o ki senin kaset test bozuk ya da hassas olmayabilir. Yapabiliyorsan erken gebelik testi yap istersen ya da umudunu kaybetmeden beklemeye çalış… İnş kırmızıları görmediğin sürece umut vardır.

Temmuz grubunda janna Çatlama ignesi sonra baya test yapmıştı. İğne etkisi ile 15-17 gün pozitif gördü. Sonrasında negatif döndü. Demem o ki senin kaset test bozuk ya da hassas olmayabilir. Yapabiliyorsan erken gebelik testi yap istersen ya da umudunu kaybetmeden beklemeye çalış… İnş kırmızıları görmediğin sürece umut vardır.
İğne etkisi 10 günde geçiyor diye biliyorum ama herkeste farklı oluyor demek ki 🤔

İğne etkisi 10 günde geçiyor diye biliyorum ama herkeste farklı oluyor demek ki 🤔
Ben yeni gruba girmiştim o zaman.. Zahrada ile janna benzer süreçteydiler. İkisi peş peşe test paylaşıyordu. Hatta birilerinde janna ya hemen sevinme iğne etkisi ile uzun sürüyor olabilir 17 gün kadar bekle demişti. Zaten 17. Güne doğru sonucu negatif çıktı. Ama sürekli kaset test erken gebelik hep çizgi gördüler.. Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltir beni

Ben yeni gruba girmiştim o zaman.. Zahrada ile janna benzer süreçteydiler. İkisi peş peşe test paylaşıyordu. Hatta birilerinde janna ya hemen sevinme iğne etkisi ile uzun sürüyor olabilir 17 gün kadar bekle demişti. Zaten 17. Güne doğru sonucu negatif çıktı. Ama sürekli kaset test erken gebelik hep çizgi gördüler.. Yanlış hatırlıyorsam arkadaşlar düzeltir beni
Z zahrada aydınlat gız bizi, ovitrelle sonrası kaç gün sonra test yapmak lazım 😔

- Janna - - Janna - kuzu ovitralle etkisi ne zaman geçti sende

Bende size birşey soracağım tamamen meraktan. Benim bat 22 temmuzdu. Çatlama sonrası bata 5 gün kaladan itibaren kaset test yaptım. Çizgi görünmedi. Temmuz grubunda Kuruma çizgisi falan konuşulunca bıraktım 2 kere kuruma çizgisi bile görmedim. Bat 1 gün önce kan verdim. E nabız düşmüyormuş Bat günü gidip sonucu sordum doktor negatif dedi. Değer belirtmedi zaten zar zor yapmışlardı üstelemedim. Bat 1 gün geçince gene test yaptım sabah 5 gibi ama 5 dk sonra gene birşey çıkmayınca kenara bıraktm uyudum. Sbaah kalkar kalmazds adet söktürücü masjı yaptım. Sonra aklıma geldi gidip teste baktım kuruma çizgisi vardı. Su damlattım gitmedi musluğa tuttum baya gitmedi sonra suya fazla tutunca gitti. Neyse masajdan yarım saat sonra da regl oldum😅 Sizce gebelik var mıydı? Keşke demek için değil de en azından döllenme olabiliyormuş demekki diye düşünmek istediğim için soruyorum 🙃

Kızlar buraya bakın ben hala regl olmadım, 12 temmuzda çatlama iğnesi olmuştum dün test negatif çıktı, sizce hala ihtimal var mı umutlanayım mı 😔
Canım bence hala şansın var 🥰 bende ilk vurulduğum zaman 14. Gün oldu testte silik çizgi görmüştüm akşamına test verdim negatifti. Sonra baya araştırdım forumda 14 de negatif görüp 17 de 18 de hatta bi kız 22. Gün idrarda çift görmüş sonra bende umutlandım ama benim üç gün gecikmeyle reglim geldi. Umutlandırmak istemem ama dediğim gibi 22. Günde öğrenen bile var inşallah alırsın mutlu haberi❤🥰

Canım bence hala şansın var 🥰 bende ilk vurulduğum zaman 14. Gün oldu testte silik çizgi görmüştüm akşamına test verdim negatifti. Sonra baya araştırdım forumda 14 de negatif görüp 17 de 18 de hatta bi kız 22. Gün idrarda çift görmüş sonra bende umutlandım ama benim üç gün gecikmeyle reglim geldi. Umutlandırmak istemem ama dediğim gibi 22. Günde öğrenen bile var inşallah alırsın mutlu haberi❤🥰
Sen ne kadar süredir istiyorsun canım daha önce görmedim seni bu konularda 😊

Sen ne kadar süredir istiyorsun canım daha önce görmedim seni bu konularda 😊
Ben adımı değiştirdim melekkanat dı önceki adım mayıs grubunda falan vardım ara ara yazıyordum 😊 bir yıldır istiyorum fakat pko var bende 2 yıl olucak evleneli hiç korunmadım 3 aydır da klomen çatlatma ile deniyorum ovitrelle nin 7. Günündeyim bakalım neler olacak

Ben adımı değiştirdim melekkanat dı önceki adım mayıs grubunda falan vardım ara ara yazıyordum 😊 bir yıldır istiyorum fakat pko var bende 2 yıl olucak evleneli hiç korunmadım 3 aydır da klomen çatlatma ile deniyorum ovitrelle nin 7. Günündeyim bakalım neler olacak
Melekkanatı biliyorum tabiki 😊 hayırlısı olsun canım inşallah o ay bu aydır 😋

Yüzümü sivilce bastı, ergenlik döneminde gibiyim, biri sönüyor diğeri çıkıyor üçer beşer. Psikolojim bozuldu

Yüzümü sivilce bastı, ergenlik döneminde gibiyim, biri sönüyor diğeri çıkıyor üçer beşer. Psikolojim bozuldu
Vallahi 24 yaşımdayım bir kez olsun sırtımda sivilce çıktığını bilmem yüzümde de çok çok nadir çıkardı ne zaman klomen çatlatma kullandım sivilce doldu her yanım afedersin kalçada bile çıkıyor bu nedir ya

Ben de şimdi ovulasyon yapıcam bakalım çatladı mı benimki 🤔 4 saattir çişe gitmedim su içmedim 🤐

Vallahi 24 yaşımdayım bir kez olsun sırtımda sivilce çıktığını bilmem yüzümde de çok çok nadir çıkardı ne zaman klomen çatlatma kullandım sivilce doldu her yanım afedersin kalçada bile çıkıyor bu nedir ya
Evet tt aynı durumdayım gıdışım boynum baldırımda bile çıkmış demin gördüm 😂

X